2021 Nisan ayı tüp bebek yaptıracaklar :)

Canım çıktı sonucum beta artmış baya ben cidden anlamıyorum o artıyorsa diğeri de artmalı değil mi ben mi yanlış biliyorum beta 13 000 çıktı.
Onun belki vardır başka hormonlarla değerlendirmesi net bilemiyorum kuzum ama drun bi baksın ne dicek kötü birşey olduğunu düşünmüyorum ben ama yoksa beta da bu şekilde güzel çıkmazdı oda düşüşe geçerdi

Onun belki vardır başka hormonlarla değerlendirmesi net bilemiyorum kuzum ama drun bi baksın ne dicek kötü birşey olduğunu düşünmüyorum ben ama yoksa beta da bu şekilde güzel çıkmazdı oda düşüşe geçerdi
Çok teşekkür ederim canım bakalım ne zaman dönecekler

Canım sen her gittiğinde bülent tıraş ı görüyomusun ? Bu tarz doktorların çalışma şekli farklı oluyomuş asistanlarla falan iletişim kuruyomuşsun kendine ulaşamıyomuşsun doğru mu ??

Bende Bülent hocaya gidiyorum İstanbulda, mayıs da transferim olacak inşallah. Randevu alırken Bülent hoca diye özellikle belirtiyorum her seferin de görüştüm. Sana özel bir hemşire atanıyor muayene harici tüm soruları tüm yapılacakları Whatsapp yada telefonla iletişime geçiyoruz. Transferi Bülent hoca yapıyor ama kesin.

Simdi canlarım benim ilaçlarım şöyle. Bu ilaçlari deneyimleyenler olarak belirteceginiz dikkat etmem gereken, özellikle belirtebileceğiniz bişeyler var mıdır? Ben ve benden sonra gelen arkadaslar adina tesekkur ederim simdiden🌾

Progestan 200mg (Fitil olarak kullanılacak)
Prolutex 25 mg
Tetradox tab
Deltacortil tab
Estrofeme devam 3 tane
Folibol ve Coraspin

Kilya Kilya canım benimmm o kadar sevindim kii🥰🥰 progesterona takılma takviyeyle yükseltilir o,bebeğin seninle ya gerisi bi şekilde hallolur😍

Kızlar benım dr um transfer öncesi bakmıstı progestoran degerın cok iyi demıstı
Ama yumurta toplama işlemınden sonra bıke fitil kullanmaya basladım ben transfere kadar ve transferden sonrada progestoran ıgnesı yazı haftalık olandan transfer günü 2 tane vurdurdu ve 1 hafta sonra yıne 2 tane vurdurdu tabı gunluk 3 kere 2 ser de devam ettırdı fitillere bu sekılde kullanan var mı degerı ıyı cıktıgı halde
normal gebelikte progesteron yumurtanın atıldığı corpus luteum denilen yumurta kalıntısından salgılanıyor ama tüp bebekte durum böyle değil rahmin kalınlığını sağlayan progesteron olduğu için sürekli dışarıdan takviye almamız gerekiyor. Bu kötü bir şey değil yapılan çalışmalar iğne olan progesteron en etkili olan ama mutlaka ikincil olarak vajinal efervesan fitille desteklenmeli diyor tabi bunu belirleyen kişnin progesteron seviyesi bazen ağızdan tablet olarak verilebiliyor progesteron seviyesi takibi doğrultusunda iğne olarak verilmesi gerekiyor mu buna karar veriliyor hekimler bunun takibini iyi yapıyor.

Simdi canlarım benim ilaçlarım şöyle. Bu ilaçlari deneyimleyenler olarak belirteceginiz dikkat etmem gereken, özellikle belirtebileceğiniz bişeyler var mıdır? Ben ve benden sonra gelen arkadaslar adina tesekkur ederim simdiden🌾

Progestan 200mg (Fitil olarak kullanılacak)
Prolutex 25 mg
Tetradox tab
Deltacortil tab
Estrofeme devam 3 tane
Folibol ve Coraspin
Tek söyleyebilecegim fitilden sonra biraz uzan hemen kalkma 😊

Kizlar benim 21 inde ki kontrolumde progesteron degerim 0 cikti bu pazartesiye kadaf iyi olur mu ki aceba
yumurta toplama anına kadar progesteron seviyesi zaten az olmalı yumurta oluşumu için foliküler fazda progesteron seviyesi düşük olur zaten yumurta topladıktan sonra progesterona başlanır ki kişi luteal faza yani rahmin gebelik için hazırlanmasına geçiliyor yani korkmana gerek yok

X