2021 Nisan ayı tüp bebek yaptıracaklar :)

Hahahaah ben kesin arada derede laf sokardım ya görüşünce kayınvalidemin olduğu bi ortamda aman ada aman sen doğal mısın organik misin bakim bi falan die
Ay güzel fikir aklımda bulunsun

Nasıl farkettin canım?
Canim pandemi yeni cikmisti gecen yıl....kizimi banyo ettirirken sol memesinde boyle yeşil mercimek ten daha küçük bi sertlik hissettim...doktorla iletişime geçtim diger memesinde de olursa görüşelim dedi...1 ay gecmedi diğerinde de olustu..Atladık ankaraya gittik hormon testleri beyim emari..Kadın Doğumda ultrason kısaca aklına gelen herseye bakıldı...ve cikti...

InşAllah kucağına sağlıkla alırsın canım ara ara kontrolumuzu illa ki kaybediyoruz insaniz sonuçta ama ferah tutabildigimiz kadar

Benim kesinlikle bebegim olmasaydı o yolu denerdim canim Kıbrısa giderdim...son sansima kadar denerdim...o da olmazsa evlat edinmek son cozumum olurdu

Tövbe yarabbim ya yaşlı mı kayınvaliden benimde anneannem hiç iyi şeyler söylemiyor tüp bebek için Yaşlılar pek algılayamıyor bu durumu
Yaaaa eski kafalar iste kizlar hee he diip gecin , bu yolda insanlar ne durumu biliyolar ne yasadiklarimizi ne de baska bisey esimiz bile anlamiyodurr bizim gibi hissermiyolar ki, gecim derdi gelecek korkusu toplum baskisi vs vss ayyy resmen tez konulari bunlar yil olmus 2021 bir din konusuyoruz bir de toplum baskisini millet uzayda hayat ario

Bilen bilmeyen saçma sapan konşuyor sonra yayılıp gidiyor bence. Ben hiç bir doktorun ağzından böyle bir şey duymadım
Yaaa eveeet benim arkadasimin ilk deneme de tuttu bir de anlattim daha once hoplaya ziplaya her ayini gecirdi bir de amerikada dogurdu ikiz catir catir hemde bi lokma kizdii

Bilen bilmeyen saçma sapan konşuyor sonra yayılıp gidiyor bence. Ben hiç bir doktorun ağzından böyle bir şey duymadım
milletin ağzı torba değil işte . elimden geldiğince uzağm insanlardan bu süreçte . evimdeyim. ayaklarımı uzatıp dinleniyorum ... takmamaya çalışıyorum . kitabımı okuyorum namazlarımı kılıyorum , hatimimi okuyorum ramazanımı güzel geçirmeye çalışıyorum . bir de şu progestan iğne ağrıları olmasa kalçamda

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…