2021 Nisan ayı tüp bebek yaptıracaklar :)

Dördüncü gün progesteron 14 e2 200 küsürdü kan verme günümde 29 300 küsürdü. Bugün 27 ye 500 küsür kuzum
Benim 4.gün baya yüksekmiş o zaman ya neden acaba progesteron 40 e2 800 küsürdü. Bi zararı olsa yüksekliğin ona göre bişey değiştirirdi heralde

Canım çıktı sonucum beta artmış baya ben cidden anlamıyorum o artıyorsa diğeri de artmalı değil mi ben mi yanlış biliyorum beta 13 000 çıktı.
Yok yok ikisinin aynı oranda artması gerekmiyor. Bende de transferden sonraki 20. gün beta değerim 5155 çıkmıştı ama progesteron değerim 8 çıkmıştı. Doktor önemli değil, ilk haftalarda düşebilir dedi ama ekstra iğne de verdi tabii.

Kızlar çıktı sonucum beta katlanmış 13000 olmuş. Doktor ne diyecek merak ediyorum. Bekliyorum şu an gönderdim hemşireye
Senin transferden sonraki kaçıncı gün değerin bu? 5. gün embriyosuydu di mi bir de?

Şu ohss nedir ya hep görüyorum da anlamıyorum. Sormaya da üşeniyorum. Ahan da şimdi sordum

Şu ohss nedir ya hep görüyorum da anlamıyorum. Sormaya da üşeniyorum. Ahan da şimdi sordum
Benden bi tane daha...
Yumurta toplama esnasında ve kullanılan ilaçlarla birlikte yumurtalıklar aşırı büyüyerek orada sıvı birikmesi oluyormuş. Onun gibi bişiy. Sağlıkçılarımız daha detaylı bilir.

Bugün de hiç dışarı çıkasım yok, gitsem en yakın Bayındır Hastanesi veya medicana’da yaptırıcam ama vaka sayıları, mutantlar derken yatmak daha iyi geldi yaşadığımız yerde bi sağlık merkezi var, evimize yürüme mesafesinde. Orda yaptırıyım diyorum, hem sonrakileri de karşılaştırmak için daha doğru sonuç verir.
Değerlerin de çok güzel yükselmiş Allah tamamına erdirsin inşallah Güzel haberlerini hep alalım

Ben de hep öyle yapıyorum canım

Sağ ol canım şimdi aradı beni aynen devam dedi ilaçlara değerin iyi dedi başka yorum yapmadı. Pazartesi muayeneye gideceğim

Aslında sorsam gönderirlerdi ama dün doktoruma sordum işte, yani 12. gün test sonucuna göre başlayacağımız yeni bi ilaç olacak mı veya doz ayarlaması yapacak mısınız dedim, o da olmadığını söyledi. O zaman acil diilse pazartesiyi bekleyelim dedim, o da olur dedi.

Merhaba bende yumurta toplama işleminden sonra ohss oldum bayağı bir şişkinlik oluyor yumurtalar kullanılan ilaçlardan dolayı fazla uyarıldığı için sonrasında sıkıntı yaşanıyor karın iç kısmında sıvı birikimi oluyor

Ay virüs riski açısından kesinlikle haklısın canım. Allah razı olsun inşallah sağlıkla ilerlesin hepimizin süreci

Yok yüksekliği hatta iyi ekstra iğneler filan kullanmazsın ne güzel
Canım benim hiç progesterona bakılmadı. Estrofem kullanmaya başladıktan 4 gün sonra e2 değerim ölçüldü, sonra tekrar baktırmana gerek yok demişti. Hatta günde 3 kez alıyordum o zaman estrofemi, 2ye düşürmüştü.

Kızlar aradılar hemşire konuştu değeriniz güzel yükselmiş kese bakılacak gelmek ister misiniz başka doktorla mı devam edeceksiniz dedi bende henüz doktor bakmadığımı gelmek istediğimi söyledim. Pazartesiye randevu verdiler. Yeni hedef pazartesi ayrıca doktor konusunda ne yapmam gerekir ki fikri olan var mı? Tüp bebek doktorum takip yapmıyor çünkü

Ben estrofem kullanmadım canım o yüzden onu bilemiyorum ama bazı doktorlar en başta tedbirleri alıp istemiyorlar bu testleri benim doktorum yavaş yavaş artırıyor ilaçları o şekilde kuzum muhtemelen tüm tedbirleri aldığı içindir

kızlar ıkı foto ekledim ısıkta bakınca belli belirsiz bir çizgi var sanki 2side aynı test transferin 6.günü

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…