2021 Nisan ayı tüp bebek yaptıracaklar :)

Chocalete 30 nisan @ZEYNEP5844 26 nisan kuzucum haftaya haber alcaz onlardan inşallah
Kizlar bugün neler olup bitti pek bakamadim. Etiketlediginiz icin simdi bu mesajlari gördüm. Evet yarin son kontrolum var. Bir aksilik çıkmaz ise haftaya transfer insallah. Ben simdi geriden okuya okuya geliyorum yetişcem size.

Bugün pek iyi bir gün gecirmedim ama gün bittigi için simdi rahatim yarina hersey hepimiz icin guzel olsun.

He bu arada grup falan acacak arkadaslar varmis burdan duyuriim basariz o grubu hoop oraya geceriz hemen, farketmiyor yanii

Canim inanmazsin benimde 30 nisan icin boyle özel bir durumum var. Diyorum ki nasil tesaduf oldu bu boyle Allahim nasil bir mucize. Geliyor mucizem diyorum çok mutlu oluyorum

Bilinçaltimiza pozitif haberler yüklüyoruz negatif cagirmiyoruz kuzum. Herşey hayirli bi sekilde hallolacak. Şu mubarek günlerin hayrina embriyolarin olusacak insallah ❤

Pazartesi gunu gelsin vakit gecsin sen pozitifi gör insallah hayirlisi ile

Kızlar size de sorayım yani akıl almak istiyorum.İyi merkezlerde iki kere denedim.Biri negatif diğeri de düşük oldu.Bulundugum şehirin üniversite hastanesinde tüp bebek bölümü açılmış yani daha 1 yıllık anca.Gecen hafta görüşmeye gittik doktor doçent.Siz en iyi yerlerde denemissiniz ama tabi burda da deneriz dedi isterseniz, tüpten Baska çaremiz yok zaten.Lab. olarak çok iyi değil sanırım ama Allah nasıp ederse her yerde oluyor, burada okuduklarım da var öyle.Rapor 1 aya çıkarmış sonrasındaki adetle başlarız dediler en fazla 6 bin tutarmis dondurması transferi ilaçları vs.Yani sizce ne yapsam bilemedim, eşimde bana bıraktı.En son denediğim merkezden memnundum ama aklım fakültede kaldı.

merhaba ben de tedaviye bu ay başlayacağım. memnun musunuz? benim hiç aşılama gibi bir ihtimalim yok. rezervlerim düşük
Yakup Bey tartışmasız işinin erbabı. Ben iki kez özel hastanede denedim tutmadı, üçüncü ona geldim ve ilk denemede tuttu. Allah nasip eder de bebeğim bu düşük tehdidinden kurtulursa Yakup beye çok minnettar kalacağım.

Hangi merkez canım senin gittiğin yer

Cilekkokusuu

Şu cümle çok keyifsiz geldi bana.

"Siz en iyi yerlerde denemissiniz ama tabi burda da deneriz isterseniz."
Negatif bi cümle yani.

Doktoru sen sevdinmi peki?
Evet zaten benimde aklıma o cümle takıldı, Sanki burda uğraşmayın der gibi.Doktor genel olarak iyi gibiydi, soru vs. sordu baya.Yani BİLMİYORUM parasal yönden şimdilik sıkıntımız yok ama üniversite hastanesinde pozitif gören çok var neden olmasın diyorum..Aklım öyle karışık kim

Transfer sonrası 5. Ve 7. Gün kanda negatif çıktı benim ve o günden beri ağlıyorum heralde varsa bile artık tutmayacaktır bugün 8.gün hiçbir test yapmadım adetime 6 gün var sanırım belki bir allahın kulu da bana pozitif bir şey söyler (erkek faktörü 5.gün embriyosu)

ben de ankara mı erzurum mu gidip geliyorum. en iyisi yakınlık açısından erzurum sanırım. teşekkür edrim cevap verdiğiniz için, rabbim bebeğinizi hayırlısıyla sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin inşallah.

Yeni transfer olmuşlar, olacaklar...
Gruplarda gezerken şöyle bir mesaj gördüm:
“inş bebeğin sana sıkı sıkı tutunmuştur canım.benim 11.gün değerim 13 dü.çok şükür şimdi 36 haftalık hamileyim.inş sende hamilesindir.2 gün sonra güzel haberler verirsin bize.”
Yani demem o ki, doktorunuzu dinleyin. Gününüz gelmeden ne idrar ne kan testi yapmayın. Benim 11.gün 13 çıksa ilaçları bırakmasam da iğneyi kesin bırakırdım. Moral bozmak, üzülmek, ağlamak da cabası...

Hiç duymamıştim 11. Gün 13 le sağlıklı gebelik masallah arkadaşa. Şahsen bende direkt kimyasala yorardim. Birbirimizdende etkileniyoruz iste napalim ama ümit kesilmez gercekten

Ya ben varya ilk hamileliligmde lekelenmem oldu diye devlet aciline gitmistim. Dr beni muayene bile etmeden düşük yapıyorsun eve git demisti. Hayatimin ilk şokuydu. Sonrasinda hep başka şok lar tabii... şok üstüne şok

Kızlarr kan tahlılı verıp pozıtıf alanlar gebelık takvim i kullanmaya basladınız mı hangı uygulamaya bakıyorsunuz
Gün gün gebelik yazan Bi tane var pembe çizgileri var onu kullanıyorum ben sevdim, o gün ne oluyor, o hafta ne oluyor, o ay bizi ve bebeği ne bekliyor yazıyor güzelce hoşuma gitti

Merhaba canım hayırlı uğurlu olsun inşallah güzel sonuçlar alırsın

Ben transfer saatinden 3 saat önce wc gitmeyi kestim ve yarım litre kadar su içtim. Fazla geldiği için transferden önce boşaltmam gerekti mesaneyi biraz normal su bardağıyla 1.5 bardak su içsen 3 saat wc gitmesen bence yeterli.

Hasta bezi benden istemediler. Transferden yarım saat sonra yatağa sürgü istedim tuvalet ihtiyacımı öyle gördüm. Neyi kastetmiş olabilir bilemiyorum o yüzden.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…