2021 Nisan ayı tüp bebek yaptıracaklar :)

Canım ben genelde yatarak geçiriyorum vaktimi yaşamadım nadiren ağrı oluyor. Yerleşiyordur bence de herkesin çok farklı oluyor anladığım
Yaa toplasan 15 dk dursam dolansam evın icinde asagıya cekıyor benı rahatsız edıyor ınsanı ne bileyım kötü bısey mı oluyor dıe sonra da endıse edıyroum

Yaa toplasan 15 dk dursam dolansam evın icinde asagıya cekıyor benı rahatsız edıyor ınsanı ne bileyım kötü bısey mı oluyor dıe sonra da endıse edıyroum
Endişe etmekte haklısın canım insan en ufak bir şeyde telaşa kapılıyor. Allah ın izni ile kötü bir şey olacağını zannetmiyorum. Bol bol dinlen vücudunun verdiği sinyalleri izle. Güzel olacak inşallah canım

normal gebelikte progesteron yumurtanın atıldığı corpus luteum denilen yumurta kalıntısından salgılanıyor ama tüp bebekte durum böyle değil rahmin kalınlığını sağlayan progesteron olduğu için sürekli dışarıdan takviye almamız gerekiyor. Bu kötü bir şey değil yapılan çalışmalar iğne olan progesteron en etkili olan ama mutlaka ikincil olarak vajinal efervesan fitille desteklenmeli diyor tabi bunu belirleyen kişnin progesteron seviyesi bazen ağızdan tablet olarak verilebiliyor progesteron seviyesi takibi doğrultusunda iğne olarak verilmesi gerekiyor mu buna karar veriliyor hekimler bunun takibini iyi yapıyor.
Canım ne güzel açıklamışsın hatta taze transferler biraz daha şanslı daha yüksek oluyor onlarda bu değer

Kızlarrr benım rahımde cok agırlık varr sanki asagıya dogru agırlık yapıyor kucucck ayakta dursam belim de cok agrıyor pozitif olanlar sizdede var mı ıyle seyler
Dr uma dedıgımde normal adet olacagını sanıyordu bız tam tersı yaptı orda bı uerlesme cabası var dıo ama herkes mı boyle hıssedıyor yoksa benım rahım cok mu hassas ben en basından berı hep bu agrılardan bahdeıyordum zaten hatırlıyorusnuzdur gecmıyor 🥴
Ben sadece çok çabuk yoruluyorum. 2 adım mesafedeki tıp merkezine kan vermeye gidip geliyorum nefes nefese kalıyorum. 🙈
Bir de gaz sancısı çok oluyo. Çok nadir de kasıklara ağrı vuruyo.
Bence de yerleşme çabasıdır, içini ferah tut canım benim. 🥰

Selam kızlar naptiniz bakem... Kilya Kilya Degerin cok guzel artmis xanim masallah🧿🧿🧿

Ewimle mutfak dolaplarini alt ust ettik mis gibi temizledik sonra da çıktım 10 bin adım yürüdüm cok iyi hissediyorum 🥰💕🥰💕
Ayyy aşko hoşgeldin yaaa. İhmal etme bizi lutfen. Cok iyi basladin aynen böyle devam et. Evdede kendine gunde 2 defa online uygulamalardan kondisyon çaliş. Hayatına daha fazla hareket katmak seni her anlamda motive edecek hazırlayacak canim.

Ünlü bir ekonomist der ki çokluk kendi dengesini bulur kıtlıkla savaşmak gerekir 😬 aynen canım kan testi önemli olan ultrason da tedavinin yapılacağı aydaki görüntü elbette yine de ortalama bir değerse çok iyi olur. Azlığı menopozun da erken geleceğine işaret. Onun da kemik erimesinden saç kaybına bir sürü etkisi var. Ama hiç bir müdahalesi tedavisi yok dersen ki niye bakıyoruz çocuk sahibi olmak için ne kadar zamanının kaldığı yönünde fikir sağlıyor. Birin üzerinde ise değer düşük sayılmıyor canım umarım güzel sonuçlar alırsın 🤗
Acaba genetik degilmidir bu tarz seyler dogurganlik falan bunlari dusunuyorum bazen ?? O kadar iyi bir fen bilgim yok ama bazi seyler genetik oluyor iste anne de olan kizinda da oluyo gibiii gibii sizce oyle mi acaba ? Saol kuzum benim aminn cumlemizin iyi olsun insallah ❤️🙏

Ayyy aşko hoşgeldin yaaa. İhmal etme bizi lutfen. Cok iyi basladin aynen böyle devam et. Evdede kendine gunde 2 defa online uygulamalardan kondisyon çaliş. Hayatına daha fazla hareket katmak seni her anlamda motive edecek hazırlayacak canim.
Kafama cok koydum yapacagim..zaten dolabımda 2 pantolon oluyor ikisi de siyah🥴🥴 yok yok hedefim haftaya bugün en az 3 kilo...

Hcg sıfırlanmadi adette olamadım onun şişliği de var🥴

Kafama cok koydum yapacagim..zaten dolabımda 2 pantolon oluyor ikisi de siyah🥴🥴 yok yok hedefim haftaya bugün en az 3 kilo...

Hcg sıfırlanmadi adette olamadım onun şişliği de var🥴
Olsun adet oldigunda sifirlanacak birden şikinliginde inecek. Hatta zamanla ilaclarin vermiş oldugu yük de gidecek ödem vs. Bunun icin bol sıvı tuket. Hatırlatma indir telefonuna su ic bol bol

Olsun adet oldigunda sifirlanacak birden şikinliginde inecek. Hatta zamanla ilaclarin vermiş oldugu yük de gidecek ödem vs. Bunun icin bol sıvı tuket. Hatırlatma indir telefonuna su ic bol bol
Sagol canim🥰insallah baslar da inerim biraz...şiştim resmen

Acaba genetik degilmidir bu tarz seyler dogurganlik falan bunlari dusunuyorum bazen ?? O kadar iyi bir fen bilgim yok ama bazi seyler genetik oluyor iste anne de olan kizinda da oluyo gibiii gibii sizce oyle mi acaba ? Saol kuzum benim aminn cumlemizin iyi olsun insallah ❤️🙏
Benimde fen bilgim yok canım başıma gelince biraz araştırdım doktorlardan duyduğum filan. Genetik, küçükken geçirilen ağır enfeksiyon, yumurtalık kanserleri, ağır ameliyatlar, kemoterapi vb. şeyler etkiliyor canım. Tabii sigara içenlerde filan da daha hızlı tükeniyormuş. Büyük oranda genetik ancak mesela ailemde bildiğim kimse yok doğurganlar genel anlamda bu sorun bende var belki ağır enfeksiyon vs. yaşamışımdır bilmiyorum. En nihayetinde nasip böyleymiş. Ben 30 yaşımda öğrenmiştim kuzucum doktorumun söylediği senin yaşında bir bayan için 2 civarında beklerdim dedi.

Diyetisyene gidecektim vazgectim 200 tl
Temizlikçi çağıracaktim vazgeçtim 200 tl

2 gunde 400 tl biriktirdim iyi gidiyorum demi🤣🤣🤣 valla yaz icin tedavi icin para biriktirecegim diye pintilestim iyice🤣🤣
Çok tatlısın Aysun Rabbim kolaylık versin inşallah 🤲🏻

X