Ne zaman çıkacak beta? Canını sıkma lütfen drun ne diyor bununla alakalı kuzumOldu kuzum beta hcg çıkmadı daha bekliyorum e2 ve progesteron çıktı e2 artmış ama progesteron düşmüş. Progesteron tutunmayı sağlayan hormon ve tutunduğunda embriyo progesteronun artması gerekiyor düşmesi canımı sıktı açıkçası ama bakalım.
Canım çıktı sonucum beta artmış baya ben cidden anlamıyorum o artıyorsa diğeri de artmalı değil mi ben mi yanlış biliyorum beta 13 000 çıktı.Ne zaman çıkacak beta? Canını sıkma lütfen drun ne diyor bununla alakalı kuzum
Betan da bi çiksin hemen gonder doktoruna canim. Bu degerlerin inip cikmasini bilmedigimiz baska durumlarda tetikliyor olabilir. Sakin kalmalısın bence. Guzelce sev karnini her canın sıkıldığında.Progesteron düşmüş görünüyorBeta çıkmamış hala. Niye düşmüş ki ya artsın diye beklerken
Ilk gunlerde baslangic degerinden anlasilmiyormus canim. Yeni tutunmus olabilecegi için. 48 saatte bir %60 üzeri artmasi takip edilecek şimdi ozaman belli olur. Insallah hayirlisi olur hakkinda.Kızlar sabau erkenden kan vermeye gittim 5. Gun embriyosu 10. Gün 23,63 cıktı kimyasal gebelik mi
Oohh masallahh dana ne istiyorsunKızlar çıktı sonucum beta katlanmış 13000 olmuş. Doktor ne diyecek merak ediyorum. Bekliyorum şu an gönderdim hemşireye
Yenı tutunuyordur canım merak etme dr una söyledın mjKızlar sabau erkenden kan vermeye gittim 5. Gun embriyosu 10. Gün 23,63 cıktı kimyasal gebelik mi
Üçüncü gün verdim ben geç vermiş oldum yineOohh masallahh dana ne istiyorsun
Cok iyi saglikla buyuyor bebegin canim masallah.Kızlar çıktı sonucum beta katlanmış 13000 olmuş. Doktor ne diyecek merak ediyorum. Bekliyorum şu an gönderdim hemşireye
İnşallah öyledir canım inşallah sağlıkla ilerler. Diğer değerleri doktor kendi istiyor canımı sıkıyorCok iyi saglikla buyuyor bebegin canim masallah.
Sende diger degerleri falan valla cok takip etme artik. Herseyi bilmekte iyi degil ister istemez kötüyu çagiriyor insan. Stres oluyoruz.
Bana korkkmaa dıyenn sennÜçüncü gün verdim ben geç vermiş oldum yinene bileyim kuzum sağ ol hayırlısı olsun inşallah korkuyorum
Ay yok ben hep korkaktımBana korkkmaa dıyenn senn
Sen mı korkuyorsun olmazz
Burda herkes birbirinden destek alıyor sonuc olarak gercekte heo tedırgın
Kuzum iyi çıkmış. Diğer günlerinin kan degerlerini hatırlayamadım. Aradaki artış nasıl ? Birde snein 16.gunun dimi bugünCanım çıktı sonucum beta artmış baya ben cidden anlamıyorum o artıyorsa diğeri de artmalı değil mi ben mi yanlış biliyorum beta 13 000 çıktı.
Haber ver insllah kuzum artışın çok iyi gibi geldi banaKızlar çıktı sonucum beta katlanmış 13000 olmuş. Doktor ne diyecek merak ediyorum. Bekliyorum şu an gönderdim hemşireye
Kuzum önemli olan 12. , 14.gunlerdrki artışlar, şimdi kafaya takmaKızlar sabau erkenden kan vermeye gittim 5. Gun embriyosu 10. Gün 23,63 cıktı kimyasal gebelik mi
Simdi asistanina mesaj attim kendisiyle direk görüşmedim gebesin dedi erken yaptığın icin normal dedi ama 2 gun bu kadar etkiler miYenı tutunuyordur canım merak etme dr una söyledın mj
Cok güzel iste maşallahh hic kafanı yorma dusükse takviyesi var gobegini söyle belki kalcadan igneye gecer bir cözüm bulunur illa ki keyfini cıkarCanım çıktı sonucum beta artmış baya ben cidden anlamıyorum o artıyorsa diğeri de artmalı değil mi ben mi yanlış biliyorum beta 13 000 çıktı.
2 gün sonra yapsan 70 80 civarı olur canım öyle düsünSimdi asistanina mesaj attim kendisiyle direk görüşmedim gebesin dedi erken yaptığın icin normal dedi ama 2 gun bu kadar etkiler mi
Ewet bırde rahımde tutuunöa sureclerı hepsının farklı okuyır gec tutunma olanlar da var sen sımsı bunu 2 gun sonrakı degerıne göre bakıcaksın ılerlıyor mu dıeSimdi asistanina mesaj attim kendisiyle direk görüşmedim gebesin dedi erken yaptığın icin normal dedi ama 2 gun bu kadar etkiler mi