- 1 Eylül 2017
- 5.326
- 8.497
- 38
Opu den sonrakı gun transfer oncesı basladım bende pıhtılasma var hem coraspırın hemde ıgnesını oluyorumKızlar bu kan sulandırıcılar ne zaman kullanılmaya başlanıyor? Transferden sonra mı? Herkes kullanıyor heralde, benimki henüz bişi demedi de merak ettim..
Yaa, ben depresyon modunda uyudum hepAaaa ben sureklı agrılarımdan bajsettımm arkadaslarım da bana tesellı verıp belırtı olabılecegını soyledıler yoksa tekkeenn konusma dan nr yapardım bilemiyorum
Gözümden kaçmış benim o ya nasıl bağırmış.. Allah yaşatmasın ama ben haksızlığa gelemem bana bağırsa bişi olsa dava ederim onu, can havliyle atıyoruz dediğin gibi umut arıyoruz ufacık bi de terslicek yok yaa önce insanlık kalp kırmamakAmin Allah hepimizi iyi insanlarla karşılaştırsın. Hele hasta-doktor ilişkisinde öyle üstten davranışlara fln çok sinir oluyorum. Bu insanlar ne durumda geliyor ayağına, senin kötü davranma gibi bi hakkın yok. Bi arkadaş yazmıştı burda geçen gün ondan önceki hastaya bağırmış doktor negatifine üzüldü diye, merhametli olmak, insan olmak başka bişi işte doktor olmakla olmuyor..
Hayırlı olsun sağlıkla gelsin beşinvi gün müydü sizin kaç embriyo trnsferi oldu?Merhaba
Bir süredir takip ediyordum topiği, biraz önce artık üye olmamın zamanı geldi diye düşündüm.
Ben, 10 nisanda dondurulmuş embriyo transferi oldum ve dün beta sonucum 516 idi. Doktorum, çarşamba günü tekrar kan vermemi istedi.
Bu arada merak edecek olan arkadaşlar için 10. gün idrar testinde pozitifi görmüştüm ancak öncesinde hiç yapmadım. :)
Umarım hepimiz yavrularımızı kucağımıza alırız.
Zorr gecırmıssın ama ne yaptın tahlıl yaptın mı sonuc bellı mı transfer ne zaman oldunYaa, ben depresyon modunda uyudum heptotemim konuşmamak oluyor hep, kime çekmişim bilmem
Chocalete tatlım sen yarın mı gidiyordun son kontrole? Gittin mi yoksa, çok msj vardı kaçırmış olabilirim
Ahh sımdı okudum canım kusura bakma gözden kacırmısım hayırlı olsunZorr gecırmıssın ama ne yaptın tahlıl yaptın mı sonuc bellı mı transfer ne zaman oldun
Ben de Mayıs’ta olacağımKızlar merhaba biraz okudum mesajlarınızı çoğunuz transfer olmuşsunuz hatta sonuç alanlarınız bile var Allah hepimize nasip etsinBenim de mayısta inşallah adet olduğumda transferim olacak. Deneyimli arkadaşlardan yardım istiyorum hemşire idrara çok sıkışık gel ve hasta bezi getir dedi ama hasta bezi siz nasıl götürdünüz külotlu mu çırtlı mı aklımda deli sorular tabi o zamana kadar gidince yine sorarım ona da ama sizin deneyimleriniz daha öncelik
Ayy ınsallahh herkesss guzell haberlerle gelsınn negatıf olan arkadaslarımızada bıan evvel rabbım tekrardan güc kuwet versın ınsallahh onlarda hızlıca gelsınler aramızaBen de Mayıs’ta olacağımİlk haftası adetim.. güzel habeler alırız inşallah
Sınavlarım vardı aslında o biraz kafamı dağıttı, bir de mahallede köpek besleme yapıyorum onlar da kafamın dağılmasına fayda sağladı zaten doktorum “unut transfer yaptığımızı odaklanma ona” demişti iyi oldu bir yerde.Zorr gecırmıssın ama ne yaptın tahlıl yaptın mı sonuc bellı mı transfer ne zaman oldun
Doğruu hatırladım, sanki bu haftasonuymuş gibi kalmış aklımda. Hadi inşallah Mayıs’ın ilk güzel haberleri onlardan gelir, sonrası da benden
Cok iyi masallahhSınavlarım vardı aslında o biraz kafamı dağıttı, bir de mahallede köpek besleme yapıyorum onlar da kafamın dağılmasına fayda sağladı zaten doktorum “unut transfer yaptığımızı odaklanma ona” demişti iyi oldu bir yerde.
ben 10 nisanda transfer oldum, yaşım 25 problemimiz sol tüpümün tıkalı olmasıydı. 2,5 yıldır evliyim hiç korunmadık, ilk ay kimyasal yaşamıştım ve doktorum hamile kalacağımı ancak bu süre 3 ayı da bulur, 3 seneyi de diyince hop tüp bebekte bulduk kendimizi. 20 nisanda idrar testinde pozitif çıkmıştı, dün de kan verdim 516 çıktı, doktor haftaya çarşamba istedi tekrar kan tahlilini açıkçası arası fazla mı bilemedim
Bir şeye bağımlı olmak çok kötü bir şey inşallah bırakabilir canım ciddi faydası oluyormuş. Her şey gönlünüzce olsunŞimdi almış elektronik sigara içiyo bakalım işe yaricak mıben de nefret ederim ağzıma sürmedim hayatımda çok zor biri içip diğeri içmeyince gerçekten
Ekibi çok iyi bülent hocanın ya zaten Allahıö inşallah kucağına almayı nasip etcek canımcım
Keçiboynuzu da kullandık hiç bi işe yaramadı ayy ne vitaminler kullandık fitoterapi adı altında işe yaramadı çakşır suyu bilmem ne macunu cart curt olmayınca olmuyordut pekmezi yiyo her sabah o işe yarar belki göreceğiz mikrotese de
Benim adetim düzensiz olduğu için zamanı kestiremiyorum ama 21 nisanda hastalandım sanırım mayısın sonlarına doğru olurum bendeBen de Mayıs’ta olacağımİlk haftası adetim.. güzel habeler alırız inşallah
Hadi inşallah canım Rabbim yüzünü güldürsünDoğruu hatırladım, sanki bu haftasonuymuş gibi kalmış aklımda. Hadi inşallah Mayıs’ın ilk güzel haberleri onlardan gelir, sonrası da bendenbiliyor musunuz doktor transfer tarihine 27 Mayıs dedi, geçen sene kanamamın başladığı, düşük yaptığım tarih. Belki de bu bir işarettir, o tarih güzel anılara dönsün diye bir hediyedir diye düşünüp duruyorum kaç gündür
Amiin canım aminAyy ınsallahh herkesss guzell haberlerle gelsınn negatıf olan arkadaslarımızada bıan evvel rabbım tekrardan güc kuwet versın ınsallahh onlarda hızlıca gelsınler aramıza
Bız de sımdılık pozıtıf ama allah bılır yarın ne olacagını rabbım esırgesın herkese hayırlı sonuclar versınn
Amin canımm. Sen nasılsın? Yarın mı tekrar kan vereceksin şimdi?Hadi inşallah canım Rabbim yüzünü güldürsün
Amin inşallah hepimiz civcivlerimize kavuşuruz. Gerçekten çok zor bir sınavCok iyi masallahhrabbım tamamına erdırsın