Canım belirti arama o konu hiç belli olmuyor kafaya takıp üzülme yani moralini yüksek tut hepBenim hiç kasık ağrım bile yok. Burada okuduğum hiçbir belirtim yok. Gerçi henüz 4.günümdeyim ama 5.gün embriyosu transfer günü ya da ertesi gün tutunur dedi doktorum. Kanama vs lekeleme hiç bişey olmadi. sizde durumlar ne oldu bu dönemde ?
Sakin ol ağzının payını aldı oBana oylesi denk gelse eminim bende bozardimm yaa gerizekalilarr hadsizlerr. Sorun sizin beyninizdee yaa cok sinirlendim bakbenim esimde ya da ben de ne farkeder kadinlari yaftalamak ne kolayy
Çok iyi söyledin canım önümüzdeki umut dolu günlere bakalımEvet Türkiye’de yasakmış. Kıbrıs’ta 5 bin euro civarında oluyormuş. Kıbrıs’ta cinsiyette seçiliyor sanırım.. keşkr hiç ailesiz çocuk olmasa da evlat edinmek gibi bir opsiyon da olmasa. Allahım onlara da yardım etsin, herkesin sınavı başka..
Neysee, biz şimdilik önümüzdeki umut dolu günlere odaklanalım
Benim ilk denemem o yüzden etrafımdakiler çok ümitlenme dedilerCanım belirti arama o konu hiç belli olmuyor kafaya takıp üzülme yani moralini yüksek tut hep
Ben de ilk 3 gun hic bir sey yoktu sonrasinda alt karin agrim oldu adet olurken benim sadece alt karin agrim oluyor o da 2 gun filan sürdü yeni yeni kasik agrim var ama siddetli degil ayakta kalinca bulasik yikarken filan sirt agrim oluyor. 5 günlük embriyo bugun 10. GunumBenim hiç kasık ağrım bile yok. Burada okuduğum hiçbir belirtim yok. Gerçi henüz 4.günümdeyim ama 5.gün embriyosu transfer günü ya da ertesi gün tutunur dedi doktorum. Kanama vs lekeleme hiç bişey olmadi. sizde durumlar ne oldu bu dönemde ?
Ne zaman test yapacaksın bellidir artık sanırımBen de ilk 3 gun hic bir sey yoktu sonrasinda alt karin agrim oldu adet olurken benim sadece alt karin agrim oluyor o da 2 gun filan sürdü yeni yeni kasik agrim var ama siddetli degil ayakta kalinca bulasik yikarken filan sirt agrim oluyor. 5 günlük embriyo bugun 10. Gunum
Kayınvalidene selamlarrrKızlar insanların neler dediğinden konuşmuşsunuz ya benim kayınvalidem yapay torun istemem demişti tüp bebek yaptırcaz diye söylediğimizdehala aklıma geldikçe sinirden gülüyorum artık
Vallaaaa supersin bu konuda sessiz olmayin asla bu bir kusur diil cunkuu hadsizlerrrSakin ol ağzının payını aldı o
Neeeeeee allahimmm yaaaaaKızlar insanların neler dediğinden konuşmuşsunuz ya benim kayınvalidem yapay torun istemem demişti tüp bebek yaptırcaz diye söylediğimizdehala aklıma geldikçe sinirden gülüyorum artık
Yaptim bugun pazartesi işe baslicam diye ama 23 cıktı tam da emin olamıyorumNe zaman test yapacaksın bellidir artık sanırım
Görümcem hamile doğumuna az kaldı ona hazırlıkla meşgul,allahtan doğal torunu olacak yoksa torun sevemicektiKayınvalidene selamlarrrUmarım kulakları çınlıyordur bol bol hey Yarabbim...
Ayy inşallah artar ve sağlıkla sana sımmmmsıkı tutunurYaptim bugun pazartesi işe baslicam diye ama 23 cıktı tam da emin olamıyorum
Ay sen boşver onları hiç alakası yok çünkü canım boşuna moralini bozarsınBenim ilk denemem o yüzden etrafımdakiler çok ümitlenme dediler
Bilgilendirme için çok teşekkür ederim. Rabbim bu yolda olan tüm herkese hayırlı, sağlıklı evlat nasip etsinİnmemis testis ameliyatı olmus esim bide 15 yaslarında orsit gecirmis buna bağlı epididim tıkanıklıgı var bizim 5.denememiz esim toplam da 3 kes islem gecirdi 1.mesa 2.pesa 3.tesa hepsinde de bulundu sükür ama mesa cok kötü bir ameliyattı toparlanamadı erzurumda olmustuk hic memnun kalmadik diger islemler dikissiz cok rahatti tahlillerine yonelik tedavi yapıldı hep vitaminler vs
Pazartesi tekrarla testi canım mutlaka insallah güzel güzel artmıstırYaptim bugun pazartesi işe baslicam diye ama 23 cıktı tam da emin olamıyorum
Valla canim benim teyzem 40 yaşında ilk tüp bebeğini yaptırdı o zaman a kadar aşılama onlarca düşük yaptı ilk bebeginde deli dehşet kanaması oluyordu 1 ay boyunca yatti ve ilk denemede oldu o yuzden he he de geç veren AllahBenim ilk denemem o yüzden etrafımdakiler çok ümitlenme dediler
Amin inşAllah Rabbim hepizin kucağını doldursunPazartesi tekrarla testi canım mutlaka insallah güzel güzel artmıstır
HahahaahGörümcem hamile doğumuna az kaldı ona hazırlıkla meşgul,allahtan doğal torunu olacak yoksa torun sevemicekti
Ay inşallah benim de güzelce olur çok uğraştırmaz bizi. Ben henüz 23 yaşındayım ve 1 düşük geçti başımdan. Çevre baskısı var biraz. Ankara da bahçeciye gidiyorum şimdi önceki doktorum gençsin diye oyaladı beni resmenValla canim benim teyzem 40 yaşında ilk tüp bebeğini yaptırdı o zaman a kadar aşılama onlarca düşük yaptı ilk bebeginde deli dehşet kanaması oluyordu 1 ay boyunca yatti ve ilk denemede oldu o yuzden he he de geç veren Allah
Amin canım inşAllah hepimizin bebekleri tutunur kucağımiza alirizAyy inşallah artar ve sağlıkla sana sımmmmsıkı tutunur