- 23 Nisan 2021
- 2.373
- 5.952
Hahaha aslında şöyle transferden sonra bi uyusak, hamile olduğumuz kesinleşince uyandırsalar ne güzel olurdu. Düşünsene beta takibi yok, kese görünmüş kalp atışı duyulmuşAslında transfer sonrası test tarihine kadar uyutsalar fena olmaz
Size komik bir ani anlatcam yine (yani bence komik) yegenim var 4 yasinda ablamla avm ye gittik dedi ki su kiyafeti ustune giydirsene iki dk bakiim diye, ya ben gulmekten giydiremiyorum ki kafasi gecio kolu kalio kolu gecio kafasi boguluo gibi oluyo bide of pof yapio kucuk cadii geldi ablam iki saniye de giydirdi kizim dio bi de ikiz diyosun cocuklari ciplak gezdircen herhalde dio koptumm ya tecrube yok bisi yokk bebe bakcaz diye iddia ediyorum bide
Ben buna cahil cesareti diyorumSize komik bir ani anlatcam yine (yani bence komik) yegenim var 4 yasinda ablamla avm ye gittik dedi ki su kiyafeti ustune giydirsene iki dk bakiim diye, ya ben gulmekten giydiremiyorum ki kafasi gecio kolu kalio kolu gecio kafasi boguluo gibi oluyo bide of pof yapio kucuk cadii geldi ablam iki saniye de giydirdi kizim dio bi de ikiz diyosun cocuklari ciplak gezdircen herhalde dio koptumm ya tecrube yok bisi yokk bebe bakcaz diye iddia ediyorum bide
Tabiiii canım şaka bi yanaa en iyisini yapmaya çalışırız kimse annesinin karnında öğrenmiyo sonucta ama bence anne karnına bebek düşünce analık yükleniyo bünyeye sonradan yanihahah eşimde bana Kemal Sunal’ın bebekleriyle ağladığı gibi işten geldiğimde sen bi yanda bebek bi yanda ağlıyo olmazsa iyi diyor
Vallahi bu kadar zor kavuştuktan sonra bence herkesten güzel bakarız Allah’ın izniyle
Tabiiii canım şaka bi yanaa en iyisini yapmaya çalışırız kimse annesinin karnında öğrenmiyo sonucta ama bence anne karnına bebek düşünce analık yükleniyo bünyeye sonradan yani
Biz igne yapiyoruz kendimize zaten guvenmesek kendimize girermiyiz bu isleree cidden tup bebek isi deli isi gibi bisey kendimize aci cektirip igne yapioruz mantigim almio bazenBen buna cahil cesareti diyorumarkadaşım diyor ki tuvalete gidebilmek için nöbetten gelip uyuyan eşimi uyandırdım sen neyine güveniyorsun olsun diyorum belki benimkiler uslu olur
Bu küçük detaylara bir çözüm bulunamamış olması canımı sıkıyorBen aynısını dr uma yazmıstım
Hayır Yakup BeyeBünyamin beye mi gittiniz
Erol hocadan bekleyebiliirmYavrum biliyorsun ben de öyleydimbizim tedavimize mi yerleştiriyorlar ne yapıyorlar erken test yapmayalım diye ilaçlarımıza mı katıyorlar biliyorsun ne kadar geç yaptım testi. Yapmaktan korktum günler yaklaştıkça stres oldum. Güzel olacak inşallah
Hani normal doğum yapanlar sezeryan yapanları sezeryan yapanlar normal doğum yapanları beğenmiyor ya, biz hiçbirini beğenmiyoruz.. tüp bebek yaptırmayan da ben hamileyim, doğum yaptım demesin bi zahmetSize komik bir ani anlatcam yine (yani bence komik) yegenim var 4 yasinda ablamla avm ye gittik dedi ki su kiyafeti ustune giydirsene iki dk bakiim diye, ya ben gulmekten giydiremiyorum ki kafasi gecio kolu kalio kolu gecio kafasi boguluo gibi oluyo bide of pof yapio kucuk cadii geldi ablam iki saniye de giydirdi kizim dio bi de ikiz diyosun cocuklari ciplak gezdircen herhalde dio koptumm ya tecrube yok bisi yokk bebe bakcaz diye iddia ediyorum bide
Valla aramayan anlamıyor işte. Kimle konuşsam delirdin mi diyor. Kimse bilmiyor yaranı anlıyorum desede lafta kalıyor. Bakarız ya mis gibi bakarız evelallahBiz igne yapiyoruz kendimize zaten guvenmesek kendimize girermiyiz bu isleree cidden tup bebek isi deli isi gibi bisey kendimize aci cektirip igne yapioruz mantigim almio bazeno yuzden gul gibi bakariz ogreniriz yaniii ne var
Haha valla çok dogruHani normal doğum yapanlar sezeryan yapanları sezeryan yapanlar normal doğum yapanları beğenmiyor ya, biz hiçbirini beğenmiyoruz.. tüp bebek yaptırmayan da ben hamileyim, doğum yaptım demesin bi zahmetbiz doktor olmuşuz burda kıyafet giydirmek ne ki
Ne güzel yazmışsın canımBen bu gece cok konustum kizlar hepinize iyi geceler diliyorumm
Kilya guzellik senden iyi haberler bekliyorum yarin hep kontrol edicem sayfayi Allahim gonlune gore versin, imkanin varsa dua oku bu gece bol bol
diger sonuc alicak kizlarinda iyi haberlerini bekliyoruzz sevinelim ama gerekirse uzulmeyi de biliriz niyetler bir kalpler bir sonuclari yazmaktan cekinmeyin
Ii gecelerrr
Erol hocadan bekleyebiliirminşallah bebeğim bana çok iyi umut oldu senin sonucun,yarın da pazartesi de sevinicez inşallah
Evet araştirma hastanesi veriyormuş. Çook çok teşekkür ederim, hemen bu topicleri okuyorum. Allah razi olsunilk öncelikle hastaneleri arayıp tüp bebek raporu verip verediklerini öğrenmeniz lazım.benim bulunduğum ilde ne devlet , ne araştırma hastanesi rapor vermiyordu.bende başka bir ilde ki üniversite hastanesinden aldım raporu.sizin bulunduğunuz ilde devlet te araştırmada veriyor olabilir..
cnm biz bu konuyu başka iki topikte konuştuk.ayrıntılı açıkalama da yaptım gerekli olan tahlil ve belgelerin istenildiği kağıdın fotusuna attım ama ona bakarak hazırlanma her hastane farklı şeyler istiyor.ama bilgilenirsin en azından.
evet aşılama yapılıp negatif sonuç alındığına dair belgeleri istiyor.yalnız iki kez gonal f kullanıp negatif sonuç alınca devlet rapor veriyor.klomeni kabul etmiyor..
topiklerin adı;
samsun tüp bebek raporu
2021 tüp bebek fiyatları ve heyet raporu
merhaba ben de tedaviye bu ay başlayacağım. memnun musunuz? benim hiç aşılama gibi bir ihtimalim yok. rezervlerim düşükHayır Yakup Beye