Aynen kapatalim konuyu ya bende simdi hala onlarin yaninda oldugum icin aglayamadim icime icime aglayinca size yazmak istedim
Bozmycaz tabiiiiiAynen kapatalim konuyu ya bende simdi hala onlarin yaninda oldugum icin aglayamadim icime icime aglayinca size yazmak istedimkotu niyetli yaptiklrini dusunmuyorum ama diyorum ya bizi sadece biz anliyoruz hakkimizda hayirlisi insallah moralimizi bozmicaz dimii
Kucağıma sağlıkla aldıktan sonra ancak inanırım kuzum bu yol uzun zorlu inşallah sağlıkla ilerler tabii en büyük duamYaaa sen hamilesin kuzum benimm guzel seyler dusun artikkk Allahim kucagina nasil almayi nasil etsin
Ben de yapamam yani hic dusunmemistim bugune kadar ama bilmiyorum ya cok cok zor bir karar. Belki kirkli yaslara geldigimde bu defteri kapatmis olursam belki oda bilmiyorum bilmiyorum henuz dusunmek bile istemiyorum...
Hey Allah ım ya siparişle mi oluyormuş insanların ayarı yok cidden
Ben de geçen gün artık menapoza girmek üzere olan biriyle yumurta donasyonuyla hamile kalma konusunu konuştum. Onda kendin doğuruyosun, eşinin spermi ama senin genin yok.. böyle şeyler bence o içinde bulunduğun anda değerlendirilebilir ancak, şimdiki aklınla duygularınla ne karar versen de o zaman o karar değişebilir. İnşallah gerek kalmaz böyle şeylere, önce önümüzdeki yola odaklanalımYaaa sen hamilesin kuzum benimm guzel seyler dusun artikkk Allahim kucagina nasil almayi nasil etsin
Ben de yapamam yani hic dusunmemistim bugune kadar ama bilmiyorum ya cok cok zor bir karar. Belki kirkli yaslara geldigimde bu defteri kapatmis olursam belki oda bilmiyorum bilmiyorum henuz dusunmek bile istemiyorum...
Insallah gulup geceriz bunlar ilerde aklimiza geldiginde fistikkKucağıma sağlıkla aldıktan sonra ancak inanırım kuzum bu yok uzun zorlu inşallah sağlıkla ilerler tabii en büyük duamSen de düşünüp yük yapma kuzum zamanla insan değişiyor fikirleri de değişiyor hiç belli olmaz. Şimdi düşünmenin faydası yok.
Bana da az demişlerdi 17 tane toplandi 7 tane dollendi ama 4 tanesi kaldi saglikli olarak sayi cok onemli degil kaliteli olmasi önemliAslında yumurtalarım bazıları üç beş tanesi cok büyümüş diğerleri küçük kalmış
Yok kuzum nie içine atasıın. Öyle düşündürdüysem özür dilerim. Ben arkadaşın için demiştim böyle hassas bi dönemde sorulmamalı. Kötü niyetli değiller de işte düşüncesiz olabiliyorlar yaraları olmayınca demek ki . Mevlam hakkımızda hayırlısını versin inşallah ama olumsuzluğa kesinlikle yer yokAynen kapatalim konuyu ya bende simdi hala onlarin yaninda oldugum icin aglayamadim icime icime aglayinca size yazmak istedimkotu niyetli yaptiklrini dusunmuyorum ama diyorum ya bizi sadece biz anliyoruz hakkimizda hayirlisi insallah moralimizi bozmicaz dimii
Donasyona kesinlikle karşıyım evlat edinmeye uzağım sadece. Dediğin gibi kuzum o işler zamanının şartlarıyla ilgili bir durum. İnşallah hepimiz kendi yavrularımızı kucaklarızBen de geçen gün artık menapoza girmek üzere olan biriyle yumurta donasyonuyla hamile kalma konusunu konuştum. Onda kendin doğuruyosun, eşinin spermi ama senin genin yok.. böyle şeyler bence o içinde bulunduğun anda değerlendirilebilir ancak, şimdiki aklınla duygularınla ne karar versen de o zaman o karar değişebilir. İnşallah gerek kalmaz böyle şeylere, önce önümüzdeki yola odaklanalım
Kibrista oluyomus iste sanirim o tarz isler.. seren serengil yaptirmisti ya ordan hatirliyorum bendeBen de geçen gün artık menapoza girmek üzere olan biriyle yumurta donasyonuyla hamile kalma konusunu konuştum. Onda kendin doğuruyosun, eşinin spermi ama senin genin yok.. böyle şeyler bence o içinde bulunduğun anda değerlendirilebilir ancak, şimdiki aklınla duygularınla ne karar versen de o zaman o karar değişebilir. İnşallah gerek kalmaz böyle şeylere, önce önümüzdeki yola odaklanalım
Sınıyorlar resmen ben sabrettikçeHey Allah ım ya siparişle mi oluyormuş insanların ayarı yok cidden
Ayyy yook ne ozuruuu sacmalamaa beni tanisan anlardinn benn hic alinmamYok kuzum nie içine atasıın. Öyle düşündürdüysem özür dilerim. Ben arkadaşın için demiştim böyle hassas bi dönemde sorulmamalı. Kötü niyetli değiller de işte düşüncesiz olabiliyorlar yaraları olmayınca demek ki . Mevlam hakkımızda hayırlısını versin inşallah ama olumsuzluğa kesinlikle yer yok
İnşallah inşallah canımInsallah gulup geceriz bunlar ilerde aklimiza geldiginde fistikkoyyy yicem onlariii ben miss gibi olcaklar Allahin izniylee hep sev karninii hep onlar seni hissediyoo annesiii
Bana oylesi denk gelse eminim bende bozardimm yaa gerizekalilarr hadsizlerr. Sorun sizin beyninizdee yaa cok sinirlendim bakSınıyorlar resmen ben sabrettikçebiri de diyor ki sorun sendeydi değil mi? onu bozdum ama iyi oldu haketti. Bana kocam böyle bir cümle kurmamış sen bi kendine gel istersen diyebildim şoku atlatınca
Evet Türkiye’de yasakmış. Kıbrıs’ta 5 bin euro civarında oluyormuş. Kıbrıs’ta cinsiyette seçiliyor sanırım.. keşkr hiç ailesiz çocuk olmasa da evlat edinmek gibi bir opsiyon da olmasa. Allahım onlara da yardım etsin, herkesin sınavı başka..Kibrista oluyomus iste sanirim o tarz isler.. seren serengil yaptirmisti ya ordan hatirliyorum bende
evet yolumuz uzun ne yapalim hakkimizda hayirlisi Allah a once sonra da doktorlarimiza teslim olduk
Bu bir çift sorunudur bireysel değildir. Yaa öyle canım duymamak en iyisi hiç canını sıkma iyi olacak her şeySınıyorlar resmen ben sabrettikçebiri de diyor ki sorun sendeydi değil mi? onu bozdum ama iyi oldu haketti. Bana kocam böyle bir cümle kurmamış sen bi kendine gel istersen diyebildim şoku atlatınca
Benim 3. Gün embriyosu 2. Gün bugün 2 gündür kasıklarımda hafif ağrı oluyor. Belirti aramak doğru değil ya hem herkes aynı şeyleri yaşamıyor hemde psikolojik ama nasıl duracağız onu bilmiyorumBenim hiç kasık ağrım bile yok. Burada okuduğum hiçbir belirtim yok. Gerçi henüz 4.günümdeyim ama 5.gün embriyosu transfer günü ya da ertesi gün tutunur dedi doktorum. Kanama vs lekeleme hiç bişey olmadi. sizde durumlar ne oldu bu dönemde ?
İnsallahh canım beninmEvet evet, sonu güzel olsun da beklenir ne ki, geçiyor işte günler. 4 ay olmuş bile biz başlayalı. Hadi bakalım al gel bebeşi pazartesi günü, sonra benimkinş takip ederiz