İlaçlardan başka aklıma bir şey gelmiyor canım inşallah taş kum filan yokturO bende sık sık oluyo canım.
Amiin inşallah canım inşallahBel ağrısı böbreğe vuruyordur belki tatlım, ya da ilaçlardan, kolay değil vucut insaf diyor.. sonu güzel olunca o ağrılar hep unutuluyor. Güzelce artmıştır inşallah değerin
Benim göğüslerim hep çok şişer ve ağrır adet öncesii işk evlendiğimiz de hep heyecanlanırdım hamilemiyim diye çok fena oluyoduBen genelde göğüsleri dinliyorumbilmiyorum ki gerçekten ağrıyor gibi daha doğrusu zonklama oluyor.
Ben Dr. Banu Çiftçi’nin uygulamasını kullanıyorum canım. Zaman çizelgesi çok güzel hazırlanmış, ana sayfa da çok hoşuma gitti. Onun dışında Happy Mom ve Sprout’u da indirdim. Sprout’un görselleri çok güzel ama deneme sürümünü kullanıyorum çünkü ücretli bir uygulama.Kızlarr kan tahlılı verıp pozıtıf alanlar gebelık takvim i kullanmaya basladınız mı hangı uygulamaya bakıyorsunuz
Güzel olacak inşallah canımCanımcım hiiç bilmiyorum ki ilk olucak işte iğne falan bayrama denk gelirse diye korkuyorum haftaya 28-28 adet tarihim bakalım doktorcuğum yönlendirir herhaldeYaa kendimden geçtim artık opu faln korkmuyorum eşimde operasyon olcak o beni bizi geriyo baya ya çıkmazs diye çıkmazsa sperm hiç açılmadan kapancak bir defter bizim ki...
Bi idrar tahlili ver canım, bişi varsa çıkar onda..İlaçlardan başka aklıma bir şey gelmiyor canım inşallah taş kum filan yoktur
Çıkacak inşallah canım kendini strese sokma da yumoşlar kötü etkilenmesinCanımcım hiiç bilmiyorum ki ilk olucak işte iğne falan bayrama denk gelirse diye korkuyorum haftaya 28-28 adet tarihim bakalım doktorcuğum yönlendirir herhaldeYaa kendimden geçtim artık opu faln korkmuyorum eşimde operasyon olcak o beni bizi geriyo baya ya çıkmazs diye çıkmazsa sperm hiç açılmadan kapancak bir defter bizim ki...
Yaniii burdan tam destek bekliyorum zatennn bir aydır yancıyım burda elimden geleni yaptım yazdım kızlara bilmiyorum işe yaradımı ama moral vermeye çalıştımÇıkacak inşallah canım kendini strese sokma da yumoşlar kötü etkilenmesin
Benim arada şişer her regl dönemi olmaz. Ama regl olmadan bir gün önce söner ben de anlarım kesin regl olacağımıBenim göğüslerim hep çok şişer ve ağrır adet öncesii işk evlendiğimiz de hep heyecanlanırdım hamilemiyim diye çok fena oluyodusonra öğrendik ki imkansız normal yolla bıraktım kendimi dinlemeyi ama o her ay gelen umuttt ahhh insanoğluyuz yaaa çok değişik varlıklarız bilsekte umudumuzu kesemiyoruz işte kolay kolay Kafanı boşalt biraz film izle işte aile arasında çook komik kuzum izlemediysenn bir de exxen de konuşanlar diye bir program var biraz argo ama komediiii komediii kopuyoruz eşimle biz izlerken bazı bölümlerinde
Devam ederse giderim canımBi idrar tahlili ver canım, bişi varsa çıkar onda..
Yaa ne güzel denk gelmiş.. inşallah benim de öyle olurBir şey söyleyeyim mi benim transfer sürecimde 2 yıl önce kimyasal gebelik yaşayıp etrafımda aynı zamanda herkesin hamile kaldığı ve benim depresyonun dibinde hamak kurduğum döneme denk geldi ve uğurlu geldi.inşallah sana da bu uğurlu bir işarettir
Bol su iç sıvı tüket bakalmBilmem ki dikkat etmeye çalışıyorum ama gece terliyorum üstümü filan açıyorsam bilmiyorum tabii. Zonk zonk yapıyor duruyor sonra yine biraz sürüyor geçiyor. Ben geçen hamileliğimde de yaşadım o zaman daha çok tedirgin olmuştum bir şey varsa diye üzülmüştüm. İlaçlar yapar mı ki ağır filan gelipte
Ay çok güzel olurBen ilk ablamdan öğrenmiştim bu forumu kaaaç sene önceHamişler diye hamile grubu vardı sonra ordaki kızlarla görüştüler falan çok güzeldi arkadaşlıkları belki bize de öyle olur şu pandemi laneti kalkarsa üstümüzden
Normalde pek içen biri değilim doktor uyardığı için içmeye çalışıyorum artırayım bakayım kuzumBol su iç sıvı tüket bakalm
Yaa neden böyle düsünüyorsun ki suan hersey yolunda pozitif olPazartesi günü gelmesin vakit geçmesin ben o negatifi görmiyim içimde bebeğimin olduğu düşüncesi yok olmasınkızlar ben aşırı stresliyim ya napıcam çok umutsuzum o sonuç sayfasında 0 ı göreceğime o kadar eminim ki nedense,olumlu düşünmeye çalışıyorum ama pozitifi hayal edemiyorum gibi bişey. Of of içinizi karartıcam sizin hazır olun
Gülmek için onu izleee yani ama dikkat et çok gülmee sonraaBenim arada şişer her regl dönemi olmaz. Ama regl olmadan bir gün önce söner ben de anlarım kesin regl olacağımıah o umutlar hayaller kırıklıklar. Bir kere regl im gecikmiş normalde olmaz erken olurum ama geç olmam. Bir iki gün bekledim dedim dur test yapayım ben test aldım geldim girdim sürpriz ki öyle pat diye de olmam normalde. Nasıl kaldım elimde testle Aile arasındaya bayılırım bir kaç defa izledim diğer dediğine bakayım canım sağ ol gülmeye muhtacız
Haha valla teknoloji özürlüsüyümdür ben azcıkisimlerin başına @ işareti koyup ismi yazıyosun ama tabi nickleri tam bilmek lazım
İnşallah olacak inşallahYaa ne güzel denk gelmiş.. inşallah benim de öyle oluren son histeroskopide ben artık buraya doğum yapmak için gelmek istiyorum diye ağlıyodum. İnanıyorum olacak