Canimmm sagolasin aminnnÇok tatlısın Aysun Rabbim kolaylık versin inşallah
İnmemis testis ameliyatı olmus esim bide 15 yaslarında orsit gecirmis buna bağlı epididim tıkanıklıgı var bizim 5.denememiz esim toplam da 3 kes islem gecirdi 1.mesa 2.pesa 3.tesa hepsinde de bulundu sükür ama mesa cok kötü bir ameliyattı toparlanamadı erzurumda olmustuk hic memnun kalmadik diger islemler dikissiz cok rahatti tahlillerine yonelik tedavi yapıldı hep vitaminler vsGözünüz aydınAzospermi sebebiniz neydi? Nasıl bir tedavi uygulandı? Rica etsem paylaşır mısınız?
Pazartesi randevu verdi doktorum nasipse kuzum. Bakalım hayırlısı olsun inşallahCanimmm sagolasin aminnn
Sen kese görmeye ne zaman gideceksin..degerin cok guzel artmis kese görünür artik
Guzel haberler alacaksın inanıyorum canimPazartesi randevu verdi doktorum nasipse kuzum. Bakalım hayırlısı olsun inşallahBen sana zayıflama için bir öneri de bulunabilirim Nilay keçeci var instagramda bakabilirsin kabak detoksu var. Ben denedim iki kere çok faydasını gördüm. Kesinlikle sadece ödem değil yani sonrasında almıyorsun
Canım benimde adet ağrılarım var feci şekilde.geceleri adet ağrılarına uyanıyorum. Bugün de kramp giriyor devamlı, hafiften mide bulantısı ve uykulu hallerim başladı. Benim yarın 14.gunum, yarın kan testi vereceğim artışı iyi ise yarın kese için randevu alacagim inşallahKızlarrr benım rahımde cok agırlık varr sanki asagıya dogru agırlık yapıyor kucucck ayakta dursam belim de cok agrıyor pozitif olanlar sizdede var mı ıyle seyler
Dr uma dedıgımde normal adet olacagını sanıyordu bız tam tersı yaptı orda bı uerlesme cabası var dıo ama herkes mı boyle hıssedıyor yoksa benım rahım cok mu hassas ben en basından berı hep bu agrılardan bahdeıyordum zaten hatırlıyorusnuzdur gecmıyor
Bana 13. Gün yazmış, benim herşeyim en geç olacak şekildeBenim kagidima 10.gun test yazmislar bunu sadece embriyo günune goremi belirliyorlar acaba?
Insallaahhh hayırlı sonuclarr bebegımmCanım benimde adet ağrılarım var feci şekilde.geceleri adet ağrılarına uyanıyorum. Bugün de kramp giriyor devamlı, hafiften mide bulantısı ve uykulu hallerim başladı. Benim yarın 14.gunum, yarın kan testi vereceğim artışı iyi ise yarın kese için randevu alacagim inşallah
Sonu iyi olsun inşallah canımBana 13. Gün yazmış, benim herşeyim en geç olacak şekildeTransferi 23. Günde yapıyo.. bekle bekle ömrüm çürüyecek
İnşallah canım hepimiz içinInsallaahhh hayırlı sonuclarr bebegımm
Benimde 24.günumde yapılıyor canım transfer subattan beri cabalıyorum ben seni takip edicemm gecmisten gelen birisi olarakBana 13. Gün yazmış, benim herşeyim en geç olacak şekildeTransferi 23. Günde yapıyo.. bekle bekle ömrüm çürüyecek
Özledik vallahi seni, bırakma bizi aysunSelam kızlar naptiniz bakem...Kilya Degerin cok guzel artmis xanim masallah
Ewimle mutfak dolaplarini alt ust ettik mis gibi temizledik sonra da çıktım 10 bin adım yürüdüm cok iyi hissediyorum
Aramızda 2gün var benimde çarşamba oldu. Hadi inşallahHoşgeldin canım hayırlı olsunİnşallahh
Amin canımm, ben de öyle diyorum. Alıştım artık zaten. Histeroskopi sonrası 2 ay beklicez dediğinde çok üzülmüştüm, sonra alıştım artıkSonu iyi olsun inşallah canım
Ayy demek senin doktorun da benimki gibi çok bekletiyoBenimde 24.günumde yapılıyor canım transfer subattan beri cabalıyorum ben seni takip edicemm gecmisten gelen birisi olarak
Aramızda 2gün var benimde çarşamba oldu. Hadi inşallah
Canım benim amh’ıma geçen sene düşük yaptıktan sonra artık 2. Defa adetim tuhaflaştı diye doktora gidince bakıldı.. o zaman kadar doktorum biraz daha deneyin bi kere oldu yine olur diyodu, amh çıkınca artık beklemeyin dediAcaba genetik degilmidir bu tarz seyler dogurganlik falan bunlari dusunuyorum bazen ?? O kadar iyi bir fen bilgim yok ama bazi seyler genetik oluyor iste anne de olan kizinda da oluyo gibiii gibii sizce oyle mi acaba ? Saol kuzum benim aminn cumlemizin iyi olsun insallah