- 21 Mart 2015
- 6.958
- 9.533
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
İnşallah kuzum amiinHadi guzel haberlerle insallah
Canım transfer sonrası kendi artışa giriyor zaten bir de ilaçlarla artacaktırKizlar benim 21 inde ki kontrolumde progesteron degerim 0 cikti bu pazartesiye kadaf iyi olur mu ki aceba
Insaah öyle olur ya 4 tane fitil kullaniyorum 3 gune birde proluton bu arada simdi aradilar pazartesi sabah 8 de transferim insallahCanım transfer sonrası kendi artışa giriyor zaten bir de ilaçlarla artacaktır
Ah çok heyecanlı umarım çok güzel olur her şeyInsaah öyle olur ya 4 tane fitil kullaniyorum 3 gune birde proluton bu arada simdi aradilar pazartesi sabah 8 de transferim insallah
Hmm her d run tedavısı ayrı tabiBen transferden sonra başladım ilaçlara iyi olduğu için gerek görmemişti ama sonrasında artmamış kuzum iğnede eklemek zorunda kaldık. Fitilleri tek olarak günde dört defa kullanıyorum prolutex günde bir kere
İnsallah gercekten cok heyecanlıyımmAh çok heyecanlı umarım çok güzel olur her şey
Bende simdi onlara bakiyordum . Bugun istedim degerlimi merkezden. Progestan adet 2. Gün 0.3 yaziyor. Bugunde 0.2Kizlar benim 21 inde ki kontrolumde progesteron degerim 0 cikti bu pazartesiye kadaf iyi olur mu ki aceba
Her doktorun hastasına göre de tedavisi ayrı sanki canım. Benim doktorum bazı hastalarına bant ve oksapar iğne vermiş, bana vermedi mesela.@sena
Hmm her d run tedavısı ayrı tabi
Aynen canım verilen ilaçlar bile ayrı ayrı@sena
Hmm her d run tedavısı ayrı tabi
Gebelik olunca bir regl dönemi artıyor canım öncesinde ki yükseklik transferin iptaline neden oluyor bildiğim kadarıyla o yüzden şu sıralar düşük olması gerekiyorBende simdi onlara bakiyordum . Bugun istedim degerlimi merkezden. Progestan adet 2. Gün 0.3 yaziyor. Bugunde 0.2
Kuzum umut oldu bana yine kadinalr kukubundeni yazmış bjrisi bunuYeni transfer olmuşlar, olacaklar...
Gruplarda gezerken şöyle bir mesaj gördüm:
“inş bebeğin sana sıkı sıkı tutunmuştur canım.benim 11.gün değerim 13 dü.çok şükür şimdi 36 haftalık hamileyim.inş sende hamilesindir.2 gün sonra güzel haberler verirsin bize.”
Yani demem o ki, doktorunuzu dinleyin. Gününüz gelmeden ne idrar ne kan testi yapmayın. Benim 11.gün 13 çıksa ilaçları bırakmasam da iğneyi kesin bırakırdım. Moral bozmak, üzülmek, ağlamak da cabası...
Senin kaç çıktı canımKuzum umut oldu bana yine kadinalr kukubundeni yazmış bjrisi bunu
Evet canım.Kuzum umut oldu bana yine kadinalr kukubundeni yazmış bjrisi bunu
Benim gittiğim üniversite hastanesi uzun yıllardır yapıyor bu tedaviyi. Artık ünü çevre bölgelerin tümünü aşmış durumda. Doktoru da profesör ve yurt dışında aldığı eğitimler de var. Ayrıca doktoru üniversiteyi, asistan doktorluğu, uzman doktorluğu, doçentliği falan da hep aynı üniversitede almış. Yani adam en az 30 yıldır Erzurum'da.Evet zaten benimde aklıma o cümle takıldı, Sanki burda uğraşmayın der gibi.Doktor genel olarak iyi gibiydi, soru vs. sordu baya.Yani BİLMİYORUM parasal yönden şimdilik sıkıntımız yok ama üniversite hastanesinde pozitif gören çok var neden olmasın diyorum..Aklım öyle karışık kim
Benimki de düşük çıkmıştı, doktor önemli değil tesr kitinde bile hata olabiliyor demişti. Kafana takma hiçProgesteron düşmüş görünüyor Beta çıkmamış hala. Niye düşmüş ki ya artsın diye beklerken
İnşallah canım Ben şu iğneden kurtulabilir miyim diyorum bu hiç yerinden kımıldamıyor düşmüş üstelik inşallah kötüye işaret etmiyordurBenimki de düşük çıkmıştı, doktor önemli değil tesr kitinde bile hata olabiliyor demişti. Kafana takma hiç
Kuzum durum ne ben dünden beri bakamıyorum beta testin mi nolduİnşallah canım Ben şu iğneden kurtulabilir miyim diyorum bu hiç yerinden kımıldamıyor düşmüş üstelik inşallah kötüye işaret etmiyordur
Oldu kuzum beta hcg çıkmadı daha bekliyorum e2 ve progesteron çıktı e2 artmış ama progesteron düşmüş. Progesteron tutunmayı sağlayan hormon ve tutunduğunda embriyo progesteronun artması gerekiyor düşmesi canımı sıktı açıkçası ama bakalım.Kuzum durum ne ben dünden beri bakamıyorum beta testin mi noldu