2021 Nisan ayı tüp bebek yaptıracaklar :)

Gülmek için onu izleee yani ama dikkat et çok gülmee sonraa 😂😂 yaa benim hikayem de var yine daha 1.aylık evliyiz ilk defa geciktim hayatımda bir heyecan eminim ama hamileyim başka bişi olamaz aanki 😂neyse bi koştum marketten emzik aldım ki kocama süpriz yapcam güya , bi de test erken gebeleik bilmem ne 😂 al sana test diye çarpıldı yüzüme o zaman ne kadar üzüldüm anlatamam sonra o emziği hep tuttum sonra uğursuz geldi diye attım geçen sene 😂
Çok tatlı başlamış ama orada başlayan hikaye bu tedavinle gerçek olacak inşallah canım 🤲🏻 Güzel haberler duyacağız inşallah 💞

En büyük hayalim kocama eşime böyle kutu içinde süpriz yapıyım ayakkabı aliyim emzik biberon bilmem ne öyle süpriz yapmaktı hamileyim diye hiç ama hiç yapamicağım bişey olduğu için youtube da açıp süpriz yapanların videosunu izleyip ağlıyodum resmen acı çektiriyodum kendime şimdi gülüyorum bu halime ,çok zor süreçlerden geçiyoruz resmen psikologluğuz aslında başetmesi güç şeyler yaşıyoruz ama hayatımıza da devam ediyoruz...

Yaniii burdan tam destek bekliyorum zatennn bir aydır yancıyım burda elimden geleni yaptım yazdım kızlara bilmiyorum işe yaradımı ama moral vermeye çalıştım 😂 kendime de bekliyorumm yanii yalan yoook 😍🎉
Yaa tabii, ilaçların bi başlasın o iğne nasıl yapılıyor, bu az geldi şu çok gitti, karnım mahvoldu, şiştim ölüyorum.. bunlarda hep yanındayız 🥰 kaderde bunları öğrenmek de varmış 😀 bu konuda cahil olmayı çok isterdim, ama iyi ki burası var 🌼

Pazartesi günü gelmesin vakit geçmesin ben o negatifi görmiyim içimde bebeğimin olduğu düşüncesi yok olmasın 😒 kızlar ben aşırı stresliyim ya napıcam 🥺 çok umutsuzum o sonuç sayfasında 0 ı göreceğime o kadar eminim ki nedense,olumlu düşünmeye çalışıyorum ama pozitifi hayal edemiyorum gibi bişey. Of of içinizi karartıcam sizin hazır olun🙄
Yavrum biliyorsun ben de öyleydim 🙄 bizim tedavimize mi yerleştiriyorlar ne yapıyorlar erken test yapmayalım diye ilaçlarımıza mı katıyorlar 😅 biliyorsun ne kadar geç yaptım testi. Yapmaktan korktum günler yaklaştıkça stres oldum. Güzel olacak inşallah 🤲🏻🍀

Yaa tabii, ilaçların bi başlasın o iğne nasıl yapılıyor, bu az geldi şu çok gitti, karnım mahvoldu, şiştim ölüyorum.. bunlarda hep yanındayız 🥰 kaderde bunları öğrenmek de varmış 😀 bu konuda cahil olmayı çok isterdim, ama iyi ki burası var 🌼
İyi ki burası var iyi ki tek diiliz kuzum ☺️ Allahım bu yolda emek veren kimseyi daraltmasın sağlığından etmesin inşallah 🤲 benim bi arkadaşım var tüp bebek işlemini bi anlatıyo öyle basit bişeymiş gibiii bi lokma kız iki tane doğurdu çatır çatır valla gıkta demedi tüp bebek olmasına rağmen hep hopluyodu zıplıyodu taa amerikalara gitti doğurdu 😂 rahat olmak gerekiyo galiba biraz yapabilsek biz de keşke 😬

İnşallah olacak inşallah 🤲
Burada hepimiz birbirimize doğuma girerken iyi dileklerde bulacağız ben grubun enerjisine inanıyorum🥰🥰
Histeroskopiye ne için girdin sen? Doktor bana opu sonrası polip görüyorum onu alacağım ofis histeroskopi yapacağım dedi, yaptı polip yokmuş dedi biz de bir şey anlayamadan fıtı fıtı eve geri gelmiştik😂
İnşallah canım, o günler gelir de işte test beklerken ne kadar stres olmuştuk diye güleriz 🥰 ben daha önce düşük yaptım, rahim filmim de olmadığı için doktor direk histeroskopi yapalım, hem kontrol etmiş oluruz hem de çizik fln da atarız dedi.. ha sonrasında tekrar rahim filmi de çektirdim gerçi 😀

En büyük hayalim kocama eşime böyle kutu içinde süpriz yapıyım ayakkabı aliyim emzik biberon bilmem ne öyle süpriz yapmaktı hamileyim diye hiç ama hiç yapamicağım bişey olduğu için youtube da açıp süpriz yapanların videosunu izleyip ağlıyodum resmen acı çektiriyodum kendime şimdi gülüyorum bu halime ,çok zor süreçlerden geçiyoruz resmen psikologluğuz aslında başetmesi güç şeyler yaşıyoruz ama hayatımıza da devam ediyoruz...
Kız ben elimden gelse eşime bile üç ay söylemem o derecede 😅😂 Şu minicik minicik ayakkabılı sürprize yine de kalbim kayıyor nedense bilinçaltı sanırım. Öyle canım hiç kolay değil insanoğlu kaldırıyor yine de bu yüküde.

Normalde pek içen biri değilim doktor uyardığı için içmeye çalışıyorum artırayım bakayım kuzum
Ben günde 3lt içmeme rağmen ağrıyo canım, şimdilik çok kurcalama bence.
Hepimiz ister istemez kendimizi dinliyoruz, belki çok hafif bi ağrı ama dinledikçe artıyo.

İnşallah canım, o günler gelir de işte test beklerken ne kadar stres olmuştuk diye güleriz 🥰 ben daha önce düşük yaptım, rahim filmim de olmadığı için doktor direk histeroskopi yapalım, hem kontrol etmiş oluruz hem de çizik fln da atarız dedi.. ha sonrasında tekrar rahim filmi de çektirdim gerçi 😀

inşallah inşallah🤲🥰
Merkezden içeri girince illa ki yaptırıyorsun sanırım onu da, bunu da, şunu da😂😂

İyi ki burası var iyi ki tek diiliz kuzum ☺️ Allahım bu yolda emek veren kimseyi daraltmasın sağlığından etmesin inşallah 🤲 benim bi arkadaşım var tüp bebek işlemini bi anlatıyo öyle basit bişeymiş gibiii bi lokma kız iki tane doğurdu çatır çatır valla gıkta demedi tüp bebek olmasına rağmen hep hopluyodu zıplıyodu taa amerikalara gitti doğurdu 😂 rahat olmak gerekiyo galiba biraz yapabilsek biz de keşke 😬
Açıkcası opu öncesi iğneler beni de pek zorlamadı. Umarım senin de öyle olur.. ama histeroskopi sonrası biraz zorlandım, hala arada ağrı yapıyor içten. Herkesin bünyesi bir olmuyor işte. İnşallah sen de hoplaya zıplaya doğurursun 🐣😀

Kız ben elimden gelse eşime bile üç ay söylemem o derecede 😅😂 Şu minicik minicik ayakkabılı sürprize yine de kalbim kayıyor nedense bilinçaltı sanırım. Öyle canım hiç kolay değil insanoğlu kaldırıyor yine de bu yüküde.
Ahaha alemsin yaaa 😂 amaan canım biz de kendimize yaparız o süprizleri sonuçta kıyafet alıncak bebelere kuzucum gönlüne göre alırsın işte 🧿 yarın olsun iyi haberini alalımda biii 😍🙏

Açıkcası opu öncesi iğneler beni de pek zorlamadı. Umarım senin de öyle olur.. ama histeroskopi sonrası biraz zorlandım, hala arada ağrı yapıyor içten. Herkesin bünyesi bir olmuyor işte. İnşallah sen de hoplaya zıplaya doğurursun 🐣😀
Ayyy kıyamam geçicek ağrılarında kuzum.. yaaa hepimiz insallah doguralim bebelerii oyyy mis kokulu sut kokululari koynumuza alalim 🙏

Size komik bir ani anlatcam yine (yani bence komik 😂) yegenim var 4 yasinda ablamla avm ye gittik dedi ki su kiyafeti ustune giydirsene iki dk bakiim diye, ya ben gulmekten giydiremiyorum ki kafasi gecio kolu kalio kolu gecio kafasi boguluo gibi oluyo bide of pof yapio kucuk cadii 😂 geldi ablam iki saniye de giydirdi kizim dio bi de ikiz diyosun cocuklari ciplak gezdircen herhalde dio koptumm ya 😂😂😂 tecrube yok bisi yokk bebe bakcaz diye iddia ediyorum bide 🤷🏻‍♀️😂

X