2021 Nisan ayı tüp bebek yaptıracaklar :)

Yaaaa kıyamam sanaaa Allahım güzel kalbine göre versinnn inan olucağına kuzum benimm inşallah bol bol dua ett Benimde mayısta transfer olabilir taze olursa tabi bide sperm yumrta embrio falan olursa Arka arkaya alırız iyi haberleri inşallah

Ben olsam yarın da kan verir 2 günlük farka bakardım.

Benim adetim düzensiz olduğu için zamanı kestiremiyorum ama 21 nisanda hastalandım sanırım mayısın sonlarına doğru olurum bende
Ben de ilaç kullandığım için bu kadar net tarihini bilebiliyorum, yoksa hormonlarla fln şaştı benim de dengem. Hayırlısı olur inşallah güzel haberler alırız

İnsallah hersey güzel olacak bu yıl

Amin canım, allah hepimizin gönlünden geçeni hayırlı kılsın.. inşallah sen de çok güzel haberler alırsın Mayıs’ta..Ne zamana geliyor opu? O da ayrı bir heyecan, ah o 5 gün

Belki üsütüyorsndur canım
Bilmem ki dikkat etmeye çalışıyorum ama gece terliyorum üstümü filan açıyorsam bilmiyorum tabii. Zonk zonk yapıyor duruyor sonra yine biraz sürüyor geçiyor. Ben geçen hamileliğimde de yaşadım o zaman daha çok tedirgin olmuştum bir şey varsa diye üzülmüştüm. İlaçlar yapar mı ki ağır filan gelipte

Evet yarın sabah giderim vermek için nasipse. Bakalım heyecan var tabii. Böbreğim ağrıyor ya az önce başladı geçenlerde de oldu böyle geçti sonra
Bel ağrısı böbreğe vuruyordur belki tatlım, ya da ilaçlardan, kolay değil vucut insaf diyor.. sonu güzel olunca o ağrılar hep unutuluyor. Güzelce artmıştır inşallah değerin

Bir şey söyleyeyim mi benim transfer sürecimde 2 yıl önce kimyasal gebelik yaşayıp etrafımda aynı zamanda herkesin hamile kaldığı ve benim depresyonun dibinde hamak kurduğum döneme denk geldi ve uğurlu geldi. inşallah sana da bu uğurlu bir işarettir

Amin canım, allah hepimizin gönlünden geçeni hayırlı kılsın.. inşallah sen de çok güzel haberler alırsın Mayıs’ta..Ne zamana geliyor opu? O da ayrı bir heyecan, ah o 5 gün
Canımcım hiiç bilmiyorum ki ilk olucak işte iğne falan bayrama denk gelirse diye korkuyorum haftaya 28-28 adet tarihim bakalım doktorcuğum yönlendirir herhalde Yaa kendimden geçtim artık opu faln korkmuyorum eşimde operasyon olcak o beni bizi geriyo baya ya çıkmazs diye çıkmazsa sperm hiç açılmadan kapancak bir defter bizim ki...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…