Ayni gun transfer oluyoruz senle, insallah pozitif haberlerimizi de yazariz buraya her birimizMerhaba kızlar. İlk denemem başarısız oldu maalesef. Şimdi 9 nisan da dondurulmuş transferim olacak. Dua eder dua beklerim. Herkesin kalbindeki hayırlısıyla nasip olsun dilerim...
Canim verdigin karar hayirli olsun insallah. Gecmisi ve kotu tecrubeleri düşünmemek gerçekten çok çok zor biliyorum. Ama bu kararini bu aceleyle vermende bile vardir bir hayir. Ben de surekli dis gebelik gecirmis biri olarak hala tup bebekte dis gebelik olacak korkusunu asamiyorum. Rabbim yardimcimiz olsun..Canım aslında senin gibi düşünüyordum doktor çift tavsiye ederim kendisi nasıl isterse öyle yapalım demiş. Öyle diyince çevremdekiler hep çift dediler. Offf çift dedimbakım vs değilde gebelik riskli ondan korkuyordum ben.Aç gözlü davranmak istemedim benim yüzümden riske girerse olurda sağlıkları üzülürüm of ya bilmiyorum hayırlısı neyse o olsun artık çift dedim sürekli aradılar sağlıklı düşünemedim bile ne bileyim öyle dedim artık. Allah nasıl sağlıklı iyi olacaksa öyle nasip etsin inşallah
Aynen canım bende öyle diyorum ailemin haberi yoktu panikle aradım anneme sordum oda ben olsam çift isterdim dedi. Sen bilirsin ama yaşın gidiyor ikiz olursa da iyi olur dedi. Tek gebelik risksiz olacak anlamına gelmiyor nasip hepsi çok düşünme dedi. Hala tek istiyorum ama dedim. Hemşire ile konuşurken çift dedim eşim şok gözüme bakıyorCanim verdigin karar hayirli olsun insallah. Gecmisi ve kotu tecrubeleri düşünmemek gerçekten çok çok zor biliyorum. Ama bu kararini bu aceleyle vermende bile vardir bir hayir. Ben de surekli dis gebelik gecirmis biri olarak hala tup bebekte dis gebelik olacak korkusunu asamiyorum. Rabbim yardimcimiz olsun..
Hayırlı uğurlu olsun inşallah kuzum. Dua ileMerhaba kızlar. İlk denemem başarısız oldu maalesef. Şimdi 9 nisan da dondurulmuş transferim olacak. Dua eder dua beklerim. Herkesin kalbindeki hayırlısıyla nasip olsun dilerim...
Kendi derdimden ancak yazabildim kuzuum hayırlı olsun inşallahKızlar merhaba eger hersey yolunda giderse insallah 26 nisan transfer tarihim
Hayırlı olsun gun belli olmuş:) regl randevunuz ne zamandiBenim de bugün kontrolüm vardı 13 nisana transfer günü verdi.iki embriyo koyalım diyor benim doktorum da ben de çok kararsizim
Ya ne güzel hayirli olsun simdiden ne guzel hsberler geliyor. Bu topikte hep güzel haberler alalım aminnnKızlar merhaba eger hersey yolunda giderse insallah 26 nisan transfer tarihim
Çok sağolHayırlı olsun gun belli olmuş:) regl randevunuz ne zamandi
Cook tesekkür ederim hepimiz insallah güzel haberler alırızKendi derdimden ancak yazabildim kuzuum hayırlı olsun inşallah
AminnnYa ne güzel hayirli olsun simdiden ne guzel hsberler geliyor. Bu topikte hep güzel haberler alalım aminnn
Dualarımız seninleGünaydın kızlar,
Yoldayım bütün gece uyuyamadım korkular endişeler acabalar. Depresyondaymışım yeni fark ettimSabah ufak bir kazada atlattık moralim bozuldu tabii iyice. Hayırlısı olsun inşallah dualarınıza talibim
Benocakta asılama yaptırmıstım basarısız oldu sonrasında zorla adet oldum ama bi tane kist oluşmuş banada bu ilacı verdi erimesi için nisan adetle tedaviye baslayacagımKızlar histeroskopi sonrası Cyclo- progynova kullanan oldu mu? Dr. ilaç bitince adet olursun demişti, daha ortasındayım kutunun ama adetim başlıyor gibi.. hiç böyle olan oldu mu merak ettim. Malum transfer vs. hep adete göre belirleniyor, endişelendim bende, gününü kaçırmayayım..
Gecmis olsun canim, moral bozmak yok.Günaydın kızlar,
Yoldayım bütün gece uyuyamadım korkular endişeler acabalar. Depresyondaymışım yeni fark ettimSabah ufak bir kazada atlattık moralim bozuldu tabii iyice. Hayırlısı olsun inşallah dualarınıza talibim
Hadi hayirli olsun canim güzel haberlerini bekliyoruz. Rabbimin eli uzerinde olsunGünaydın kızlar,
Hayırlı olsun inşallah gönlünde ne yatıyorda Rabbim sana onu nasip etsin canımKızlar bir de tecrübe etmişken söyleyebilirim. Asla çok sıkışmayın. Yani bir iki bardak içmek yeterli. Ben sıkışmadan girdim açıkçası işleme, gelmedi yani az su içmiş olabilirim bilmiyorum kafam çok dalgındı yine de herkes dr tavsiyesine göre davransın. Sadece kendinizi çok sıkıştırmayın demek isterim. Açıkçası öyle sıkışık olsaydı işlemi tamamlayamazdım anladım. Hiç sorun olmadı görüntü gayet netti. Ayrıca sıkışık olduğumu düşünüp idrar gelirse söyleyin sıkmayın kendinizi bile dediler daha masadayken.
Hadi hayirli olsun canim, guzelce dinlenme dua etme zamani simdi yediklerine de dikkat etBütün güzel enerjisini gönderenlere teşekkürler işlemden çıktım arkadaşlar. Hala çift konusunda endişeli idim. Doktorada sordum ikisinin tutma ihtimali %15 dedi. Gerçi tekinde öyle sanırımneyse çift yapalım çok düşünme hayırlısını dile dedi. Yani bana riskleri anlatırken bile işleme devam ediyordu. Yani neden ısrarcı olsun ki sorun başarı başarısızlık ise buna ihtiyacı yok ayrıca başarısız olsa da yine kendisine gidecektim. Vardır muhakkak bir bildiği dedim. Öyle bekleyip gün sayacağız artık. Dualarım buradaki herkese İnşallah en sağlıklı ve hayırlı en kolayı nasılsa öyle olsun hepimiz için