2021 Nisan ayı tüp bebek yaptıracaklar :)

Ben ıslatmıyorum canım 😂 direk gönderiyorum

estrofemle fitili aynı anda kullanabilirsin dediler bana ve tok iç dedi mide bulantısı yapar dedi.
ama sana aç dediyse bence önce estrofemle fitil 15 dk yatarsın o sırada yanında kahvaltı tabagın olsn oturdugun yerden yerken diğer ilacı içersin bencee canım
Peki diğeri. :))ona tok ve ayakta durmalisin ozellikle dendi. Estrofem galiba evet ac tok farketmezdi sanirim simdi baktim tekrar.
Bende gönderdim fitil gibi degilmiş hap gibi o basit oldu.
Ay valla ne zormuş bu işler. Bu tedavi ile uğraşan bütün kadinlara inanilmaz saygi duyuyorum. Biz 9 ay seni karnımda taşıdımdan çok daha fazlasını söylicez büyüdüklerinde🤲

Günaydınlar, 5.gün transferimin bugün 9.günü test yapmayacaktım ama eşim ve kardeşimin ısrarıyla test yaptım evde ve negatif çıktı😔 5.gün embriyosu idi olsaydı silikte olsa ikinci cizgi çıkardı diye düşünüyorum ve artık pozitife döneceğini sanmıyorum çarşamba da kan vereceğim ama artik pozitif çıkacağına inancım kalmadi ve modum düştü bu testten sonra😔

Peki diğeri. :))ona tok ve ayakta durmalisin ozellikle dendi. Estrofem galiba evet ac tok farketmezdi sanirim simdi baktim tekrar.
Bende gönderdim fitil gibi degilmiş hap gibi o basit oldu.
Ay valla ne zormuş bu işler. Bu tedavi ile uğraşan bütün kadinlara inanilmaz saygi duyuyorum. Biz 9 ay seni karnımda taşıdımdan çok daha fazlasını söylicez büyüdüklerinde🤲
Vallahi eziyet gibi bende simdi yola cıkıyorum dur fitilimi koyayim 9 ilacimi iceyim 8 de ki kacti falan filan delirmem yakın 🙄

Günaydınlar, 5.gün transferimin bugün 9.günü test yapmayacaktım ama eşim ve kardeşimin ısrarıyla test yaptım evde ve negatif çıktı😔 5.gün embriyosu idi olsaydı silikte olsa ikinci cizgi çıkardı diye düşünüyorum ve artık pozitife döneceğini sanmıyorum çarşamba da kan vereceğim ama artik pozitif çıkacağına inancım kalmadi ve modum düştü bu testten sonra😔
Peki erken gebelik testi miydi normal kaset testlerdenmiydi? Bide sizin dr ilk kan tahkilini çarşambaya mi vermiş? Bence ilaçlari birakma derim hep okuyoruz testte cikmadi kanda cikti diyenleri. Yinede negatif olma ihtimalini akilda tutup modunuda inancinida düşürme bence. Umarim en hayirlisi olsun hakkinda🤲

Yaa allahtan benim ailem çok rahat bu konularda. Embriyolar dondurulup gene gittiğinde babam bizim torunu karıştırıp zenci bişi gelmesin diyodu 😂 geçen günde aramış, bu çocuğun burcu ne olacak şimdi diyo 😀 ama diğer türlü olsaydı çok zor gerçekten.. yine etraftan bilenlerden öyle düşünen varsa o da onların kötü kalbi napacaksın 🤷🏻‍♀️
Birinci derecemizde anne babalarda yok şükür ama mesala anneannem bizim için değilde başka biri için başkasının çocuğunu koysalar nereden biliyorlar ki filan demişti çok önce olur mu öyle diye açıklama yapıyorlardı bilinçaltımda kaldı mesela dedim ben de yaparsam bana da böyle mi diyecekler 🙄

Ayneb kızlar zaten hamileligimde de hep önden iri iri gidiyordu🤭 dogdu ge e simdi gene oyle..135 cm oldu bana yanaştı 🧿🧿🤭 o yuzden de hep gözettim kontrol ettim..şükür ki engelledik🙏
Canım maşallah bilinçli ve dikkatli olman sayesinde bir çok sorunu engellemiş oldun ergen erginlik çok sorunu da getiriyor çünkü

Peki erken gebelik testi miydi normal kaset testlerdenmiydi? Bide sizin dr ilk kan tahkilini çarşambaya mi vermiş? Bence ilaçlari birakma derim hep okuyoruz testte cikmadi kanda cikti diyenleri. Yinede negatif olma ihtimalini akilda tutup modunuda inancinida düşürme bence. Umarim en hayirlisi olsun hakkinda🤲
Normal testti canım. İlaçları çarşambaya kadar bırakmayacağım o gün kan veririm negatif çıkınca bırakırım. Şuan belirti olarak hafif bel ağrım ve rahimde kasılma oluyor birde su gibi bi akintim var ama 5.gün embriyosu 9.günde silikte olsa çıkardı diye düşünüyorum😔 vardır bundada bir hayır yapacak birşey yok allah hayırlısını versin🙏

LÜTFEN MORALİNİZ BOZULACAKSA ÖNCEDEN TEST YAPMAYIN ARKADAŞLAR. 🥰

Eklentiler

• DF80EB03-3F07-4419-812A-D33CDC135A22.jpeg
    DF80EB03-3F07-4419-812A-D33CDC135A22.jpeg
    328,2 KB · Görüntüleme: 59
  • B0EE1883-2744-4E2A-8FEA-E1FD00C5F35D.jpeg
    B0EE1883-2744-4E2A-8FEA-E1FD00C5F35D.jpeg
    284,1 KB · Görüntüleme: 56
  • 3152BBA9-E647-4064-9F8A-0C4A55577E5D.jpeg
    3152BBA9-E647-4064-9F8A-0C4A55577E5D.jpeg
    178,2 KB · Görüntüleme: 54
  • 136A9297-6FFE-45CC-97B3-6A6FD522D843.jpeg
    136A9297-6FFE-45CC-97B3-6A6FD522D843.jpeg
    177 KB · Görüntüleme: 51
  • 9813C540-B323-4A24-A938-20073F16B16D.jpeg
    9813C540-B323-4A24-A938-20073F16B16D.jpeg
    134,1 KB · Görüntüleme: 47
  • DF8ECE6B-A924-4B5D-843B-CCBD031C4BD3.jpeg
    DF8ECE6B-A924-4B5D-843B-CCBD031C4BD3.jpeg
    169,2 KB · Görüntüleme: 47
  • DDB94149-1D4C-46EB-9ED1-EF705BAB79E9.jpeg
    DDB94149-1D4C-46EB-9ED1-EF705BAB79E9.jpeg
    158,6 KB · Görüntüleme: 51
  • CBED4648-F2CA-4055-95F2-15F1BE82F58B.jpeg
    CBED4648-F2CA-4055-95F2-15F1BE82F58B.jpeg
    194,8 KB · Görüntüleme: 49
  • 2F596CCE-1770-46F9-9AC4-9E852332A290.jpeg
    2F596CCE-1770-46F9-9AC4-9E852332A290.jpeg
    257 KB · Görüntüleme: 46
  • CE17DB7C-9B0D-4927-A32A-432F2BC58F47.jpeg
    CE17DB7C-9B0D-4927-A32A-432F2BC58F47.jpeg
    178 KB · Görüntüleme: 42
  • 02E379ED-DA2F-40DE-B6FF-029F93128AB2.jpeg
    02E379ED-DA2F-40DE-B6FF-029F93128AB2.jpeg
    263,8 KB · Görüntüleme: 44
  • DC036A0F-6B4E-4F11-9B3D-0863C160CF5D.jpeg
    DC036A0F-6B4E-4F11-9B3D-0863C160CF5D.jpeg
    140 KB · Görüntüleme: 56
Normal testti canım. İlaçları çarşambaya kadar bırakmayacağım o gün kan veririm negatif çıkınca bırakırım. Şuan belirti olarak hafif bel ağrım ve rahimde kasılma oluyor birde su gibi bi akintim var ama 5.gün embriyosu 9.günde silikte olsa çıkardı diye düşünüyorum😔 vardır bundada bir hayır yapacak birşey yok allah hayırlısını versin🙏
Normal testlerden nefret ediyorum ya hicbi ise yaramıyor:KK43:(( hep üzüntü stres arttiriyor işte. Dur bakalim sen aynen devam dedgin gibi. Guzel hayirli haber verirsin insallah. Negatif olsada imkansiz haberi almamiş olacaksin bir adim daha bitmiş olacak sonrakine dua edecegiz. Ben böyle şartlıyorum bilinç altımı

Arkadaşlarım yazdıklarınızı okudum da tek tek yanıt veremedim. Öncelikle bu dönemde, bu dönemin öncesinde yani sürekli insanlar hep konuşur. Gerekli gereksiz , üzerine vazife olan olmayan her konuya burnunu sokmaya bayılırlar. Bir arkadaşım vardi. Ne zaman bir araya gelsek hep hamileliginden bahsederdi. Benim durumumu, bu konuda ne kadar hassas olduğumu bilirdi ama yine yapardı. Surekli esinden hediye isterdi. Ben sana çocuk doğurdum tabiki yapmak zorundasın. Ben sana evlat verdim. Tabiki benim dediğim olacak gibi cümleler kullanırdı. O ortamda ve konuşmada eşim de olduğu için kendimi çok aciz, ezik, ise yaramayan bir kadın olarak görürdüm. Eşim de bu durumu farketmiş olacakki. Aldı beni karsisina. Cocuk dogurmak marifet degil, doguramamakta eksiklik degil . Ben seninle çocuk yapmak için evlenmedim. Hayati seninle daha güzel yaşamak için evlendim. Bu allahtan gelen birşey. Sen benim hangi durum olursa olsun basımın tacisin dedi. O an dünyalar benim olmuştu. Etrafimda böyle konuşan, davranan kim varsa çıkardım hayatımdan. Yakınlık derecesine bakmadım. Zaten alt üst olan bir psikolojimiz var. Ve ben böyle konuşan, soran insanların çok iyi niyetli olduklarını düşünmüyorum. Bunları da paylaşmak istedim. Içimde kalmış demekki 😬 Burası bana terapi gibi geliyo. Ve hicbirinizi tanımasam da çok yakın geliyosunuz. Iyiki varsiniz 🥰🥰🥰🥰
Maşallah önce eşinizi tebrik ederim. Sonrada size iyi gelmeyenleri hayatınızdan çıkarma gücünüzü. Maalesef hiç becerebildiğim bir konu değildir. İnsan çıkaramam ben onlar giderse giderler. Gidenin de peşine düşmem ama ben gidemem. Bazen istiyor insan. Binlerce şükür ki eşimde çocuk konusunda ısrarcı bir insan olmadı hiç bir zaman. Ki üzerinde çok baskı var tek çocuk. Ona rağmen hayırlısı ise olsun yoksa olmasın der. İlk tüp bebek tedavimde o iğneler muayeneler filan görünce baya şoka girmişti 😬 yumurta toplamaya gireceğim sırada ağladı. Bir daha denemeyelim çok eziyetli dedi. Kürtajdan çıktıktan sonra da ben dedim bir daha denemek istemiyorum Allah nasip edecekse bu şekilde nasip eder doğal yoldan imkansız değil nasılsa dedim ama sonra bir boşluk oluyor. Kendimden çokta onu düşünüyorum ben kardeş vs sevgisi tattım. O hiçbirini yaşamadı bari çocuk sevgisini tatsın istedim sanki onunla birlikte ailesi yok olacakmış gibi hissettim üzüldüm suçluluk duydum. Yine gidelim mi dedim senin bedenin sen karar ver dedi. Gitmek istiyorum dedim ha bugün ha yarın araya bir sürü iş girdi corona bitsin aşı gelsin dedik baktık olacağı yok başlayalım. İnşallah Rabbim kucağımıza almayı nasip eder 🤲🏻🤲🏻🤲🏻 Bütün bekleyenlere 🤲🏻🤲🏻🤲🏻🍀

Bin pişman oldum zaten eve test bile almamıştım yapmayacağım diye çok kararlıydım eşim gidip almış öyle olunca kırmak istemedim ama bende oda pişman oldu😔
☹️ Canım burada erken test sıkıntıları çok oldu maalesef. Yine de ilaçlarını kullanmayı bırakma Rabbim büyük. Hayırlısı olsun inşallah hakkınızda 🤲🏻🍀

Kızlar insanların neler dediğinden konuşmuşsunuz ya benim kayınvalidem yapay torun istemem demişti tüp bebek yaptırcaz diye söylediğimizde😂😂😂 hala aklıma geldikçe sinirden gülüyorum artık🤷🏻‍♀️
Seninki yine yapay çocuk istemiyorum demiş benimki bana direk kadınlığını mi yapamiyorsun dedi halbuki eşimde sıkıntı var ilişkiye giremiyo bişi diyemedim ama üç haftadır gitmiyorum kapısını calmiyorum akşamları eşim ariyor bazen o zaman konuşuyorum sadece

Sağol canım ama doktor telefonda min %80 olması lazım dedi moralim bozuldu 😔
Aaaaa, ne ilginç. Niye her yerde yüzde 60 yazıyo o vakit. 😳
Bence hiiiiiiiiiç bozma moralini canım. 🥰
Kendini her duruma hazırla tabi ki. 😉
Ben 2 günde bir kan veriyorum, 4 tane oldu şuan. 3 kere daha vericem kese kontrolüne kadar, benim de yüreğim ağzımda. Her an düşecek hissi oluyo maalesef, onun için çok sevinemiyorum. 😔
Ailelere söyleyeceğiz keseden sonra, onu bile şimdiden stres yaptım kendime. Ya söyledikten sonra bişiy olursa diye. 😢
Yani demem o ki, kuruntular hiç bitmeyecek. Doktor faraza konuşmuştur, belki de çok ümit vermek istememiştir. Yoksa buradaki birçok arkadaşın doktoru yüzde 60 yeterli bir artış dedi, rahat ol.

X