Hayırlı olsun canım tedavinAmin canımbaya çok maşallah sabırsızlıka bekleyeceğim inşaallah
Korkucak bi sey yok ferah tut içini çünkü toplama gunune kadar böyle olacak belki bi tik kivami değişecek transfer sonrasi da kurulugun olacak eger fitil kullanmazsan gere cetrotide kullandığın süre boyu catlamicak hatta toplamadan 2 gun once benim dr oyle vermisti iki adet catlatma ignesi vuruldum sonra ki gun boş diger gun sabah ta toplama oldu. Akinti rengin normal gebelik gibi ilerlemiyorEvet cetrotide verdi ama yinede korktum
5.günKaçıncı gün embriyosu canım
Rahim filmi de cektirdim oda cok sukur acik cikti ama o testi ben ilk kez burda gordum. Bakalim gidince tekrar sorarimBenim tedavi başlamadan istedikleri tahlillerin içinde vardı canım. Hatta rahim filmi de istediler.
Bende hormon testleeimi baska yere yaptirmistim bu sene tekrar tahlil falan istemedi tup bebekci muayenede gayet iyi sayi falan dedi istwYumurta rezervini gösteriyor dr istemedi ise gerek görmemiştir canim. benim ilk tedavi oncesi dr istemişti 2. Dr um ise eski sonuca bakti sadece kan sayımı, hepatitler ve pıhtılaşma zamani testi istedi tekrar hormon testi bile istemedi
Kuzum kan testi mi bu anladigim kadariyla gidip baktiriim bari.. 29 oldum kuzum yeni ,insallah oldugu kadari saglikli olsunlarda oyle cok yumurtada gozum yok ne yalan soliimAmh kalan yumurta rezervin hakkında bilgi veriyor canım istediğin bir zaman ölçtürebilirsin aç tok adet ya da değil fark etmiyor yumurtaların salgıladığı özel bir proteinin değerini ölçüyor sanırım ne kadar yüksekse o kadar çok yumurtan vardır yaşın kaç kuzum ?
5. Gün embriyosu ise 10. Gün isteyebiliyo doktorlar. Benim 5. Gün embriyosuydu. 10. Gün yaptır demişti. 2 gün sonra da artışa baktır demiştiBenim kagidima 10.gun test yazmislar bunu sadece embriyo günune goremi belirliyorlar acaba?
Sagol canım bilgin için bende cuma günü opu olucam pazartesi son kontrolüm var pazartesi de cetrotide vurulucam toplamda 4 adet cetrotide kullanmış oluyorumKorkucak bi sey yok ferah tut içini çünkü toplama gunune kadar böyle olacak belki bi tik kivami değişecek transfer sonrasi da kurulugun olacak eger fitil kullanmazsan gere cetrotide kullandığın süre boyu catlamicak hatta toplamadan 2 gun once benim dr oyle vermisti iki adet catlatma ignesi vuruldum sonra ki gun boş diger gun sabah ta toplama oldu. Akinti rengin normal gebelik gibi ilerlemiyor
Bende anlamadım ama hemşire idrara aşırı sıkışık istiyor hoca onun için yanında hasta bezi de getir dedi . Bakalım olmaMerhaba canımhayırlı uğurlu olsun inşallah güzel sonuçlar alırsın
Ben transfer saatinden 3 saat önce wc gitmeyi kestim ve yarım litre kadar su içtim. Fazla geldiği için transferden önce boşaltmam gerekti mesaneyi biraznormal su bardağıyla 1.5 bardak su içsen 3 saat wc gitmesen bence yeterli.
Hasta bezi benden istemediler. Transferden yarım saat sonra yatağa sürgü istedim tuvalet ihtiyacımı öyle gördüm. Neyi kastetmiş olabilir bilemiyorum o yüzden.
teşekkür ederim canım bende anlamadım hasta bezi istedi hatta doktor idrara çok çok sıkışık istiyor dedi sanırım yerimden kalkmayayım diye istedi hasta bezini alırım ya ne olacak.Merhaba canımhayırlı uğurlu olsun inşallah güzel sonuçlar alırsın
Ben transfer saatinden 3 saat önce wc gitmeyi kestim ve yarım litre kadar su içtim. Fazla geldiği için transferden önce boşaltmam gerekti mesaneyi biraznormal su bardağıyla 1.5 bardak su içsen 3 saat wc gitmesen bence yeterli.
Hasta bezi benden istemediler. Transferden yarım saat sonra yatağa sürgü istedim tuvalet ihtiyacımı öyle gördüm. Neyi kastetmiş olabilir bilemiyorum o yüzden.
Benimde ilac tarihlerimi yazarken proluton 6 mayisa kadar yazmislar 10.günüm oluyor o gün test baktıracak muhtemelen
Aysunayy seni gördügüme cok sevindimm yoklugum cok belliSelam kızlar naptiniz bakem...Kilya Degerin cok guzel artmis xanim masallah
Ewimle mutfak dolaplarini alt ust ettik mis gibi temizledik sonra da çıktım 10 bin adım yürüdüm cok iyi hissediyorum
Gercekten miAysunayy seni gördügüme cok sevindimm yoklugum cok belli
SüperSelam kızlar naptiniz bakem...Kilya Degerin cok guzel artmis xanim masallah
Ewimle mutfak dolaplarini alt ust ettik mis gibi temizledik sonra da çıktım 10 bin adım yürüdüm cok iyi hissediyorum
Oo aysunn hanımm aşk olsunn bizş terk ettınızzzSelam kızlar naptiniz bakem...Kilya Degerin cok guzel artmis xanim masallah
Ünlü bir ekonomist der ki çokluk kendi dengesini bulur kıtlıkla savaşmak gerekirRahim filmi de cektirdim oda cok sukur acik cikti ama o testi ben ilk kez burda gordum. Bakalim gidince tekrar sorarim
Bende hormon testleeimi baska yere yaptirmistim bu sene tekrar tahlil falan istemedi tup bebekci muayenede gayet iyi sayi falan dedi istw
Kuzum kan testi mi bu anladigim kadariyla gidip baktiriim bari.. 29 oldum kuzum yeni ,insallah oldugu kadari saglikli olsunlarda oyle cok yumurtada gozum yok ne yalan soliimPolikistik over i olanlarda yumurta sayisi cok oluyomus anladigim kadariyla bu degeri yuksek oluyomus , azi da sıkıntı çoğunda anladığım kadarıyla hakkımızda hayırlısı
Aynen canim cok hizli basladim vakalim 1 ay var önümde en az 10 kilo vermeliyim...kk zayıflama yarışması gruplarına katildim cok katılarSüper
şimdiden başlamışsın metabolizmayı hızlandırmaya.Her gün 3 litre su, aç karnına kahve ve yeşil çay da içtin mi daha da hızlanacak metabolizman.
Ahh canim özledin mi beniOo aysunn hanımm aşk olsunn bizş terk ettınızzz
Çok teşekkür ederim özlettin kendini kuzucum.Selam kızlar naptiniz bakem...Kilya Degerin cok guzel artmis xanim masallah
Canım ben genelde yatarak geçiriyorum vaktimi yaşamadım nadiren ağrı oluyor. Yerleşiyordur bence de herkesin çok farklı oluyor anladığımKızlarrr benım rahımde cok agırlık varr sanki asagıya dogru agırlık yapıyor kucucck ayakta dursam belim de cok agrıyor pozitif olanlar sizdede var mı ıyle seyler
Dr uma dedıgımde normal adet olacagını sanıyordu bız tam tersı yaptı orda bı uerlesme cabası var dıo ama herkes mı boyle hıssedıyor yoksa benım rahım cok mu hassas ben en basından berı hep bu agrılardan bahdeıyordum zaten hatırlıyorusnuzdur gecmıyor