2021 Nisan ayı tüp bebek yaptıracaklar :)

hahah eşimde bana Kemal Sunal’ın bebekleriyle ağladığı gibi işten geldiğimde sen bi yanda bebek bi yanda ağlıyo olmazsa iyi diyor
Vallahi bu kadar zor kavuştuktan sonra bence herkesten güzel bakarız Allah’ın izniyle

Bazen de ablam yine ariyo soyleniyo sikayet edio onu yapti bunu yapti biktim artik yoruldum falan diye abla diyorum şükret bak benim olmicak belki hiç elindekinin kıymetini bil çocuk o diye bu sefer bana kızıo salak demagoji yapma diye değişik aile hayatım varrr kızlar ne yapsam salak oluyorum

Ben buna cahil cesareti diyorum arkadaşım diyor ki tuvalete gidebilmek için nöbetten gelip uyuyan eşimi uyandırdım sen neyine güveniyorsun olsun diyorum belki benimkiler uslu olur

Tabiiii canım şaka bi yanaa en iyisini yapmaya çalışırız kimse annesinin karnında öğrenmiyo sonucta ama bence anne karnına bebek düşünce analık yükleniyo bünyeye sonradan yani

Ben buna cahil cesareti diyorum arkadaşım diyor ki tuvalete gidebilmek için nöbetten gelip uyuyan eşimi uyandırdım sen neyine güveniyorsun olsun diyorum belki benimkiler uslu olur
Biz igne yapiyoruz kendimize zaten guvenmesek kendimize girermiyiz bu isleree cidden tup bebek isi deli isi gibi bisey kendimize aci cektirip igne yapioruz mantigim almio bazen o yuzden gul gibi bakariz ogreniriz yaniii ne var

Erol hocadan bekleyebiliirm inşallah bebeğim bana çok iyi umut oldu senin sonucun,yarın da pazartesi de sevinicez inşallah

Ben bu gece cok konustum kizlar hepinize iyi geceler diliyorumm
Kilya guzellik senden iyi haberler bekliyorum yarin hep kontrol edicem sayfayi Allahim gonlune gore versin, imkanin varsa dua oku bu gece bol bol

diger sonuc alicak kizlarinda iyi haberlerini bekliyoruzz sevinelim ama gerekirse uzulmeyi de biliriz niyetler bir kalpler bir sonuclari yazmaktan cekinmeyin
Ii gecelerrr

Hani normal doğum yapanlar sezeryan yapanları sezeryan yapanlar normal doğum yapanları beğenmiyor ya, biz hiçbirini beğenmiyoruz.. tüp bebek yaptırmayan da ben hamileyim, doğum yaptım demesin bi zahmet biz doktor olmuşuz burda kıyafet giydirmek ne ki

Biz igne yapiyoruz kendimize zaten guvenmesek kendimize girermiyiz bu isleree cidden tup bebek isi deli isi gibi bisey kendimize aci cektirip igne yapioruz mantigim almio bazen o yuzden gul gibi bakariz ogreniriz yaniii ne var
Valla aramayan anlamıyor işte. Kimle konuşsam delirdin mi diyor. Kimse bilmiyor yaranı anlıyorum desede lafta kalıyor. Bakarız ya mis gibi bakarız evelallah hele o günleri bi görelim Allah’ın izniyle

Haha valla çok dogru

Ne güzel yazmışsın canım Çok teşekkür ederim güzel haberlerde buluşalım inşallah

Evet araştirma hastanesi veriyormuş. Çook çok teşekkür ederim, hemen bu topicleri okuyorum. Allah razi olsun
Rabbim hepimizi yavrularimiza kavuştursun inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…