2021 Nisan ayı tüp bebek yaptıracaklar :)

Kizlar benim 21 inde ki kontrolumde progesteron degerim 0 cikti bu pazartesiye kadaf iyi olur mu ki aceba

@sena
Ben transferden sonra başladım ilaçlara iyi olduğu için gerek görmemişti ama sonrasında artmamış kuzum iğnede eklemek zorunda kaldık. Fitilleri tek olarak günde dört defa kullanıyorum prolutex günde bir kere
Hmm her d run tedavısı ayrı tabi

Yeni transfer olmuşlar, olacaklar...
Gruplarda gezerken şöyle bir mesaj gördüm:
“inş bebeğin sana sıkı sıkı tutunmuştur canım.benim 11.gün değerim 13 dü.çok şükür şimdi 36 haftalık hamileyim.inş sende hamilesindir.2 gün sonra güzel haberler verirsin bize.”
Yani demem o ki, doktorunuzu dinleyin. Gününüz gelmeden ne idrar ne kan testi yapmayın. Benim 11.gün 13 çıksa ilaçları bırakmasam da iğneyi kesin bırakırdım. Moral bozmak, üzülmek, ağlamak da cabası...
Kuzum umut oldu bana yine 😭 kadinalr kukubundeni yazmış bjrisi bunu

Progesteron düşmüş görünüyor ☹️ Beta çıkmamış hala. Niye düşmüş ki ya artsın diye beklerken

Evet zaten benimde aklıma o cümle takıldı, Sanki burda uğraşmayın der gibi.Doktor genel olarak iyi gibiydi, soru vs. sordu baya.Yani BİLMİYORUM parasal yönden şimdilik sıkıntımız yok ama üniversite hastanesinde pozitif gören çok var neden olmasın diyorum..Aklım öyle karışık kim😔
Benim gittiğim üniversite hastanesi uzun yıllardır yapıyor bu tedaviyi. Artık ünü çevre bölgelerin tümünü aşmış durumda. Doktoru da profesör ve yurt dışında aldığı eğitimler de var. Ayrıca doktoru üniversiteyi, asistan doktorluğu, uzman doktorluğu, doçentliği falan da hep aynı üniversitede almış. Yani adam en az 30 yıldır Erzurum'da.

Embriyoloji labarotuvarı da aynı şekilde uzun yıllardır aynı tedaviyi uyguluyor. Bence tecrübe çok önemli.

Kuzum durum ne ben dünden beri bakamıyorum beta testin mi noldu
Oldu kuzum beta hcg çıkmadı daha bekliyorum e2 ve progesteron çıktı e2 artmış ama progesteron düşmüş. Progesteron tutunmayı sağlayan hormon ve tutunduğunda embriyo progesteronun artması gerekiyor düşmesi canımı sıktı açıkçası ama bakalım.

X