- 1 Eylül 2017
- 5.326
- 8.497
- 38
Tesekkur ederimGün gün gebelik yazan Bi tane var pembe çizgileri var onu kullanıyorum ben sevdim, o gün ne oluyor, o hafta ne oluyor, o ay bizi ve bebeği ne bekliyor yazıyor güzelce hoşuma gitti
Ahh bebeklerim bugün acinizi yaşadınız. Ama yarin yeni umutlar için hayal etmek ve gercege dönüşmesi icin firsat vermek adina yepyeni bir gün. Hepberaberiz yarin ben düşersem benide siz hemen motive edeceksiniz. Pes etmeyecegiz ya
Monaezop V vicril17 sen nasılsın canım sorduğun için teşekkür ederim C Chocalata canım sizlerin hep yanındayız ne olursa[/USER]
kaç çıktı peki değer canım daha umutsuzluğa yer yok zamanında tekrar kan vermelisin kızlar fırsatınız olduğunda mutlaka progesteron da baktırınTransfer sonrası 5. Ve 7. Gün kanda negatif çıktı benim ve o günden beri ağlıyorum heralde varsa bile artık tutmayacaktır bugün 8.gün hiçbir test yapmadım adetime 6 gün var sanırım belki bir allahın kulu da bana pozitif bir şey söyler(erkek faktörü 5.gün embriyosu)
Benim doktorum her defasında istiyor canım az önce yine verdim progesteron için tahlilkaç çıktı peki değer canım daha umutsuzluğa yer yok zamanında tekrar kan vermelisin kızlar fırsatınız olduğunda mutlaka progesteron da baktırın
katlanarak artmıştır ama değerin benim 50 çıkmıştı ama düştü sonra progesteron çok önemli değerinizin yüksek olması gerekiyor yoksa sonu hüsranYeni transfer olmuşlar, olacaklar...
Gruplarda gezerken şöyle bir mesaj gördüm:
“inş bebeğin sana sıkı sıkı tutunmuştur canım.benim 11.gün değerim 13 dü.çok şükür şimdi 36 haftalık hamileyim.inş sende hamilesindir.2 gün sonra güzel haberler verirsin bize.”
Yani demem o ki, doktorunuzu dinleyin. Gününüz gelmeden ne idrar ne kan testi yapmayın. Benim 11.gün 13 çıksa ilaçları bırakmasam da iğneyi kesin bırakırdım. Moral bozmak, üzülmek, ağlamak da cabası...
Kuzum senin hayirli haberlerini bekliyoruz insallah cok guzel yolunda gidecek hersey. Dua et icini ferah tut hep artık.Gününüz hayır olsun gençler... Kan verdim duanızı eksik etmeyinher yanım delik deşik olmuş hissediyorum geçen bir proje haberi görmüştüm kıl gibi iğne üzerinde çalışıyorlarmış insanların canını yakmayan o aşamaya gelsek ya da başka bir yolu olsa
kesinlikle canım değerlerin kaçlar da hatırlıyor musunBenim doktorum her defasında istiyor canım az önce yine verdim progesteron için tahlil
bana da yazabilirsin dozlarını hekimin bilir ama kullanım şekilleriyle alakalı yardımcı olmaya çalışırım canımGunaydin kuzularr rahim kalinligim ok dedi dr . Şimdilik iptal durumum yok tedavimde. Her gün bir oh çekiyorum. Bir sürü ilaç verdi ama ben tabii anlamadim simdi eve gidince ilaclari size sorucam mecbur
Çok hassas bir dönemdesin keşke erken test yapmasaydın canım üzülmek ağlamak moral bozukluğu için hem erken olmuş oluyor hem zararlı. Rabbim yüzünü güldürsün yardımcın olsun canımTransfer sonrası 5. Ve 7. Gün kanda negatif çıktı benim ve o günden beri ağlıyorum heralde varsa bile artık tutmayacaktır bugün 8.gün hiçbir test yapmadım adetime 6 gün var sanırım belki bir allahın kulu da bana pozitif bir şey söyler(erkek faktörü 5.gün embriyosu)
tabiki güzel çıkacak biz inanıyoruz katlanarak artacak artık damarlarım jel gibi oldu kan vermekten tkendini tamir edemeden yenisi oluyor tavsiyem kanverdikten sonra sadece iğne girişine bastır kolunu katlama katladığın an damarın pıhtılaşmasını bozuyorsun ve morarıyor kolunu katlamazsan damarın iyileşmesi de hızlanıyor (Bilimsel bilgi)Gününüz hayır olsun gençler... Kan verdim duanızı eksik etmeyinher yanım delik deşik olmuş hissediyorum geçen bir proje haberi görmüştüm kıl gibi iğne üzerinde çalışıyorlarmış insanların canını yakmayan o aşamaya gelsek ya da başka bir yolu olsa
İlk tahlilimi transferden sonra üçüncü gün verdim 14 çıktı doktorum düşük dedi fitil dozunu artırdı ve iğne ekledi. İkinciyi beta hcg verirken verdim 29 çıktı aynen devam dedi ilaçlara şimdi yine istedi inşallah artmıştır aslında 50 lerde olunca rahatlıyor doktorum. Sadece fitil veriyor o zamankesinlikle canım değerlerin kaçlar da hatırlıyor musun
Amiin Allah razı olsuntabiki güzel çıkacak biz inanıyoruz katlanarak artacak artık damarlarım jel gibi oldu kan vermekten tkendini tamir edemeden yenisi oluyor tavsiyem kanverdikten sonra sadece iğne girişine bastır kolunu katlama katladığın an damarın pıhtılaşmasını bozuyorsun ve morarıyor kolunu katlamazsan damarın iyileşmesi de hızlanıyor (Bilimsel bilgi)
İnşallah canım çok teşekkür ederim Allah razı olsunKuzum senin hayirli haberlerini bekliyoruz insallah cok guzel yolunda gidecek hersey. Dua et icini ferah tut hep artık.
Canımı hadi az kaldı inşallah çok güzel olacak. Tabii neler vermiş bakalım birlikteGunaydin kuzularr rahim kalinligim ok dedi dr . Şimdilik iptal durumum yok tedavimde. Her gün bir oh çekiyorum. Bir sürü ilaç verdi ama ben tabii anlamadim simdi eve gidince ilaclari size sorucam mecbur
Taze hazırlık asamasinda birisi olarak bildigim kadar yardımcı olurumGunaydin kuzularr rahim kalinligim ok dedi dr . Şimdilik iptal durumum yok tedavimde. Her gün bir oh çekiyorum. Bir sürü ilaç verdi ama ben tabii anlamadim simdi eve gidince ilaclari size sorucam mecbur
Hadi guzel haberlerle insallahGününüz hayır olsun gençler... Kan verdim duanızı eksik etmeyinher yanım delik deşik olmuş hissediyorum geçen bir proje haberi görmüştüm kıl gibi iğne üzerinde çalışıyorlarmış insanların canını yakmayan o aşamaya gelsek ya da başka bir yolu olsa
Ben transferden sonra başladım ilaçlara iyi olduğu için gerek görmemişti ama sonrasında artmamış kuzum iğnede eklemek zorunda kaldık. Fitilleri tek olarak günde dört defa kullanıyorum prolutex günde bir kereKızlar benım dr um transfer öncesi bakmıstı progestoran degerın cok iyi demıstı
Ama yumurta toplama işlemınden sonra bıke fitil kullanmaya basladım ben transfere kadar ve transferden sonrada progestoran ıgnesı yazı haftalık olandan transfer günü 2 tane vurdurdu ve 1 hafta sonra yıne 2 tane vurdurdu tabı gunluk 3 kere 2 ser de devam ettırdı fitillere bu sekılde kullanan var mı degerı ıyı cıktıgı halde