2021 Nisan ayı tüp bebek yaptıracaklar :)

Benim annemin uc dogum ablalarim ikisi de hemencecik hamile kaldilar hic ugrasmadan yani... kader kismet yaa bilmiyorum hakkimizda hayirlisi neyse onu yasicaz...

Saol kuzum benim bi kontrol ettirmekte fayda var

Kizlarr kizlarr insan icine girdikce illa bir sey oluyor geliyoe basima. Bugun cok sevdigim arkadasimla durumumuz hakkinda konusuyoduk, eger cocugunuz hic olmazsa evlat edinir misiniz dedi... bi dumur oldum bu da bir secenek tabi ama cok cok zor sonra kendime kizdim falann o cocuklarin gunahi ne de falan filann ayy cok doluyumm sanki kayaya carptim siz ne dusunuyosunuz ya kafami dagitmak icin yaziyorum. Olmazsa eger insan bu durumu kabullenebilir herhalde dimi...?

Allah razı olsun canım Ay bilmem ki kalp için erken değil mi kese görünür diyorlar doktor da keseye bakalım dedi zaten. Evet heyecan tedirginlik forever

En saglikli şekilde kilo vermişsin canim az az ve uzun sürede...

Ben aralıklı oruç yapiyorum biraz daha hızlı vermem lazım...kahvaltı ve aksam öğünü yapiyorum...Akdeniz menüsü dedigi için doktor da.. tavuklu balıklı salata ayran - zeytinyağlı sebze seklinde besleniyorum akşamları da...

Merhabalar bende Nisan ayında 21Nisanda transfer oldum. Şuan bekleme sürecindeyim. 12 gün bekliycez bakalım. 2.denemem bu ilki olmadı. Bu yazımı okuyan herkesten dua istiyorum. Allah hepimize nasip etsin
Canım benim. Rabbim yardımcın olsun. İnşlalah pozitifi alırsın.

Yemek ve salatalardaki yağ oranını ve karbonhidratı azalttığında otomatik olarak verirsin bence. Ben vallahi zaten güzel besleniyordum, tiroid ve metabolizma yaşla birlikte yavaşlayınca o azıcık yağlar bile yarar oldu. İlaçlarla da iyice şiştim, sinir oluyordum her aynaya baktığımda

Bence de genetik kizlar ben 9 yasinda adet olmaya basladim amh degerim gene iyi dayanmış dustu tabi artikAnnem de o yaşlarda olmus..Kizim 7 yaşında ve deerken ergenlik tedavisi oluyor ben de erken başladığı için hemen farkettim kızımdaki cokkkk küçük değişiklikleri ve en başında farkettim ayda 1 igne oluyor neyseki firene bastik....12-13 yasina kadar iğne olacak...adette 14 yasina kadar falan ertelenmiş olacak sukur...

Erken farketmesem 7 buçuk yasini bulmazdı dedi doktor..

06 Haha olsun bosver gec olsun güç olmasn bn bunu diyorum artık genetik sonucu cikana kadar ömrümden omur gitmisti sonra da adet olamadm falan filan derken insallah pazartesi transfer

Kızlar merhaba bir sorum olacaktı bende şeffaf akıntı var iğnelerden dolayımı yoksa yumurtalarım mı catlıyor
Akıntı OPU'ya yakın benim de olmuştu. Yumurtalarımız sayıca fazla ve büyüdükleri için çatlamaya yakin akinti oluyor. Ama cetrotide kullandiginiz için çatlamaz. Hem e2 değerinden doktorlar çatlayıp çatlamadığını biliyorlar. Iciniz rahat olsun ☘

Canım ben de ara ara düşündüm bu konuyu ama ne bileyim asla olmaz diyemem şu anki durumumla çok yakın hissetmiyorum sadece. Bir ara annem çocuk aşırı sever komşuya filan getir seveyim biraz der sevmeye gider hususi, alsak ne olur dedi babam istemedi. Zaten annem baban isteseydi ben daha doğururdum der Birine aile oluruz hem hepsi büyüdü gider bunlar yarın yanımızda kalır okuturuz daha yaşımız genç filan diye. Her anlamda çocuk büyük sorumluluk ama o daha da ayrı sorumluluk gibi tabii bir çocuğun elinden tutmanın en güzel yolu. Yine de mesafeliyim şu halimle kuzum bilmiyorum.

Aaa ama cok iyi hemen farketmissin ne güzel bilincli bir annesin

Yaaa allahtan farketmişsin tatlım, bu konularda bilinçli olmak çok önemli. Sen yaşamasan belki farketmezdin bile. İşte her işte oluyor bi hayır

Nasıl farkettin canım?

Ya bence böyle hassas bi dönemde bunları konuşmak doğru değil. Siz ne durumdasınız kızlar? Dokunsalar ağlarım ben. H Hazel9 Böyle bi soruya saatlerce ağlayabilirdim. Benimm bi arkadaşım da transfer öncesi bi kız bi erkek iste ne de olsa o kadar para veriyorsun dedi dondum kaldım

Yaaa sen hamilesin kuzum benimm guzel seyler dusun artikkk Allahim kucagina nasil almayi nasil etsin

Ben de yapamam yani hic dusunmemistim bugune kadar ama bilmiyorum ya cok cok zor bir karar. Belki kirkli yaslara geldigimde bu defteri kapatmis olursam belki oda bilmiyorum bilmiyorum henuz dusunmek bile istemiyorum...

06
Haha olsun bosver gec olsun güç olmasn bn bunu diyorum artık genetik sonucu cikana kadar ömrümden omur gitmisti sonra da adet olamadm falan filan derken insallah pazartesi transfer
Evet evet, sonu güzel olsun da beklenir ne ki, geçiyor işte günler. 4 ay olmuş bile biz başlayalı. Hadi bakalım al gel bebeşi pazartesi günü, sonra benimkinş takip ederiz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…