2021 Nisan ayı tüp bebek yaptıracaklar :)

Gözünüz aydın Azospermi sebebiniz neydi? Nasıl bir tedavi uygulandı? Rica etsem paylaşır mısınız?
İnmemis testis ameliyatı olmus esim bide 15 yaslarında orsit gecirmis buna bağlı epididim tıkanıklıgı var bizim 5.denememiz esim toplam da 3 kes islem gecirdi 1.mesa 2.pesa 3.tesa hepsinde de bulundu sükür ama mesa cok kötü bir ameliyattı toparlanamadı erzurumda olmustuk hic memnun kalmadik diger islemler dikissiz cok rahatti tahlillerine yonelik tedavi yapıldı hep vitaminler vs

Canimmm sagolasin aminnn

Sen kese görmeye ne zaman gideceksin..degerin cok guzel artmis kese görünür artik
Pazartesi randevu verdi doktorum nasipse kuzum. Bakalım hayırlısı olsun inşallah Ben sana zayıflama için bir öneri de bulunabilirim Nilay keçeci var instagramda bakabilirsin kabak detoksu var. Ben denedim iki kere çok faydasını gördüm. Kesinlikle sadece ödem değil yani sonrasında almıyorsun

Guzel haberler alacaksın inanıyorum canim

Hemen bakiyorum

Canım benimde adet ağrılarım var feci şekilde.geceleri adet ağrılarına uyanıyorum. Bugün de kramp giriyor devamlı, hafiften mide bulantısı ve uykulu hallerim başladı. Benim yarın 14.gunum, yarın kan testi vereceğim artışı iyi ise yarın kese için randevu alacagim inşallah

Insallaahhh hayırlı sonuclarr bebegımm

Bana 13. Gün yazmış, benim herşeyim en geç olacak şekilde Transferi 23. Günde yapıyo.. bekle bekle ömrüm çürüyecek
Benimde 24.günumde yapılıyor canım transfer subattan beri cabalıyorum ben seni takip edicemm gecmisten gelen birisi olarak

Kizlar ben bu lutinus u yaparken ilerletince rahimde çok agrı oluyor sancı gibi ama biraz daha ilerletmem lazim yoksa geri geliyor böyle olan var mı

Selam kızlar naptiniz bakem... Kilya Degerin cok guzel artmis xanim masallah

Ewimle mutfak dolaplarini alt ust ettik mis gibi temizledik sonra da çıktım 10 bin adım yürüdüm cok iyi hissediyorum
Özledik vallahi seni, bırakma bizi aysun ben de diyet yapıyorum, istediğim kiloya 1 kilo kaldı çok şükür.. herkesin metabolizması farklı tabi ama sana bi kaç tüyo vereyim benim listelerden. Benim diyetisyenim yediklerimin gramına çok önem veriyor- zaten floran çok küçük senin, hemen etki eder diyo.. 30 gr ince dilim çavdar ekmeği yiyorum sabahları.. ilk başlarda kuruyemiş vs. Yoktu.. meyveler küçük boy, kuru meyve yiyeceksem mesela kayısı 2 tane, hurma 3 tane gibi ara öğünlerde. Öğlen 6 kaşık az yağlı sebze yemeği aksam 150gr gibi et/tavuk/balık.. yanında yağsız salata. Yatmadan 3 saat önce civarı da tarçınlı süt veya yoğurt.. yavaş yavaş verdim, mesela 1 hafta 500-800 gr civarı veriyodum

Sonu iyi olsun inşallah canım
Amin canımm, ben de öyle diyorum. Alıştım artık zaten. Histeroskopi sonrası 2 ay beklicez dediğinde çok üzülmüştüm, sonra alıştım artık son dakika bişi çıkmaz inşallah. Senin de hayırlı olsun, değerin çok güzel artmış maşallah artık kese gözükür, kalp atışı da duyulur muymuş acaba? Çok heyecanlı

Benimde 24.günumde yapılıyor canım transfer subattan beri cabalıyorum ben seni takip edicemm gecmisten gelen birisi olarak
Ayy demek senin doktorun da benimki gibi çok bekletiyo iyi bari birbirimize yoldaş oluruz o dönemler aynı şeyleri yaşayanlar olarak benim haftaya pazar Cyclo bitecek, Lucrin yapıcam sonra işte adet başlayınca ilaçlara başlıcam. Transfer Mayıs sonu, test haziran ortası.. güya Nisan transfer diye girdim buraya

Hanımlar bende pazartesi transfer olucam 5.gün embriyosu olacak 3 ve 5. Gün arasındaki fark nedir acaba bide tek embriyo koydurmak istiyorum ihtimal azalır mı

Canım benim amh’ıma geçen sene düşük yaptıktan sonra artık 2. Defa adetim tuhaflaştı diye doktora gidince bakıldı.. o zaman kadar doktorum biraz daha deneyin bi kere oldu yine olur diyodu, amh çıkınca artık beklemeyin dedi evet çocunlukla genetik. Muhtemelen annemim menapoza girdiği yaşlarda gireceğim ben de. Kan testi, ben kontrol amaçlı 2 kere yaptırmıştım.. aklımda kalmasın diyosan sen de yaptır ama muhtemelen yumurta sayın ultrasonda iyi göründüğünden gerek görmemiştir doktorun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…