Onun belki vardır başka hormonlarla değerlendirmesi net bilemiyorum kuzum ama drun bi baksın ne dicek kötü birşey olduğunu düşünmüyorum ben ama yoksa beta da bu şekilde güzel çıkmazdı oda düşüşe geçerdiCanım çıktı sonucum beta artmış baya ben cidden anlamıyorum o artıyorsa diğeri de artmalı değil mi ben mi yanlış biliyorum beta 13 000 çıktı.
Çok teşekkür ederim canım bakalım ne zaman döneceklerOnun belki vardır başka hormonlarla değerlendirmesi net bilemiyorum kuzum ama drun bi baksın ne dicek kötü birşey olduğunu düşünmüyorum ben ama yoksa beta da bu şekilde güzel çıkmazdı oda düşüşe geçerdi
Sağ ol canım Allah razı olsunCok güzel iste maşallahh hic kafanı yorma dusükse takviyesi var gobegini söyle belki kalcadan igneye gecer bir cözüm bulunur illa ki keyfini cıkar
Canım sen her gittiğinde bülent tıraş ı görüyomusun ? Bu tarz doktorların çalışma şekli farklı oluyomuş asistanlarla falan iletişim kuruyomuşsun kendine ulaşamıyomuşsun doğru mu ??
Idrar testi yapmistim onda okumasi icin en az 10 olmasi lazim ya bugune kadar artmasi gerekmiyor muydu2 gün sonra yapsan 70 80 civarı olur canım öyle düsün
InşAllah ilerler pazartesi is başı yapacam birdeEwet bırde rahımde tutuunöa sureclerı hepsının farklı okuyır gec tutunma olanlar da var sen sımsı bunu 2 gun sonrakı degerıne göre bakıcaksın ılerlıyor mu dıe
Valla bilemedim ki canım en iyisi test gününü bekle doktorunu dinle hic kendini olumsuza sartlama hersey güzel olur insallahIdrar testi yapmistim onda okumasi icin en az 10 olmasi lazim ya bugune kadar artmasi gerekmiyor muydu
Benim dün 0.66 çıktı cnm 8. Gunumdu işte bugün 9. Günüm vermdim bugünSenin kaç çıktı canım
Kimyasal gebelikten cok korkuyorum yoksa sevinecem deValla bilemedim ki canım en iyisi test gününü bekle doktorunu dinle hic kendini olumsuza sartlama hersey güzel olur insallah
Olmaz insallah kötü düsünme bak 13 beta ile hamileliginin 36.haftasindayimis önemli olan 2 gün sonra güzel bir sekilde artmasıKimyasal gebelikten cok korkuyorum yoksa sevinecem de
InşAllah hayirlisi ile artar kac gundur bas agrımin olmasi adet olacagim gerginliği biraz evhamlandirdi beni tesekkur ederim canimOlmaz insallah kötü düsünme bak 13 beta ile hamileliginin 36.haftasindayimis önemli olan 2 gün sonra güzel bir sekilde artması
Anladım kuzum bir an idrarda baktın zannettim.Benim dün 0.66 çıktı cnm 8. Gunumdu işte bugün 9. Günüm vermdim bugün
İnşallah değildir kuzum sağlıkla katlanır inşallahKimyasal gebelikten cok korkuyorum yoksa sevinecem de
Yok kuzum kan vermiştin ümidim aslında kalmadı ama bekliyorum yinede işte gunumuAnladım kuzum bir an idrarda baktın zannettim.
normal gebelikte progesteron yumurtanın atıldığı corpus luteum denilen yumurta kalıntısından salgılanıyor ama tüp bebekte durum böyle değil rahmin kalınlığını sağlayan progesteron olduğu için sürekli dışarıdan takviye almamız gerekiyor. Bu kötü bir şey değil yapılan çalışmalar iğne olan progesteron en etkili olan ama mutlaka ikincil olarak vajinal efervesan fitille desteklenmeli diyor tabi bunu belirleyen kişnin progesteron seviyesi bazen ağızdan tablet olarak verilebiliyor progesteron seviyesi takibi doğrultusunda iğne olarak verilmesi gerekiyor mu buna karar veriliyor hekimler bunun takibini iyi yapıyor.Kızlar benım dr um transfer öncesi bakmıstı progestoran degerın cok iyi demıstı
Ama yumurta toplama işlemınden sonra bıke fitil kullanmaya basladım ben transfere kadar ve transferden sonrada progestoran ıgnesı yazı haftalık olandan transfer günü 2 tane vurdurdu ve 1 hafta sonra yıne 2 tane vurdurdu tabı gunluk 3 kere 2 ser de devam ettırdı fitillere bu sekılde kullanan var mı degerı ıyı cıktıgı halde
Tek söyleyebilecegim fitilden sonra biraz uzan hemen kalkmaSimdi canlarım benim ilaçlarım şöyle. Bu ilaçlari deneyimleyenler olarak belirteceginiz dikkat etmem gereken, özellikle belirtebileceğiniz bişeyler var mıdır? Ben ve benden sonra gelen arkadaslar adina tesekkur ederim simdiden
Progestan 200mg (Fitil olarak kullanılacak)
Prolutex 25 mg
Tetradox tab
Deltacortil tab
Estrofeme devam 3 tane
Folibol ve Coraspin
yumurta toplama anına kadar progesteron seviyesi zaten az olmalı yumurta oluşumu için foliküler fazda progesteron seviyesi düşük olur zaten yumurta topladıktan sonra progesterona başlanır ki kişi luteal faza yani rahmin gebelik için hazırlanmasına geçiliyor yani korkmana gerek yokKizlar benim 21 inde ki kontrolumde progesteron degerim 0 cikti bu pazartesiye kadaf iyi olur mu ki aceba
kilyacım seviyelerini yazar mısınProgesteron düşmüş görünüyorBeta çıkmamış hala. Niye düşmüş ki ya artsın diye beklerken