Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Valla kimisi açma ameliyatı olur dedi( kaan aydos)ama niyeyse o adama bi türlü icim isinmadı ürologların genel fikri ssaglikli olmuyormus yeniden tıkanıyormus hep tese önerildi öncesinde sperm kalitesi arttirmak icin ilaclar verildi ilk denememiz haric digerlerinde teseye gerek kalmadı tesa ve pesa ile bulundu dikissiz agrisiz esim ödü kopuyor zaten ameliyat olmaktan cok sukur son 2 rahat oldu insallah son olur gerek kalmaz bir dahaepididim tıkanıklığı için bi tedavi önerildimi yoksa direk tese mi olur dendi bizdede hikayenizle çok benzer durumlar var da
benim eşimde 2kez tese oldu 2sindede sperm bulundu bu tedavide ddondurulmuş sperm kullandık peki kaliteyi artırmak için ne verdiler eşinize ilaç falan merak ettim eşim promotil kullanmıştı bide tese öncesi bi kaç kere klomen iğne vurdurdu drValla kimisi açma ameliyatı olur dedi( kaan aydos)ama niyeyse o adama bi türlü icim isinmadı ürologların genel fikri ssaglikli olmuyormus yeniden tıkanıyormus hep tese önerildi öncesinde sperm kalitesi arttirmak icin ilaclar verildi ilk denememiz haric digerlerinde teseye gerek kalmadı tesa ve pesa ile bulundu dikissiz agrisiz esim ödü kopuyor zaten ameliyat olmaktan cok sukur son 2 rahat oldu insallah son olur gerek kalmaz bir daha
ilkinde bulunduğu halde 2.de de tese oldu niye tesa ya da pesa önermediler bilmiyorum iki kez ameliyat ve dikiş oldu boşuna bu tesa ve pesa işlemlerini hangi merkezde yaptırdınzValla kimisi açma ameliyatı olur dedi( kaan aydos)ama niyeyse o adama bi türlü icim isinmadı ürologların genel fikri ssaglikli olmuyormus yeniden tıkanıyormus hep tese önerildi öncesinde sperm kalitesi arttirmak icin ilaclar verildi ilk denememiz haric digerlerinde teseye gerek kalmadı tesa ve pesa ile bulundu dikissiz agrisiz esim ödü kopuyor zaten ameliyat olmaktan cok sukur son 2 rahat oldu insallah son olur gerek kalmaz bir daha
Benimde esim tese olcak korkuyo biraz sonrasinda cok agri oldumu esinizde acaba ??? 3 gun dinlenceksin dedi esimeilkinde bulunduğu halde 2.de de tese oldu niye tesa ya da pesa önermediler bilmiyorum iki kez ameliyat ve dikiş oldu boşuna bu tesa ve pesa işlemlerini hangi merkezde yaptırdınz
Iste benim uzmanlık konum canim gonapeptyl ignesi hcg içermiyor..Ben de vuruldum cok araştırdım tedirginlik yasadim en son doktorum aradığında ona da sordum yokKızlar transfer sonrası 2. Veya 3.günde yapılan gonapetly iğne yapay hcg içeriyor mu içeriyorsa kaç günde geçer
Canım hakkınızda hayırlısı olsun inşallah. Benim adetlerim genelde o şekilde başlıyor. 2-3 gün kahverengi akıntı hemen ara vermeden adet geliyor.kızlar birşey soracağım transfer tedavim iptal oldu ama estroferm ve progestana 15 gün daha devam dedi doktor. adet olunca ara tekrar başlayağız transfer işlemine.soracağım şey perşembe akşamı ilacı bıraktım 2 gündür içmiyorum ama koyu kahverengi akıntım halen yoğun olarak devam ediyor.akıntı bitip adet mi başlayacak yoksa akıntı bitmeden direk adet kanamasımı olacak.bilgisi olan var mı
normal adet döngüm 28 nisan..
Çok sevindim yoksa test günüm uzardı mı diye merak ettimIste benim uzmanlık konum canim gonapeptyl ignesi hcg içermiyor..Ben de vuruldum cok araştırdım tedirginlik yasadim en son doktorum aradığında ona da sordum yok
Transfer günü dahil ilk 3 gün hep evdeydim. İğnelerimi eşim yaptı. Çoğunlukla dinlendim. Ama evde kısa yürüyüşler de yaptım. Bir de namazımı aynı şekilde kıldım, seccadede, eğilerek yani. Sadece ağır ağır kıldım.Merhaba arkadaşlar bende 21 nisanda transfer oldum. üç gün dinlenerek geçir hatta iğne için eve biri gelip yapsa daha iyi olur dediler şu ana kadar dedikleri şekilde ilerliyorum. Pozitif çıkan arkadaşlar sizler bu on iki günü nasıl geçirdiniz bilgi verebilir misiniz?
benimde adet döngüm öyle iki gün akıntı sonra kanama ama ben 20 gündür ilaç kullanıyorum ilaçların yaptığı akıntı bu onun ne zamn biteceğini öğrenmek istedim..Canım hakkınızda hayırlısı olsun inşallah. Benim adetlerim genelde o şekilde başlıyor. 2-3 gün kahverengi akıntı hemen ara vermeden adet geliyor.
Güzel bilgiler teşekkürlerTransfer günü dahil ilk 3 gün hep evdeydim. İğnelerimi eşim yaptı. Çoğunlukla dinlendim. Ama evde kısa yürüyüşler de yaptım. Bir de namazımı aynı şekilde kıldım, seccadede, eğilerek yani. Sadece ağır ağır kıldım.
Sonraki iki gün hafta sonuna geliyordu, eşimle dışarıda hafif yürüyüşler yaptım. Yavaş yavaş yürüdüm. Sonraki 5 gün işe gittim. Yarım gün çalışıyordum. Merdiven de çıktım, dizlerimi kırarak eğilmeyi de yaptım (Öğretmenim). İşe gittiğim 5. gün aslında transferden sonraki 9. gün zaten pozitifi önce evde, sonra kanda gördüm.
Ben hep yorulmayın ama sürekli de yatmayın, kan dolaşımı önemli, embriyo onunla besleniyor dendiğini biliyordum. Bu üçüncü denememdi ve ilk defa uyguladım. Gerçi ikinci trasferimdi. Ve ilk defa tuttu.
Evet canım olabilir her merkez farklı sistem uyguluyor Allahım kucaklarımızı boş bırakmasınYok canım ben yumurta takibi için yani ultrason muayenesi için iki günde bir gittiğimde kan vermiştim hep. E2,progesteron ve lh değerlerine bakılıyordu. Hepatit falan tedavi öncesinde bakıldı. Belki sizin tedavi gördüğünüz merkezde farklıdır süreç
Yeni gördüm bunu.deltacortrili kaç gün yazdı acaba
benim eşimde 2kez tese oldu 2sindede sperm bulundu bu tedavide ddondurulmuş sperm kullandık peki kaliteyi artırmak için ne verdiler eşinize ilaç falan merak ettim eşim promotil kullanmıştı bide tese öncesi bi kaç kere klomen iğne vurdurdu dr
Ya doktorlar genelde tese yapmak istiyor biz bu yüzden doktor doktor dolastik esim olmak istemiyordu pesa islemi.ankara gen artta mufit günel yaptı tesa son islemimizi de maslak acıbademde tansu güdelci yapti her ikiside söz vermiyorum deniycez eger bulamazsak teseye gecicez dedi enjektörle alıniyormus sukür bulundu pesa klomen yaptik esime de hafta da 1 kez esimin tahlillerinde cok aman aman bir sorun yok vitamini hatirlamiyorum ama orjinal keci boynuzu pekmezi demisti 1 de hangisinden bilmiyoruz ama dogal yilla 1 sperm cikmisti o zaman pekmezden mi ilactan mi bilinmez onunla da embriyomuz olmustu tesa öncesi butun tahlilleri normalde andromax diye bi vitamin kullan 3 kez sadece aklıma gelen bunlarilkinde bulunduğu halde 2.de de tese oldu niye tesa ya da pesa önermediler bilmiyorum iki kez ameliyat ve dikiş oldu boşuna bu tesa ve pesa işlemlerini hangi merkezde yaptırdınz
Ben ıslatmıyorum canım direk gönderiyorumBide progestan fitili ıslatıp mi ittiriyorduk?