- 9 Nisan 2021
- 2.645
- 4.867
Tutsa da bugün 4.günün, çıkmaz ki evde yaptığın testte.19 unda beşinci gün embriyosu transfer olmuştum bugün dayanamadım bitane test yaptım silik
milik hiç bişey yok yaptğıma pişman oluptüm gün tutmadı diye ağlamam da cabası
Demi alamam ben..ilcedeyim canim ben zaten merkeze git gel yapmam lazım bir de bi cok kez o da eziyet.zatenben rapor aldım canm 3 kez hastaneye gittim hallletim işimi.aslında kolay başlayınca hallediyorsun. senin çocuğun olduğu için zaten alamıyorsun...
Benim 5.gün embriyosu, hem de çift transfer anca 9.günde silik bir şekilde çıktı. Lütfen strese sokma bebeğini.19 unda beşinci gün embriyosu transfer olmuştum bugün dayanamadım bitane test yaptım silik milik hiç bişey yok yaptğıma pişman oluptüm gün tutmadı diye ağlamam da cabası
Ben yapılır diye biliyorum ama farklı söyleyenler de oldu. Kesin bisey diyemiyorumGöbek deliğinin tam alt hizası ya da tam ust hizasına yapilir mi?
Çok erken yapmışsın beşinci gün hatta altıncı gün embriyosu bile çıkmaz boşuna kendinizi üzüyorsunuz19 unda beşinci gün embriyosu transfer olmuştum bugün dayanamadım bitane test yaptım silik milik hiç bişey yok yaptğıma pişman oluptüm gün tutmadı diye ağlamam da cabası
Hayır 4 parmak sağ yada sol tarafina yapilirGöbek deliğinin tam alt hizası ya da tam ust hizasına yapilir mi?
bende aynı gün transfer oldum bugün daha 4.gün çok çok erken test için boşuna moralini bozma kendini strese sokma kötü etkilersin sonucunu19 unda beşinci gün embriyosu transfer olmuştum bugün dayanamadım bitane test yaptım silik milik hiç bişey yok yaptğıma pişman oluptüm gün tutmadı diye ağlamam da cabası
Neye dayanarak bunu söylüyorsunuz? Doktorunuz mu dedi?Hayır 4 parmak sağ yada sol tarafina yapilir
Merhaba CanımHanimlar merhaba, pozitif görenleriniz çok olsun, rabbim sağlikli gebelikler nasip etsin inşallah
Yaşim 34, 4yillik evliyiz. Sperm hizi düşüklüğü sorunu var ama ciddi değil, teshis sebepsiz infertilite. Hic pozitifi görmedim, klomen denemelerim ve gonal-f ile yaptirdigim iki asilamam tutmadi. Bugün ikinci aşilamamin 10.günü ve adetimin ilk günü. Epey kanamam var, yerlesme olmadigini düşünüyorum. Tüp bebek tedavisine başlamadan bir ay ara verecektim ama topiği okuyunca tedavinin aylar sürebileceğini gördüğüm için hemen baslamak istiyorum.
Tüp bebek tedavisine adetin kaçinci günü başlaniyor acaba? Pazartesi 4.günüm olacak, doktora gitmem uygun olur mu? Bir de rapor almali miyim? bütün koşullari sağliyorum cünkü.
Çok teşekkür ederim cevabiniz için. Allah yardimcimiz olsun cümletenMerhaba Canım
Tedaviniz hayırlı olsun,güzel sonuçlar olsun inşallah. Tedaviye adetin 2.günü başlanıyor genelde. Ben hep öyle başladım. Siz de bir ay ara verip dinlenmiş olursunuz bence. Bana iki olumsuz iğneli aşılamadan sonra rapor çıktı. Eğer çıkarabilirseniz çıkarın muhakkak özellikle iğnelerde çok yardımı oluyor.
Allah yar ve yardımcınız olsun
Senin tercihin canım kendini hazır hissediyorum doktorundan yapalım diyorsa neden olmasın. Ben başladım ara verince soğuyorum. Zaten 3 tane kaldı.Çok sağoldondurulmuşum var birkaç ay bekliyeyim sonra tekrar deniyeyim diyorum.ara vermek mi vermemek mi iyi acaba
Amin canım. Cümlemizin inşallahÇok teşekkür ederim cevabiniz için. Allah yardimcimiz olsun cümleten
Bir o kadar da iğnelerTup bebek fiyatlarına zam gelmiş
İlk tedavi için 10.400 vermiştik biz şimdi 2.redavi için indirim oluyor diye biliyordum
1. Tedavi 11.300 e cikmis
2.tedavi 10.300
Gene değişen birsey olmadi yani..100 tl indirim aldik
Matematikçi idin değil miProlutex’ten önce o kadar düzenliydi ki iğne izleri. Hatta daire şeklinde bir karton kesmiştim, iğne yaparken tam göbeğime yapıştırıp etrafına yarım santim aralıklarla yapıyordum iğneleri.
Prolutex bütün düzeni bozdu.
Şu an delik deşik göbeğim.
Kimi yerler mor, kimi yerler sarı, kimi yerler kızarık.
Kendim saglik personeliyim ve yillardir subkutan enjeksiyon yapiyorum ögretilenlere dayanaraktan söylüyorum☺Neye dayanarak bunu söylüyorsunuz? Doktorunuz mu dedi?