2021 Nisan ayı tüp bebek yaptıracaklar :)

Aynen kapatalim konuyu ya bende simdi hala onlarin yaninda oldugum icin aglayamadim icime icime aglayinca size yazmak istedim kotu niyetli yaptiklrini dusunmuyorum ama diyorum ya bizi sadece biz anliyoruz hakkimizda hayirlisi insallah moralimizi bozmicaz dimii

Bozmycaz tabiiiii

Kucağıma sağlıkla aldıktan sonra ancak inanırım kuzum bu yol uzun zorlu inşallah sağlıkla ilerler tabii en büyük duam Sen de düşünüp yük yapma kuzum zamanla insan değişiyor fikirleri de değişiyor hiç belli olmaz. Şimdi düşünmenin faydası yok.

Hey Allah ım ya siparişle mi oluyormuş insanların ayarı yok cidden

Ben de geçen gün artık menapoza girmek üzere olan biriyle yumurta donasyonuyla hamile kalma konusunu konuştum. Onda kendin doğuruyosun, eşinin spermi ama senin genin yok.. böyle şeyler bence o içinde bulunduğun anda değerlendirilebilir ancak, şimdiki aklınla duygularınla ne karar versen de o zaman o karar değişebilir. İnşallah gerek kalmaz böyle şeylere, önce önümüzdeki yola odaklanalım

Insallah gulup geceriz bunlar ilerde aklimiza geldiginde fistikk oyyy yicem onlariii ben miss gibi olcaklar Allahin izniylee hep sev karninii hep onlar seni hissediyoo annesiii

Yok kuzum nie içine atasıın. Öyle düşündürdüysem özür dilerim. Ben arkadaşın için demiştim böyle hassas bi dönemde sorulmamalı. Kötü niyetli değiller de işte düşüncesiz olabiliyorlar yaraları olmayınca demek ki . Mevlam hakkımızda hayırlısını versin inşallah ama olumsuzluğa kesinlikle yer yok

Benim hiç kasık ağrım bile yok. Burada okuduğum hiçbir belirtim yok. Gerçi henüz 4.günümdeyim ama 5.gün embriyosu transfer günü ya da ertesi gün tutunur dedi doktorum. Kanama vs lekeleme hiç bişey olmadi. sizde durumlar ne oldu bu dönemde ?

Donasyona kesinlikle karşıyım evlat edinmeye uzağım sadece. Dediğin gibi kuzum o işler zamanının şartlarıyla ilgili bir durum. İnşallah hepimiz kendi yavrularımızı kucaklarız Diğer yavrulara ise yardımcı olabilmeyi nasip etsin Rabbim evlat edinmek tek yolu değil.

Kibrista oluyomus iste sanirim o tarz isler.. seren serengil yaptirmisti ya ordan hatirliyorum bende
evet yolumuz uzun ne yapalim hakkimizda hayirlisi Allah a once sonra da doktorlarimiza teslim olduk

Ayyy yook ne ozuruuu sacmalamaa beni tanisan anlardinn benn hic alinmam maalesef duygu belirtemiyoruz ya buralarda ondan oluyoo kuzucum Amiiin amiiiin amiiiin hersey guzel olucak yani olucakkk o bebeler gelecek buraya

Insallah gulup geceriz bunlar ilerde aklimiza geldiginde fistikk oyyy yicem onlariii ben miss gibi olcaklar Allahin izniylee hep sev karninii hep onlar seni hissediyoo annesiii
İnşallah inşallah canım amiin Sende üzme kendini insanlar aklına geldiğince konuşuyor işte daha yaşın genç dur bakalım enseyi karartmak olmaz. Güzel olacak her şey

Sınıyorlar resmen ben sabrettikçe biri de diyor ki sorun sendeydi değil mi? onu bozdum ama iyi oldu haketti. Bana kocam böyle bir cümle kurmamış sen bi kendine gel istersen diyebildim şoku atlatınca
Bana oylesi denk gelse eminim bende bozardimm yaa gerizekalilarr hadsizlerr. Sorun sizin beyninizdee yaa cok sinirlendim bak benim esimde ya da ben de ne farkeder kadinlari yaftalamak ne kolayy

Kibrista oluyomus iste sanirim o tarz isler.. seren serengil yaptirmisti ya ordan hatirliyorum bende
evet yolumuz uzun ne yapalim hakkimizda hayirlisi Allah a once sonra da doktorlarimiza teslim olduk
Evet Türkiye’de yasakmış. Kıbrıs’ta 5 bin euro civarında oluyormuş. Kıbrıs’ta cinsiyette seçiliyor sanırım.. keşkr hiç ailesiz çocuk olmasa da evlat edinmek gibi bir opsiyon da olmasa. Allahım onlara da yardım etsin, herkesin sınavı başka..
Neysee, biz şimdilik önümüzdeki umut dolu günlere odaklanalım

Sınıyorlar resmen ben sabrettikçe biri de diyor ki sorun sendeydi değil mi? onu bozdum ama iyi oldu haketti. Bana kocam böyle bir cümle kurmamış sen bi kendine gel istersen diyebildim şoku atlatınca
Bu bir çift sorunudur bireysel değildir. Yaa öyle canım duymamak en iyisi hiç canını sıkma iyi olacak her şey

Benim 3. Gün embriyosu 2. Gün bugün 2 gündür kasıklarımda hafif ağrı oluyor. Belirti aramak doğru değil ya hem herkes aynı şeyleri yaşamıyor hemde psikolojik ama nasıl duracağız onu bilmiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…