canim cok giremiorum harika artmis hayirli olsunKızlar çıktı sonucum beta katlanmış 13000 olmuş. Doktor ne diyecek merak ediyorum. Bekliyorum şu an gönderdim hemşireye
bu söylemek için çok erken canım önemli olan 12. günde artacak mı şuan endişe etme lütfenKızlar sabau erkenden kan vermeye gittim 5. Gun embriyosu 10. Gün 23,63 cıktı kimyasal gebelik mi
Kuzum ben sadece progestan fitil kullandım diğerleri için bi yorum yapamıycamSimdi canlarım benim ilaçlarım şöyle. Bu ilaçlari deneyimleyenler olarak belirteceginiz dikkat etmem gereken, özellikle belirtebileceğiniz bişeyler var mıdır? Ben ve benden sonra gelen arkadaslar adina tesekkur ederim simdiden
Progestan 200mg (Fitil olarak kullanılacak)
Prolutex 25 mg
Tetradox tab
Deltacortil tab
Estrofeme devam 3 tane
Folibol ve Coraspin
Bu iki mesajla, erkenden test yapmanın ne kadar yanlış olduğunu tekrar anlamış oldum.Yeni transfer olmuşlar, olacaklar...
Gruplarda gezerken şöyle bir mesaj gördüm:
“inş bebeğin sana sıkı sıkı tutunmuştur canım.benim 11.gün değerim 13 dü.çok şükür şimdi 36 haftalık hamileyim.inş sende hamilesindir.2 gün sonra güzel haberler verirsin bize.”
Yani demem o ki, doktorunuzu dinleyin. Gününüz gelmeden ne idrar ne kan testi yapmayın. Benim 11.gün 13 çıksa ilaçları bırakmasam da iğneyi kesin bırakırdım. Moral bozmak, üzülmek, ağlamak da cabası...
olmuş olmuş daha ne olacakkkk süperrrKızlar çıktı sonucum beta katlanmış 13000 olmuş. Doktor ne diyecek merak ediyorum. Bekliyorum şu an gönderdim hemşireye
Canım benim gayet güzel artmış, tebrik ederim.Kızlar çıktı sonucum beta katlanmış 13000 olmuş. Doktor ne diyecek merak ediyorum. Bekliyorum şu an gönderdim hemşireye
Dimi kesinlikleBu iki mesajla, erkenden test yapmanın ne kadar yanlış olduğunu tekrar anlamış oldum.
Merhaba hayırlı olsun Allah hayırla kucagınıza aldırsın.Kan sonucum çıktı.
40,61
Merhaba canım. Çok teşekkür ederim.Merhaba hayırlı olsun Allah hayırla kucagınıza aldırsın.Bende ptesi günü kan testi vereceğim. Yorumunuzu yeni gördüm. Kan testi verene kadar belirtiniz varmıydı acaba. Bende hiç bir belirti yok tutmadı diye kendimi darlayıp duruyorum da sürekli belki benim gibi olanlara umut olursunuz.
Umarım sağlıkla sımsıkı tutunur size. İnşallah emek veren isteyen herkese nasip eder rabbim çok teşekkür ederimMerhaba canım. Çok teşekkür ederim.
Rabbim hiçbirimizin kucağını boş bırakmasın.
Yani çok ciddi belirtilerim olmadı aslında.
Transferden sonraki 2.gün sabah uyanınca şeffaf su gibi bi akıntı geldi, heralde düştü dedim. Bilmiyorum, belki de biri düştü, çift transfer çünkü benim. Ara ara böbrek ağrım oldu. 2 kere böbrek taşı düşürmüştüm, ilaçlar birikme yapıyorsa onunla ilgili olabilir.
Tüm süreç boyunca göğüsler bi şişiyo bi iniyo, şu an hiç hissetmiyorum mesela. Bir de gaz sancısı çok oluyo, dün gece yarım saat evin içinde yürüdüm. Bıçak saplanır gibi oldu 10-15 kere sol tarafıma, çok korktum.
Merhaba canım. Çok teşekkür ederim.
Transferden sonraki 2.gün sabah uyanınca şeffaf su gibi bi akıntı geldi, heralde düştü dedim. Bilmiyorum, belki de biri düştü, çift transfer çünkü benim. Ara ara böbrek ağrım oldu. 2 kere böbrek taşı düşürmüştüm, ilaçlar birikme yapıyorsa onunla ilgili olabilir.
Tüm süreç boyunca göğüsler bi şişiyo bi iniyo, şu an hiç hissetmiyorum mesela. Bir de gaz sancısı çok oluyo, dün gece yarım saat evin içinde yürüdüm. Bıçak saplanır gibi oldu 10-15 kere sol tarafıma, çok korktum.
Birde yumurta toplama işleminden sonra karında şişkinlik gibi bir belirtiniz oldumu acabaa ? Doktoruma ohss mi oldum acaba diye aradığım da hayır dedi ama benim ilk zamanlar aşırı şişkinliğim vardı. Şuan baya indi ama merak ettim sizdede varmıydı acaba diye :)Merhaba canım. Çok teşekkür ederim.
Superrrr masallahhhhKızlar çıktı sonucum beta katlanmış 13000 olmuş. Doktor ne diyecek merak ediyorum. Bekliyorum şu an gönderdim hemşireye
Amin inşallah canım.Umarım sağlıkla sımsıkı tutunur size. İnşallah emek veren isteyen herkese nasip eder rabbim çok teşekkür ederim
Hem şişlik hem de ağrı oldu bende. İlk 2 gün ayağa kalkınca bile aşağı baskı oluyordu. Adet sancısı gibi sancı yaşadım ama o zaman ohss’nin ne olduğunu bile bilmediğimdem doktoru aramak aklıma gelmedi.Birde yumurta toplama işleminden sonra karında şişkinlik gibi bir belirtiniz oldumu acabaa ? Doktoruma ohss mi oldum acaba diye aradığım da hayır dedi ama benim ilk zamanlar aşırı şişkinliğim vardı. Şuan baya indi ama merak ettim sizdede varmıydı acaba diye :)
Kesinlikle öyle pozitif gördükten sonra kaygılar daha çok artıyordur eminim inşallah rabbim en hayırlısını versin. Bence bizler normal yolla hamile kalanlara göre bir tık daha fazla telaşlıyız gibiAmin inşallah canım.
Rica ederim ne demek.
Korkular hiç bitmeyecek anlaşılan.
Bugün 15.günüm, keseyi görene kadar 2 günde bir kan vericem sanırım.
Ondan sonra da kalp atışı var sırada.
Sonra ilk 3 ay geçsin 2’li 3’lü testler...
Normal yolla hamile kalanlar bu kadar telaş ediyor mu acaba?
Bende labaratuvar dan Emin değilim canım.Doktor iyi bir doktor, başarılı yorumları vs, okudum.Biz Diyarbakır dayız.Ama embriyolog ve lab. Nasıldır Emin olamadım.Bizde sorun erkek infertilitesi olduğu için o yüzden aklım karışık esasenBenim gittiğim üniversite hastanesi uzun yıllardır yapıyor bu tedaviyi. Artık ünü çevre bölgelerin tümünü aşmış durumda. Doktoru da profesör ve yurt dışında aldığı eğitimler de var. Ayrıca doktoru üniversiteyi, asistan doktorluğu, uzman doktorluğu, doçentliği falan da hep aynı üniversitede almış. Yani adam en az 30 yıldır Erzurum'da.
Embriyoloji labarotuvarı da aynı şekilde uzun yıllardır aynı tedaviyi uyguluyor. Bence tecrübe çok önemli.
Bende sürekli forumda araştırma yaptım. Keşke yapmasaydım diyodum şimdi. Olacağı varsa bir şekilde rabbim olduruyor. Ama yinede insan tedirgin oluyor. Herşey yolunda mı diye sürekli araştırma yapıyor. Ama bilmiyorum ki her insanın bünyesi farklı. Umarım bende pozitifi görürüm.Hem şişlik hem de ağrı oldu bende. İlk 2 gün ayağa kalkınca bile aşağı baskı oluyordu. Adet sancısı gibi sancı yaşadım ama o zaman ohss’nin ne olduğunu bile bilmediğimdem doktoru aramak aklıma gelmedi.
Bazen az bilmek daha iyi.
Merhaba, Test yaptırmak istediğiniz hastaneyi arayıp size SMS göndermesini isteyebilirsiniz. Benim tüp bebek kontrollerimin çoğu ctesine geldi hastaneyi arayıp SMS göndermelerini rica ettim. Çevirmelerden rahatlıkla geçebilirsiniz.Kilya cım hayırlı olsun canım, gözünüz aydın şimdi sana sorum var, transferin hangi gündü ve hangi günlerde yaptığın testlerde beta hcg değerin nasıldı? Yazabilirsen çok sevinirim
benim de test günüm bugün aslında, ama sokağa çıkma kısıtlaması olan bi günde (elimde de herhangi bi belge yokken) hastanenin acilinden giriş yapıp test vermeye tereddüt ediyorum. Doktoruma sordum, pzts verebilirsin dedi. Bence o da merak ediyo ama neyse. Dün bi arkadaşım diş randevusu için gitmiş, iki kez durdurmuşlar Eskişehir yolunda, bi gelirken bi giderken.
Bende durumlar böyle
Bana da öyle geliyo.Kesinlikle öyle pozitif gördükten sonra kaygılar daha çok artıyordur eminim inşallah rabbim en hayırlısını versin. Bence bizler normal yolla hamile kalanlara göre bir tık daha fazla telaşlıyız gibi
Ben de araştırıyorum elimde olmadan ama benim içimi rahatlatacakların ekran görüntüsünü alıyorum sadece.Bende sürekli forumda araştırma yaptım. Keşke yapmasaydım diyodum şimdi. Olacağı varsa bir şekilde rabbim olduruyor. Ama yinede insan tedirgin oluyor. Herşey yolunda mı diye sürekli araştırma yapıyor. Ama bilmiyorum ki her insanın bünyesi farklı. Umarım bende pozitifi görürüm.