Benim 4.gün baya yüksekmiş o zaman ya neden acaba progesteron 40 e2 800 küsürdü. Bi zararı olsa yüksekliğin ona göre bişey değiştirirdi heraldeDördüncü gün progesteron 14 e2 200 küsürdü kan verme günümde 29 300 küsürdü. Bugün 27 ye 500 küsür kuzum
Yok yok ikisinin aynı oranda artması gerekmiyor. Bende de transferden sonraki 20. gün beta değerim 5155 çıkmıştı ama progesteron değerim 8 çıkmıştı. Doktor önemli değil, ilk haftalarda düşebilir dedi ama ekstra iğne de verdi tabii.Canım çıktı sonucum beta artmış baya ben cidden anlamıyorum o artıyorsa diğeri de artmalı değil mi ben mi yanlış biliyorum beta 13 000 çıktı.
Senin transferden sonraki kaçıncı gün değerin bu? 5. gün embriyosuydu di mi bir de?Kızlar çıktı sonucum beta katlanmış 13000 olmuş. Doktor ne diyecek merak ediyorum. Bekliyorum şu an gönderdim hemşireye
Şu ohss nedir ya hep görüyorum da anlamıyorum. Sormaya da üşeniyorum. Ahan da şimdi sordumHem şişlik hem de ağrı oldu bende. İlk 2 gün ayağa kalkınca bile aşağı baskı oluyordu. Adet sancısı gibi sancı yaşadım ama o zaman ohss’nin ne olduğunu bile bilmediğimdem doktoru aramak aklıma gelmedi.
Bazen az bilmek daha iyi.
Benden bi tane daha...Şu ohss nedir ya hep görüyorum da anlamıyorum. Sormaya da üşeniyorum. Ahan da şimdi sordum
Bugün de hiç dışarı çıkasım yok, gitsem en yakın Bayındır Hastanesi veya medicana’da yaptırıcam ama vaka sayıları, mutantlar derken yatmak daha iyi geldiCanım çok çok teşekkür ederim. Ben de özel bir hastanenin laboratuvarı sürekli çalışıyormuş oradan verdim hep. Durduran olmadı durduran olsaydı da sorun olmazdı diye düşünüyorum. Tedavine ilişkin bir reçete vs varsa bana test tarihlerimin günlerini yazan kağıt vermişlerdi ilaçların da nasıl kullanılacağını anlatıyor imzasız filan sadece bilgi amaçlı yine de onu almıştım yanıma. Transferim 7 Nisan da gerçekleşti. İlk testim 14.günde 3500 gibi bir değerdi bugün 17.gün 13000 çıktı. Doktorumdan hala dönüş yoktur. Merakla onu bekliyorum hala. İnşallah güzel haberler alırsın canım
Ben de hep öyle yapıyorum canımBugün de hiç dışarı çıkasım yok, gitsem en yakın Bayındır Hastanesinde yaptırıcam ama vaka sayıları, mutantlar derken yatmak daha iyi geldiyaşadığımız yerde bi sağlık merkezi var, evimize yürüme mesafesinde. Orda yaptırıyım diyorum, hem sonrakileri de karşılaştırmak için daha doğru sonuç verir.
Değerlerin de çok güzel yükselmişAllah tamamına erdirsin inşallah Güzel haberlerini hep alalım
Yok yüksekliği hatta iyi ekstra iğneler filan kullanmazsın ne güzelBenim 4.gün baya yüksekmiş o zaman ya neden acaba progesteron 40 e2 800 küsürdü. Bi zararı olsa yüksekliğin ona göre bişey değiştirirdi heralde
Sağ ol canım şimdi aradı beni aynen devam dedi ilaçlara değerin iyi dedi başka yorum yapmadı. Pazartesi muayeneye gideceğimYok yok ikisinin aynı oranda artması gerekmiyor. Bende de transferden sonraki 20. gün beta değerim 5155 çıkmıştı ama progesteron değerim 8 çıkmıştı. Doktor önemli değil, ilk haftalarda düşebilir dedi ama ekstra iğne de verdi tabii.
Aslında sorsam gönderirlerdi ama dün doktoruma sordum işte, yani 12. gün test sonucuna göre başlayacağımız yeni bi ilaç olacak mı veya doz ayarlaması yapacak mısınız dedim, o da olmadığını söyledi. O zaman acil diilse pazartesiyi bekleyelim dedim, o da olur dedi.Merhaba, Test yaptırmak istediğiniz hastaneyi arayıp size SMS göndermesini isteyebilirsiniz. Benim tüp bebek kontrollerimin çoğu ctesine geldi hastaneyi arayıp SMS göndermelerini rica ettim. Çevirmelerden rahatlıkla geçebilirsiniz.
Yok canım üçüncü gün embriyosu idi çift transferdi muhtemelen tek değil dedi doktor. 17.gün değeri 13000 canımSenin transferden sonraki kaçıncı gün değerin bu? 5. gün embriyosuydu di mi bir de?
Merhaba bende yumurta toplama işleminden sonra ohss oldum bayağı bir şişkinlik oluyor yumurtalar kullanılan ilaçlardan dolayı fazla uyarıldığı için sonrasında sıkıntı yaşanıyor karın iç kısmında sıvı birikimi oluyorŞu ohss nedir ya hep görüyorum da anlamıyorum. Sormaya da üşeniyorum. Ahan da şimdi sordum
Ay virüs riski açısından kesinlikle haklısın canım. Allah razı olsun inşallah sağlıkla ilerlesin hepimizin süreciBugün de hiç dışarı çıkasım yok, gitsem en yakın Bayındır Hastanesi veya medicana’da yaptırıcam ama vaka sayıları, mutantlar derken yatmak daha iyi geldiyaşadığımız yerde bi sağlık merkezi var, evimize yürüme mesafesinde. Orda yaptırıyım diyorum, hem sonrakileri de karşılaştırmak için daha doğru sonuç verir.
Değerlerin de çok güzel yükselmişAllah tamamına erdirsin inşallah Güzel haberlerini hep alalım
Cok heyecanlııSağ ol canım şimdi aradı beni aynen devam dedi ilaçlara değerin iyi dedi başka yorum yapmadı. Pazartesi muayeneye gideceğim
Canım benim hiç progesterona bakılmadı. Estrofem kullanmaya başladıktan 4 gün sonra e2 değerim ölçüldü, sonra tekrar baktırmana gerek yok demişti. Hatta günde 3 kez alıyordum o zaman estrofemi, 2ye düşürmüştü.Yok yüksekliği hatta iyi ekstra iğneler filan kullanmazsın ne güzel
Aynen yeni bir heyecan başladıCok heyecanlııkese görünür sanırım pazartesi tek mi cift mi anlasılır diye tahmin ediyorum. Hayırlısı neyse o olsun
Ben estrofem kullanmadım canım o yüzden onu bilemiyorum ama bazı doktorlar en başta tedbirleri alıp istemiyorlar bu testleri benim doktorum yavaş yavaş artırıyor ilaçları o şekilde kuzum muhtemelen tüm tedbirleri aldığı içindirCanım benim hiç progesterona bakılmadı. Estrofem kullanmaya başladıktan 4 gün sonra e2 değerim ölçüldü, sonra tekrar baktırmana gerek yok demişti. Hatta günde 3 kez alıyordum o zaman estrofemi, 2ye düşürmüştü.