2021 Nisan ayı tüp bebek yaptıracaklar :)

Kızlar bu kan sulandırıcılar ne zaman kullanılmaya başlanıyor? Transferden sonra mı? Herkes kullanıyor heralde, benimki henüz bişi demedi de merak ettim..
Opu den sonrakı gun transfer oncesı basladım bende pıhtılasma var hem coraspırın hemde ıgnesını oluyorum

Gözümden kaçmış benim o ya nasıl bağırmış.. Allah yaşatmasın ama ben haksızlığa gelemem bana bağırsa bişi olsa dava ederim onu, can havliyle atıyoruz dediğin gibi umut arıyoruz ufacık bi de terslicek yok yaa önce insanlık kalp kırmamak Allah hepimizin gönlüne göre versin

Hayırlı olsun sağlıkla gelsin beşinvi gün müydü sizin kaç embriyo trnsferi oldu?

Kızlar merhaba biraz okudum mesajlarınızı çoğunuz transfer olmuşsunuz hatta sonuç alanlarınız bile var Allah hepimize nasip etsin Benim de mayısta inşallah adet olduğumda transferim olacak. Deneyimli arkadaşlardan yardım istiyorum hemşire idrara çok sıkışık gel ve hasta bezi getir dedi ama hasta bezi siz nasıl götürdünüz külotlu mu çırtlı mı aklımda deli sorular tabi o zamana kadar gidince yine sorarım ona da ama sizin deneyimleriniz daha öncelik

Ben de Mayıs’ta olacağım İlk haftası adetim.. güzel habeler alırız inşallah

Ben de Mayıs’ta olacağım İlk haftası adetim.. güzel habeler alırız inşallah
Ayy ınsallahh herkesss guzell haberlerle gelsınn negatıf olan arkadaslarımızada bıan evvel rabbım tekrardan güc kuwet versın ınsallahh onlarda hızlıca gelsınler aramıza
Bız de sımdılık pozıtıf ama allah bılır yarın ne olacagını rabbım esırgesın herkese hayırlı sonuclar versınn

Zorr gecırmıssın ama ne yaptın tahlıl yaptın mı sonuc bellı mı transfer ne zaman oldun
Sınavlarım vardı aslında o biraz kafamı dağıttı, bir de mahallede köpek besleme yapıyorum onlar da kafamın dağılmasına fayda sağladı zaten doktorum “unut transfer yaptığımızı odaklanma ona” demişti iyi oldu bir yerde.

ben 10 nisanda transfer oldum, yaşım 25 problemimiz sol tüpümün tıkalı olmasıydı. 2,5 yıldır evliyim hiç korunmadık, ilk ay kimyasal yaşamıştım ve doktorum hamile kalacağımı ancak bu süre 3 ayı da bulur, 3 seneyi de diyince hop tüp bebekte bulduk kendimizi. 20 nisanda idrar testinde pozitif çıkmıştı, dün de kan verdim 516 çıktı, doktor haftaya çarşamba istedi tekrar kan tahlilini açıkçası arası fazla mı bilemedim

Chocalete 30 nisan ZEYNEPP5555 26 nisan kuzucum haftaya haber alcaz onlardan inşallah
Doğruu hatırladım, sanki bu haftasonuymuş gibi kalmış aklımda. Hadi inşallah Mayıs’ın ilk güzel haberleri onlardan gelir, sonrası da benden biliyor musunuz doktor transfer tarihine 27 Mayıs dedi, geçen sene kanamamın başladığı, düşük yaptığım tarih. Belki de bu bir işarettir, o tarih güzel anılara dönsün diye bir hediyedir diye düşünüp duruyorum kaç gündür

Cok iyi masallahh rabbım tamamına erdırsın

Bir şeye bağımlı olmak çok kötü bir şey inşallah bırakabilir canım ciddi faydası oluyormuş. Her şey gönlünüzce olsun

Hadi inşallah canım Rabbim yüzünü güldürsün

Amiin canım amin Korku endişe hiç bitmiyor gerçekten. Geçen gün farkettim, aylardır bir bekleme halindeyim, o gün geçsin, şunun sonucu iyi çıksın, bu test olsun, bu ilaç bitsin.. sonu hayırlı olsun hepimiz için

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…