2021 Nisan ayı tüp bebek yaptıracaklar :)

Evet cetrotide verdi ama yinede korktum
Korkucak bi sey yok ferah tut içini çünkü toplama gunune kadar böyle olacak belki bi tik kivami değişecek transfer sonrasi da kurulugun olacak eger fitil kullanmazsan gere cetrotide kullandığın süre boyu catlamicak hatta toplamadan 2 gun once benim dr oyle vermisti iki adet catlatma ignesi vuruldum sonra ki gun boş diger gun sabah ta toplama oldu. Akinti rengin normal gebelik gibi ilerlemiyor

Benim tedavi başlamadan istedikleri tahlillerin içinde vardı canım. Hatta rahim filmi de istediler.
Rahim filmi de cektirdim oda cok sukur acik cikti ama o testi ben ilk kez burda gordum. Bakalim gidince tekrar sorarim
Bende hormon testleeimi baska yere yaptirmistim bu sene tekrar tahlil falan istemedi tup bebekci muayenede gayet iyi sayi falan dedi istw
Kuzum kan testi mi bu anladigim kadariyla gidip baktiriim bari.. 29 oldum kuzum yeni ,insallah oldugu kadari saglikli olsunlarda oyle cok yumurtada gozum yok ne yalan soliim Polikistik over i olanlarda yumurta sayisi cok oluyomus anladigim kadariyla bu degeri yuksek oluyomus , azi da sıkıntı çoğunda anladığım kadarıyla hakkımızda hayırlısı

Sagol canım bilgin için bende cuma günü opu olucam pazartesi son kontrolüm var pazartesi de cetrotide vurulucam toplamda 4 adet cetrotide kullanmış oluyorum

Bende anlamadım ama hemşire idrara aşırı sıkışık istiyor hoca onun için yanında hasta bezi de getir dedi . Bakalım olma
teşekkür ederim canım bende anlamadım hasta bezi istedi hatta doktor idrara çok çok sıkışık istiyor dedi sanırım yerimden kalkmayayım diye istedi hasta bezini alırım ya ne olacak.

Selam kızlar naptiniz bakem... Kilya Degerin cok guzel artmis xanim masallah

Ewimle mutfak dolaplarini alt ust ettik mis gibi temizledik sonra da çıktım 10 bin adım yürüdüm cok iyi hissediyorum
Süper
şimdiden başlamışsın metabolizmayı hızlandırmaya. Her gün 3 litre su, aç karnına kahve ve yeşil çay da içtin mi daha da hızlanacak metabolizman.

Ünlü bir ekonomist der ki çokluk kendi dengesini bulur kıtlıkla savaşmak gerekir aynen canım kan testi önemli olan ultrason da tedavinin yapılacağı aydaki görüntü elbette yine de ortalama bir değerse çok iyi olur. Azlığı menopozun da erken geleceğine işaret. Onun da kemik erimesinden saç kaybına bir sürü etkisi var. Ama hiç bir müdahalesi tedavisi yok dersen ki niye bakıyoruz çocuk sahibi olmak için ne kadar zamanının kaldığı yönünde fikir sağlıyor. Birin üzerinde ise değer düşük sayılmıyor canım umarım güzel sonuçlar alırsın

Süper
şimdiden başlamışsın metabolizmayı hızlandırmaya. Her gün 3 litre su, aç karnına kahve ve yeşil çay da içtin mi daha da hızlanacak metabolizman.
Aynen canim cok hizli basladim vakalim 1 ay var önümde en az 10 kilo vermeliyim...kk zayıflama yarışması gruplarına katildim cok katılar hırslarınım böylece...

Kızlarrr benım rahımde cok agırlık varr sanki asagıya dogru agırlık yapıyor kucucck ayakta dursam belim de cok agrıyor pozitif olanlar sizdede var mı ıyle seyler
Dr uma dedıgımde normal adet olacagını sanıyordu bız tam tersı yaptı orda bı uerlesme cabası var dıo ama herkes mı boyle hıssedıyor yoksa benım rahım cok mu hassas ben en basından berı hep bu agrılardan bahdeıyordum zaten hatırlıyorusnuzdur gecmıyor

Selam kızlar naptiniz bakem... Kilya Degerin cok guzel artmis xanim masallah

Ewimle mutfak dolaplarini alt ust ettik mis gibi temizledik sonra da çıktım 10 bin adım yürüdüm cok iyi hissediyorum
Çok teşekkür ederim özlettin kendini kuzucum. ellerine sağlık oh çok güzel yapmışsın benim de nasıl berbaaat ne yapacağım bilmiyorum hiç bakalım hayırlısı

Canım ben genelde yatarak geçiriyorum vaktimi yaşamadım nadiren ağrı oluyor. Yerleşiyordur bence de herkesin çok farklı oluyor anladığım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…