deltacortrili kaç gün yazdı acabaSimdi canlarım benim ilaçlarım şöyle. Bu ilaçlari deneyimleyenler olarak belirteceginiz dikkat etmem gereken, özellikle belirtebileceğiniz bişeyler var mıdır? Ben ve benden sonra gelen arkadaslar adina tesekkur ederim simdiden
Progestan 200mg (Fitil olarak kullanılacak)
Prolutex 25 mg
Tetradox tab
Deltacortil tab
Estrofeme devam 3 tane
Folibol ve Coraspin
Hoş geldin.O kadar çok okudum ki sizi dedim artık ben de katılmalıyımpozitifler görenler olmuş maşallah inşallah sağlıkla kucağınıza alın. Benim 20 nisanda transferim oldu. 4aa kalite 1eambriyo transfer edildi. Yaşım 23, eşim 27. İkimizde de hiçbir problem yok. 1negatif aşılama 1 doğal yolla gebe kalıp 2 aylık düşük geçti başımdan.
İnşallahHoş geldin.
Bugün 4.günün demek.Bebeğin sağlıkla tutunsun sana inşallah.
Hayır, saymıyorlar genelde.İnşallahtransfer edilen günü saymıyoruz değil mi ? Ben onu da sayarak 5 sanıyordum
Bende öyle vallahi bir yorumda okudum şişkinlik çok iyi kesin tuttu bende falan demişler. Sonra bir başkası ohss oldum demiş bir araştırdım. Sabahı sabah ettim.Bana da öyle geliyo.
Ben de araştırıyorum elimde olmadan ama benim içimi rahatlatacakların ekran görüntüsünü alıyorum sadece.
Mesela kan sonucum çıktı, çok yüksek değildi ama içim rahatlamıştı.
Akşamına kimyasal gebeliğin ne olduğunu araştırınca şok oldum. Ben kan sonucu çıkınca tamam sanıyordum.
Benimde öyle arada yoklayan adet ağrısı bel ağrısı dışında bişey yokBende öyle vallahi bir yorumda okudum şişkinlik çok iyi kesin tuttu bende falan demişler. Sonra bir başkası ohss oldum demiş bir araştırdım. Sabahı sabah ettim.Hemen doktoru aradım oda beni sakinleştirdi iyi düşün falan diye de. Ne bileyim en ufak bir belirtim yok arada bir kasık agrısı adet olacak gibi başkada birşeyim yok. Doktorun verdiği ilaçları bile kullanmak gelmiyor hiç içimden anlamadım neden böyle oldum.
Kullandığımız ilaçlar hormon ilaçları. Dengemiz şaşıyor haliyle.Bende öyle vallahi bir yorumda okudum şişkinlik çok iyi kesin tuttu bende falan demişler. Sonra bir başkası ohss oldum demiş bir araştırdım. Sabahı sabah ettim.Hemen doktoru aradım oda beni sakinleştirdi iyi düşün falan diye de. Ne bileyim en ufak bir belirtim yok arada bir kasık agrısı adet olacak gibi başkada birşeyim yok. Doktorun verdiği ilaçları bile kullanmak gelmiyor hiç içimden anlamadım neden böyle oldum.
Hoşgeldin canım,hayırlı olsun hayırla sonuçlansın inşallahO kadar çok okudum ki sizi dedim artık ben de katılmalıyımpozitifler görenler olmuş maşallah inşallah sağlıkla kucağınıza alın. Benim 20 nisanda transferim oldu. 4aa kalite 1eambriyo transfer edildi. Yaşım 23, eşim 27. İkimizde de hiçbir problem yok. 1negatif aşılama 1 doğal yolla gebe kalıp 2 aylık düşük geçti başımdan.
Canım çok çok teşekkür ederim. Ben de özel bir hastanenin laboratuvarı sürekli çalışıyormuş oradan verdim hep. Durduran olmadı durduran olsaydı da sorun olmazdı diye düşünüyorum. Tedavine ilişkin bir reçete vs varsa bana test tarihlerimin günlerini yazan kağıt vermişlerdi ilaçların da nasıl kullanılacağını anlatıyor imzasız filan sadece bilgi amaçlı yine de onu almıştım yanıma. Transferim 7 Nisan da gerçekleşti. İlk testim 14.günde 3500 gibi bir değerdi bugün 17.gün 13000 çıktı. Doktorumdan hala dönüş yoktur. Merakla onu bekliyorum hala. İnşallah güzel haberler alırsın canımKilya cım hayırlı olsun canım, gözünüz aydın şimdi sana sorum var, transferin hangi gündü ve hangi günlerde yaptığın testlerde beta hcg değerin nasıldı? Yazabilirsen çok sevinirim
benim de test günüm bugün aslında, ama sokağa çıkma kısıtlaması olan bi günde (elimde de herhangi bi belge yokken) hastanenin acilinden giriş yapıp test vermeye tereddüt ediyorum. Doktoruma sordum, pzts verebilirsin dedi. Bence o da merak ediyo ama neyse. Dün bi arkadaşım diş randevusu için gitmiş, iki kez durdurmuşlar Eskişehir yolunda, bi gelirken bi giderken.
Bende durumlar böyle
Hoş buldumHoşgeldin canım,hayırlı olsun hayırla sonuçlansın inşallah
Canım güzel haberlerini alırız inşallah hayırlı olsunO kadar çok okudum ki sizi dedim artık ben de katılmalıyımpozitifler görenler olmuş maşallah inşallah sağlıkla kucağınıza alın. Benim 20 nisanda transferim oldu. 4aa kalite 1eambriyo transfer edildi. Yaşım 23, eşim 27. İkimizde de hiçbir problem yok. 1negatif aşılama 1 doğal yolla gebe kalıp 2 aylık düşük geçti başımdan.
Allah razı olsun canımSuperrrr masallahhhhdoktorundanda iyi haber gelsin bakalimmm kuzumm deger cok cook iyi z
Canım ya iyi ki burası var yoksa benim kafa hep dumanlıCanım benim gayet güzel artmış, tebrik ederim.Korktuğun gibi çoooook fazla artışa geçmemiş.
Dün ölçtürsen 7500-8000 olacaktı demek ki.
Kan sonucum çıktı.
Merhaba kızlar. Allah hepimizin kucağına hayırlı, sağlıklı evlat almayı nasip etsinaranızda eşi azosperm olup da sperm bulunan var mı ?
İnşallahBenimde öyle arada yoklayan adet ağrısı bel ağrısı dışında bişey yokgüzel sonuçlar alalım inşallah,rabbim tüm bekleyenlere nasip etsin
Canım bugün progesteron ve e2 değerlerin nasıl,transferin 4.günü nasıldı?Canım ya iyi ki burası var yoksa benim kafa hep dumanlıçok teşekkür ederim
Dördüncü gün progesteron 14 e2 200 küsürdü kan verme günümde 29 300 küsürdü. Bugün 27 ye 500 küsür kuzumCanım bugün progesteron ve e2 değerlerin nasıl,transferin 4.günü nasıldı?