Kizlar bugün neler olup bitti pek bakamadim. Etiketlediginiz icin simdi bu mesajlari gördüm. Evet yarin son kontrolum var. Bir aksilik çıkmaz ise haftaya transfer insallah. Ben simdi geriden okuya okuya geliyorum yetişcem size.
Coraspin ise ben kullaniyorm öncesinde verdiKızlar bu kan sulandırıcılar ne zaman kullanılmaya başlanıyor? Transferden sonra mı? Herkes kullanıyor heralde, benimki henüz bişi demedi de merak ettim..
Canim inanmazsin benimde 30 nisan icin boyle özel bir durumum var. Diyorum ki nasil tesaduf oldu bu boyle Allahim nasil bir mucize. Geliyor mucizem diyorum çok mutlu oluyorumDoğruu hatırladım, sanki bu haftasonuymuş gibi kalmış aklımda. Hadi inşallah Mayıs’ın ilk güzel haberleri onlardan gelir, sonrası da bendenbiliyor musunuz doktor transfer tarihine 27 Mayıs dedi, geçen sene kanamamın başladığı, düşük yaptığım tarih. Belki de bu bir işarettir, o tarih güzel anılara dönsün diye bir hediyedir diye düşünüp duruyorum kaç gündür
Ben Türkce yapicam nickimi ya kolay etiketleneyim :))isimlerin başına @ işareti koyup ismi yazıyosun ama tabi nickleri tam bilmek lazım
Bilinçaltimiza pozitif haberler yüklüyoruz negatif cagirmiyoruz kuzum. Herşey hayirli bi sekilde hallolacak. Şu mubarek günlerin hayrina embriyolarin olusacak insallah ❤Canımcım hiiç bilmiyorum ki ilk olucak işte iğne falan bayrama denk gelirse diye korkuyorum haftaya 28-28 adet tarihim bakalım doktorcuğum yönlendirir herhaldeYaa kendimden geçtim artık opu faln korkmuyorum eşimde operasyon olcak o beni bizi geriyo baya ya çıkmazs diye çıkmazsa sperm hiç açılmadan kapancak bir defter bizim ki...
Pazartesi gunu gelsin vakit gecsin sen pozitifi gör insallah hayirlisi ilePazartesi günü gelmesin vakit geçmesin ben o negatifi görmiyim içimde bebeğimin olduğu düşüncesi yok olmasınkızlar ben aşırı stresliyim ya napıcam çok umutsuzum o sonuç sayfasında 0 ı göreceğime o kadar eminim ki nedense,olumlu düşünmeye çalışıyorum ama pozitifi hayal edemiyorum gibi bişey. Of of içinizi karartıcam sizin hazır olun
Yakup Bey tartışmasız işinin erbabı. Ben iki kez özel hastanede denedim tutmadı, üçüncü ona geldim ve ilk denemede tuttu. Allah nasip eder de bebeğim bu düşük tehdidinden kurtulursa Yakup beye çok minnettar kalacağım.merhaba ben de tedaviye bu ay başlayacağım. memnun musunuz? benim hiç aşılama gibi bir ihtimalim yok. rezervlerim düşük
Hangi merkez canım senin gittiğin yerYakup Bey tartışmasız işinin erbabı. Ben iki kez özel hastanede denedim tutmadı, üçüncü ona geldim ve ilk denemede tuttu. Allah nasip eder de bebeğim bu düşük tehdidinden kurtulursa Yakup beye çok minnettar kalacağım.
Atatürk Ünv Hastanesi (Erzurum)Hangi merkez canım senin gittiğin yer
Evet zaten benimde aklıma o cümle takıldı, Sanki burda uğraşmayın der gibi.Doktor genel olarak iyi gibiydi, soru vs. sordu baya.Yani BİLMİYORUM parasal yönden şimdilik sıkıntımız yok ama üniversite hastanesinde pozitif gören çok var neden olmasın diyorum..Aklım öyle karışık kimCilekkokusuu
Şu cümle çok keyifsiz geldi bana.
"Siz en iyi yerlerde denemissiniz ama tabi burda da deneriz isterseniz."
Negatif bi cümle yani.
Doktoru sen sevdinmi peki?
ben de ankara mı erzurum mu gidip geliyorum. en iyisi yakınlık açısından erzurum sanırım. teşekkür edrim cevap verdiğiniz için, rabbim bebeğinizi hayırlısıyla sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin inşallah.Yakup Bey tartışmasız işinin erbabı. Ben iki kez özel hastanede denedim tutmadı, üçüncü ona geldim ve ilk denemede tuttu. Allah nasip eder de bebeğim bu düşük tehdidinden kurtulursa Yakup beye çok minnettar kalacağım.
Hiç duymamıştim 11. Gün 13 le sağlıklı gebelik masallah arkadaşa. Şahsen bende direkt kimyasala yorardim. Birbirimizdende etkileniyoruz iste napalim ama ümit kesilmez gercektenYeni transfer olmuşlar, olacaklar...
Gruplarda gezerken şöyle bir mesaj gördüm:
“inş bebeğin sana sıkı sıkı tutunmuştur canım.benim 11.gün değerim 13 dü.çok şükür şimdi 36 haftalık hamileyim.inş sende hamilesindir.2 gün sonra güzel haberler verirsin bize.”
Yani demem o ki, doktorunuzu dinleyin. Gününüz gelmeden ne idrar ne kan testi yapmayın. Benim 11.gün 13 çıksa ilaçları bırakmasam da iğneyi kesin bırakırdım. Moral bozmak, üzülmek, ağlamak da cabası...
Gün gün gebelik yazan Bi tane var pembe çizgileri var onu kullanıyorum ben sevdim, o gün ne oluyor, o hafta ne oluyor, o ay bizi ve bebeği ne bekliyor yazıyor güzelce hoşuma gittiKızlarr kan tahlılı verıp pozıtıf alanlar gebelık takvim i kullanmaya basladınız mı hangı uygulamaya bakıyorsunuz
Merhaba canımKızlar merhaba biraz okudum mesajlarınızı çoğunuz transfer olmuşsunuz hatta sonuç alanlarınız bile var Allah hepimize nasip etsinBenim de mayısta inşallah adet olduğumda transferim olacak. Deneyimli arkadaşlardan yardım istiyorum hemşire idrara çok sıkışık gel ve hasta bezi getir dedi ama hasta bezi siz nasıl götürdünüz külotlu mu çırtlı mı aklımda deli sorular tabi o zamana kadar gidince yine sorarım ona da ama sizin deneyimleriniz daha öncelik