- 8 Mayıs 2019
- 14.460
- 20.307
Günaydın kuzum bana iyi geldi ama Doktoruna sorsana hemenKizlar günaydın, 12.gun kan değerim 193 idi. Bugun 14.gun kan değerim 341 çıktı. Sanki düşük bir artış var, sizce
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Günaydın kuzum bana iyi geldi ama Doktoruna sorsana hemenKizlar günaydın, 12.gun kan değerim 193 idi. Bugun 14.gun kan değerim 341 çıktı. Sanki düşük bir artış var, sizce
Hayır sakın üzülme yüzde 60 diyorlar ki senin yüzde 80 e de çok yakın. Bir gün bekle yine test ver ama kendini üzme olumsuz etkilenmesin. Bence sağlıkla ilerleyecek asla aklına kötü bir şey getirme kuzumSağol canım ama doktor telefonda min %80 olması lazım dedi moralim bozuldu
Ah ah aynı anneler söz konusu kızları olduğundada mı aynı acaba. Çok kızıyorum bu iki yüzlülüğeSeninki yine yapay çocuk istemiyorum demiş benimki bana direk kadınlığını mi yapamiyorsun dedi halbuki eşimde sıkıntı var ilişkiye giremiyo bişi diyemedim ama üç haftadır gitmiyorum kapısını calmiyorum akşamları eşim ariyor bazen o zaman konuşuyorum sadece
Bu kadar da insanın özeline girilmez ki canım.Seninki yine yapay çocuk istemiyorum demiş benimki bana direk kadınlığını mi yapamiyorsun dedi halbuki eşimde sıkıntı var ilişkiye giremiyo bişi diyemedim ama üç haftadır gitmiyorum kapısını calmiyorum akşamları eşim ariyor bazen o zaman konuşuyorum sadece
Ya dediğim gibi aslında kötüye de alıştırmak lazım kendimizi. Doktor aslında çok olumsuz konusmadi ama beklediği artışı görememiş. 400 civarında bekliyormus. Hayırlısı artık. Sali gününe kadar nasıl bekleyeceğim bilmiyorumAaaaa, ne ilginç. Niye her yerde yüzde 60 yazıyo o vakit.
Bence hiiiiiiiiiç bozma moralini canım.
Kendini her duruma hazırla tabi ki.
Ben 2 günde bir kan veriyorum, 4 tane oldu şuan. 3 kere daha vericem kese kontrolüne kadar, benim de yüreğim ağzımda. Her an düşecek hissi oluyo maalesef, onun için çok sevinemiyorum.
Ailelere söyleyeceğiz keseden sonra, onu bile şimdiden stres yaptım kendime. Ya söyledikten sonra bişiy olursa diye.
Yani demem o ki, kuruntular hiç bitmeyecek. Doktor faraza konuşmuştur, belki de çok ümit vermek istememiştir. Yoksa buradaki birçok arkadaşın doktoru yüzde 60 yeterli bir artış dedi, rahat ol.
Annem hergun arar destek olur hatta dün aradığında opu zamanı geleyim mi dedi beş saat uzaklıkta ama evde anneanne bakiyo yatalak hayır anne saçmalama opu da sıkıntı olmuyormuş on beş dk kim operasyon zaten bı saat de hastanede dinlendiriyorlarmis gelmeme gerek yok ama transfer zamanı belki cagirabilirim dedim... Ki KV ön dk yurume mesafesinde hergun kızı onda yemek yer biz arada bir gideriz hemen başlar soylemmeye hep ben mi yapicam yemekleri bende mi yicez diyeAh ah aynı anneler söz konusu kızları olduğundada mı aynı acaba. Çok kızıyorum bu iki yüzlülüğe
İnşallah canım,salı tekrat test istedi doktor, 400 ciksaydi kese için randevu verecekti. Artık sali gününü bekleyeceğimHayır sakın üzülme yüzde 60 diyorlar ki senin yüzde 80 e de çok yakın. Bir gün bekle yine test ver ama kendini üzme olumsuz etkilenmesin. Bence sağlıkla ilerleyecek asla aklına kötü bir şey getirme kuzum
Hayır tüp de de kendi yumurtamiz spermimiz sanki çok sinir oluyorum zaten benim iğne fobim var şu günleri nasıl atlatcam diye düşünüyorumBu kadar da insanın özeline girilmez ki canım.
Bu çocuk tüp bebek mi diyen olursa sen nasıl yaptın, anlatsana biraz demek istiyorum.
Moral önemli moralini yüksek tut olumlu dusunİnşallah canım,salı tekrat test istedi doktor, 400 ciksaydi kese için randevu verecekti. Artık sali gününü bekleyeceğim
Allah yardımcın olsun kuzum maalesef kültür mü gelenek mi adı her neyse maalesef toplumun çoğu böyle...Annem hergun arar destek olur hatta dün aradığında opu zamanı geleyim mi dedi beş saat uzaklıkta ama evde anneanne bakiyo yatalak hayır anne saçmalama opu da sıkıntı olmuyormuş on beş dk kim operasyon zaten bı saat de hastanede dinlendiriyorlarmis gelmeme gerek yok ama transfer zamanı belki cagirabilirim dedim... Ki KV ön dk yurume mesafesinde hergun kızı onda yemek yer biz arada bir gideriz hemen başlar soylemmeye hep ben mi yapicam yemekleri bende mi yicez diye
Ben anlamıyorum gerçekten kızının kocası oğlun gibi oluyor da oğlunun karısı neden kuma gibi oluyorAllah yardımcın olsun kuzum maalesef kültür mü gelenek mi adı her neyse maalesef toplumun çoğu böyle...
Gerçekten on numara tespitBen anlamıyorum gerçekten kızının kocası oğlun gibi oluyor da oğlunun karısı neden kuma gibi oluyor
yok çok fazla ağrı olmuyo ama 3gün yatıyor evet hayırlısı olsun inşallah hakkınızdaBenimde esim tese olcak korkuyo biraz sonrasinda cok agri oldumu esinizde acaba ??? 3 gun dinlenceksin dedi esime
Kızının kocasını da oğlu gibi görmüyordur merak etme sadece kendi çocukları önemlidir ondan. Erkek egemen anlayışı özümsediği için damadına tavrı da yapmacıktır kızına iyi davransın diye.Ben anlamıyorum gerçekten kızının kocası oğlun gibi oluyor da oğlunun karısı neden kuma gibi oluyor
Canım benim ya . Senin de eşine maşallah. Onlar en büyük şansımız diye düşünüyorum. Allah yokluklarini göstermesin Ama dedigi cok dogru. Hayırlısı ile olsun. Biz elimizden geleni yapıyoruz taktir O'nun Ben de hicbir zaman hayatımdan insan eksiltmek istemem. Hatta yeni insanlar hep bana birşey katar. Ama o insanların benim ruhuma zarar verdiğini hissettiğim an yolu bellidir üzerimizde çok ağır yükler var zaten. Başkasının nazini cazını lafını sözünü çekemem Hele hele beni hassas noktamdan yaralayan insanlara hiç tahammül etmem. Yokluklari beni mutlu ederMaşallah önce eşinizi tebrik ederim. Sonrada size iyi gelmeyenleri hayatınızdan çıkarma gücünüzü. Maalesef hiç becerebildiğim bir konu değildir. İnsan çıkaramam ben onlar giderse giderler. Gidenin de peşine düşmem ama ben gidemem. Bazen istiyor insan. Binlerce şükür ki eşimde çocuk konusunda ısrarcı bir insan olmadı hiç bir zaman. Ki üzerinde çok baskı var tek çocuk. Ona rağmen hayırlısı ise olsun yoksa olmasın der. İlk tüp bebek tedavimde o iğneler muayeneler filan görünce baya şoka girmişti yumurta toplamaya gireceğim sırada ağladı. Bir daha denemeyelim çok eziyetli dedi. Kürtajdan çıktıktan sonra da ben dedim bir daha denemek istemiyorum Allah nasip edecekse bu şekilde nasip eder doğal yoldan imkansız değil nasılsa dedim ama sonra bir boşluk oluyor. Kendimden çokta onu düşünüyorum ben kardeş vs sevgisi tattım. O hiçbirini yaşamadı bari çocuk sevgisini tatsın istedim sanki onunla birlikte ailesi yok olacakmış gibi hissettim üzüldüm suçluluk duydum. Yine gidelim mi dedim senin bedenin sen karar ver dedi. Gitmek istiyorum dedim ha bugün ha yarın araya bir sürü iş girdi corona bitsin aşı gelsin dedik baktık olacağı yok başlayalım. İnşallah Rabbim kucağımıza almayı nasip eder Bütün bekleyenlere
Allahallahh bu dr lar neden ayrı ayrı konusuyor tıp kıtapları farklı kı yazıyor anlamıyorum benımkıde %60 ve uzerı gayet ıyı dıo anlamadım hıc bıseySağol canım ama doktor telefonda min %80 olması lazım dedi moralim bozuldu
Aynı hisleri tasıyoruz endıse hıc bıtmıyorrAaaaa, ne ilginç. Niye her yerde yüzde 60 yazıyo o vakit.
Bence hiiiiiiiiiç bozma moralini canım.
Kendini her duruma hazırla tabi ki.
Ben 2 günde bir kan veriyorum, 4 tane oldu şuan. 3 kere daha vericem kese kontrolüne kadar, benim de yüreğim ağzımda. Her an düşecek hissi oluyo maalesef, onun için çok sevinemiyorum.
Ailelere söyleyeceğiz keseden sonra, onu bile şimdiden stres yaptım kendime. Ya söyledikten sonra bişiy olursa diye.
Yani demem o ki, kuruntular hiç bitmeyecek. Doktor faraza konuşmuştur, belki de çok ümit vermek istememiştir. Yoksa buradaki birçok arkadaşın doktoru yüzde 60 yeterli bir artış dedi, rahat ol.
En güzel ve en doğrusu kuzum. Öyle ilişkilerin kimseye faydası yoktur zararı vardır. En güzeli şutlamakCanım benim ya . Senin de eşine maşallah. Onlar en büyük şansımız diye düşünüyorum. Allah yokluklarini göstermesin Ama dedigi cok dogru. Hayırlısı ile olsun. Biz elimizden geleni yapıyoruz taktir O'nun Ben de hicbir zaman hayatımdan insan eksiltmek istemem. Hatta yeni insanlar hep bana birşey katar. Ama o insanların benim ruhuma zarar verdiğini hissettiğim an yolu bellidir üzerimizde çok ağır yükler var zaten. Başkasının nazini cazını lafını sözünü çekemem Hele hele beni hassas noktamdan yaralayan insanlara hiç tahammül etmem. Yokluklari beni mutlu eder
İlaçlarını saatini kaçırmadan iç canm fitili kullandıktan sonra uzan hemen lavaboya çıkma.zaten iki saat sonrada lavaboya çıksan beyaz kalıntı gelecek korkma normal.tetradox muhtemelen kutu bitene kadar demişlerdir sana saatini aksatma ve tetradoxu bol su ile iç arkasına bir parça ekmek at ağzına ben öyle yapıyordum çünkü yapışıp kaldgni agznma tat geldgni hissediyordum.zaten yemek borusunu ve mideyi tahriş eden bir ilaç olduğundan dikkatli kullan derim ben bu şekilde yapınca rahatsız olmadım.allah kolayliklsr versin canmSimdi canlarım benim ilaçlarım şöyle. Bu ilaçlari deneyimleyenler olarak belirteceginiz dikkat etmem gereken, özellikle belirtebileceğiniz bişeyler var mıdır? Ben ve benden sonra gelen arkadaslar adina tesekkur ederim simdiden
Progestan 200mg (Fitil olarak kullanılacak)
Prolutex 25 mg
Tetradox tab
Deltacortil tab
Estrofeme devam 3 tane
Folibol ve Coraspin
Cok tesekkur ederim. Ekmeği atayim bir sonrakinde dedigin gibi yaparim. Fitil basitmiş onu kolayca hallettim. Bide popo altina yastikta koydum. Insan basta tereddut ediyor ama yolumuz güzel insallah hepsi mükafat olacakİlaçlarını saatini kaçırmadan iç canm fitili kullandıktan sonra uzan hemen lavaboya çıkma.zaten iki saat sonrada lavaboya çıksan beyaz kalıntı gelecek korkma normal.tetradox muhtemelen kutu bitene kadar demişlerdir sana saatini aksatma ve tetradoxu bol su ile iç arkasına bir parça ekmek at ağzına ben öyle yapıyordum çünkü yapışıp kaldgni agznma tat geldgni hissediyordum.zaten yemek borusunu ve mideyi tahriş eden bir ilaç olduğundan dikkatli kullan derim ben bu şekilde yapınca rahatsız olmadım.allah kolayliklsr versin canm