Çok tatlı başlamış ama orada başlayan hikaye bu tedavinle gerçek olacak inşallah canımGülmek için onu izleee yani ama dikkat et çok gülmee sonraayaa benim hikayem de var yine daha 1.aylık evliyiz ilk defa geciktim hayatımda bir heyecan eminim ama hamileyim başka bişi olamaz aanki neyse bi koştum marketten emzik aldım ki kocama süpriz yapcam güya , bi de test erken gebeleik bilmem ne al sana test diye çarpıldı yüzüme o zaman ne kadar üzüldüm anlatamam sonra o emziği hep tuttum sonra uğursuz geldi diye attım geçen sene
Yaa tabii, ilaçların bi başlasın o iğne nasıl yapılıyor, bu az geldi şu çok gitti, karnım mahvoldu, şiştim ölüyorum.. bunlarda hep yanındayızYaniii burdan tam destek bekliyorum zatennn bir aydır yancıyım burda elimden geleni yaptım yazdım kızlara bilmiyorum işe yaradımı ama moral vermeye çalıştımkendime de bekliyorumm yanii yalan yoook
Yavrum biliyorsun ben de öyleydimPazartesi günü gelmesin vakit geçmesin ben o negatifi görmiyim içimde bebeğimin olduğu düşüncesi yok olmasınkızlar ben aşırı stresliyim ya napıcam çok umutsuzum o sonuç sayfasında 0 ı göreceğime o kadar eminim ki nedense,olumlu düşünmeye çalışıyorum ama pozitifi hayal edemiyorum gibi bişey. Of of içinizi karartıcam sizin hazır olun
İyi ki burası var iyi ki tek diiliz kuzumYaa tabii, ilaçların bi başlasın o iğne nasıl yapılıyor, bu az geldi şu çok gitti, karnım mahvoldu, şiştim ölüyorum.. bunlarda hep yanındayızkaderde bunları öğrenmek de varmış bu konuda cahil olmayı çok isterdim, ama iyi ki burası var
İnşallah canım, o günler gelir de işte test beklerken ne kadar stres olmuştuk diye gülerizİnşallah olacak inşallah
Burada hepimiz birbirimize doğuma girerken iyi dileklerde bulacağız ben grubun enerjisine inanıyorum
Histeroskopiye ne için girdin sen? Doktor bana opu sonrası polip görüyorum onu alacağım ofis histeroskopi yapacağım dedi, yaptı polip yokmuş dedi biz de bir şey anlayamadan fıtı fıtı eve geri gelmiştik
Kız ben elimden gelse eşime bile üç ay söylemem o derecedeEn büyük hayalim kocama eşime böyle kutu içinde süpriz yapıyım ayakkabı aliyim emzik biberon bilmem ne öyle süpriz yapmaktı hamileyim diye hiç ama hiç yapamicağım bişey olduğu için youtube da açıp süpriz yapanların videosunu izleyip ağlıyodum resmen acı çektiriyodum kendime şimdi gülüyorum bu halime ,çok zor süreçlerden geçiyoruz resmen psikologluğuz aslında başetmesi güç şeyler yaşıyoruz ama hayatımıza da devam ediyoruz...
Ben günde 3lt içmeme rağmen ağrıyo canım, şimdilik çok kurcalama bence.Normalde pek içen biri değilim doktor uyardığı için içmeye çalışıyorum artırayım bakayım kuzum
İnşallah canım, o günler gelir de işte test beklerken ne kadar stres olmuştuk diye gülerizben daha önce düşük yaptım, rahim filmim de olmadığı için doktor direk histeroskopi yapalım, hem kontrol etmiş oluruz hem de çizik fln da atarız dedi.. ha sonrasında tekrar rahim filmi de çektirdim gerçi
Böyle diyince şüpheye düştüm psikolojik mi diyeBen günde 3lt içmeme rağmen ağrıyo canım, şimdilik çok kurcalama bence.
Hepimiz ister istemez kendimizi dinliyoruz, belki çok hafif bi ağrı ama dinledikçe artıyo.
Açıkcası opu öncesi iğneler beni de pek zorlamadı. Umarım senin de öyle olur.. ama histeroskopi sonrası biraz zorlandım, hala arada ağrı yapıyor içten. Herkesin bünyesi bir olmuyor işte. İnşallah sen de hoplaya zıplaya doğurursunİyi ki burası var iyi ki tek diiliz kuzumAllahım bu yolda emek veren kimseyi daraltmasın sağlığından etmesin inşallah benim bi arkadaşım var tüp bebek işlemini bi anlatıyo öyle basit bişeymiş gibiii bi lokma kız iki tane doğurdu çatır çatır valla gıkta demedi tüp bebek olmasına rağmen hep hopluyodu zıplıyodu taa amerikalara gitti doğurdu rahat olmak gerekiyo galiba biraz yapabilsek biz de keşke
Ahaha alemsin yaaaKız ben elimden gelse eşime bile üç ay söylemem o derecedeŞu minicik minicik ayakkabılı sürprize yine de kalbim kayıyor nedense bilinçaltı sanırım. Öyle canım hiç kolay değil insanoğlu kaldırıyor yine de bu yüküde.
Böyle diyince şüpheye düştüm psikolojik mi diye
Amin cümlemizin canım inşallah inşallah güzel sonuçlarla ekranlarınızı meşgul edebilirimAhaha alemsin yaaaamaan canım biz de kendimize yaparız o süprizleri sonuçta kıyafet alıncak bebelere kuzucum gönlüne göre alırsın işte yarın olsun iyi haberini alalımda biii
Tabi tabii, ben 3 aydır her ay narkoz alıyorum, dedim sarın şurdan biraz da eve götüreyiminşallah inşallah
Merkezden içeri girince illa ki yaptırıyorsun sanırım onu da, bunu da, şunu da
Ayyy kıyamam geçicek ağrılarında kuzum.. yaaa hepimiz insallah doguralim bebelerii oyyy mis kokulu sut kokululari koynumuza alalimAçıkcası opu öncesi iğneler beni de pek zorlamadı. Umarım senin de öyle olur.. ama histeroskopi sonrası biraz zorlandım, hala arada ağrı yapıyor içten. Herkesin bünyesi bir olmuyor işte. İnşallah sen de hoplaya zıplaya doğurursun
Ayy verseler keşke, ben narkoz uykusunu çok sevmiştimTabi tabii, ben 3 aydır her ay narkoz alıyorum, dedim sarın şurdan biraz da eve götüreyim
Aslında transfer sonrası test tarihine kadar uyutsalar fena olmazAyy verseler keşke, ben narkoz uykusunu çok sevmiştim
Ben aynısını dr uma yazmıstımAslında transfer sonrası test tarihine kadar uyutsalar fena olmaz