Sonradan seni üzeceğini düşünüyorsan elbette gitmelisin canım para bir şekilde tedarik edilir sonrasında telafi edilir eş dost akraba Allah kolaylık versin kolay değil ama dediğin gibi diğer durumunda telafisi yok zaman geçtikçeArtik bi şekilde gidecegiz canim yapacak bir şey yok..gidemezsem esime de kendime de hayati zindan ederim ben tanimissinizdir az cokYumurta kalmadi napam borc isteyecegim arkadaşlardan vereceksiniz diyecegim ...
Kendim saglik personeliyim ve yillardir subkutan enjeksiyon yapiyorum ögretilenlere dayanaraktan söylüyorum☺
Evet canim benim surda deneyecegim 1 2 sene daha belli ki yumurta bitiyor...sonradan kafami duvarlara vurmak istemiyorum..içimdeki umut tukenmedi henüz..Sonradan seni üzeceğini düşünüyorsan elbette gitmelisin canım para bir şekilde tedarik edilir sonrasında telafi edilir eş dost akraba Allah kolaylık versin kolay değil ama dediğin gibi diğer durumunda telafisi yok zaman geçtikçe
Olabilir hastaneye göre değişiyordur. Hastane ile kalmıyor ki ilaçlar aşırı pahalı zaten. Bari ilaçları karşılasa yani.Belki defalarca olunca indirim yapıyorlardı canim..
Benim oradaki 2.tedavim olacak ya öncekiler orada olmadigi icin saymiyorlar..keske biraz daha indirim olsa
CanımDayanamadım test verdim kan testi sonuç 0.66 negatif yani kizlar
Oglumdada aynı böyle öğrenmiştim ondada 3. Gün embryosuydu ciftti idrarda da kandada çıkmıştı bunda 1 bile değil betam 0.66 yani gayet net negatif yine 4 gün beklicem ama sonucun degisecegini sanmıyorum inşallah sonraki tedavilere kuzum ara vericem biraz bende kilo vericem 15 kilo falan verirsem baya zayıf oluyorum şöyle 1sene falan ara vermek istiyorum çok üzüldüm çok yiprandim
Bende bu sefer Ankara'ya başvururum büyük ihtimalle kuzumEvet canim benim surda deneyecegim 1 2 sene daha belli ki yumurta bitiyor...sonradan kafami duvarlara vurmak istemiyorum..içimdeki umut tukenmedi henüz..
Calisiyoruz cok sukur yetebildikce devam
Canim canimmm..cok üzüldümOglumdada aynı böyle öğrenmiştim ondada 3. Gün embryosuydu ciftti idrarda da kandada çıkmıştı bunda 1 bile değil betam 0.66 yani gayet net negatif yine 4 gün beklicem ama sonucun degisecegini sanmıyorum inşallah sonraki tedavilere kuzum ara vericem biraz bende kilo vericem 15 kilo falan verirsem baya zayıf oluyorum şöyle 1sene falan ara vermek istiyorum çok üzüldüm çok yiprandim
Üçüncü gün embriyosu için yine de erken bir tarih canım geç tutunma vs. Olabilir umut verip üzmek istemem elbette öyle değilde ilaçlarına devam edip vaktinde yine tahlil vermelisin bence. Rabbim yardımcın olsun kuzumDayanamadım test verdim kan testi sonuç 0.66 negatif yani kizlar
Batuhan özmene gidiyorum ben neoroma da muayenehanesi varDoktorunuz kim ki
Çok haklısın o kadar yıpratıcı bir süreç ki. Eğer endişe edeceğin başka durumlar yoksa kendine zaman vermen en güzeli üstelikte belki doğal yollardan elde edebilirsin o süre içerisinde ben hep öyle dua ederim herkese tüp bebek sürecinin kendi başlı başına iki hamilelik sürecine bedel. Kimse bu sıkıntıları çeksin istemem Rabbim büyük inşallah nasip ederOglumdada aynı böyle öğrenmiştim ondada 3. Gün embryosuydu ciftti idrarda da kandada çıkmıştı bunda 1 bile değil betam 0.66 yani gayet net negatif yine 4 gün beklicem ama sonucun degisecegini sanmıyorum inşallah sonraki tedavilere kuzum ara vericem biraz bende kilo vericem 15 kilo falan verirsem baya zayıf oluyorum şöyle 1sene falan ara vermek istiyorum çok üzüldüm çok yiprandim
Kaçıncı günün ki bugün? Çok mu erken verdin acaba?Dayanamadım test verdim kan testi sonuç 0.66 negatif yani kizlar
27 oldum artık ezerv falan hakkind abisey demedi kuzum ama her geçen yaş senin aleyine demişti ama şuan da tekrar tedaviye baslicak gücüm yok eşim ara vermeyelim dedi kendimi hiç iyi hissetmiyorum şuanCanim canimmm..cok üzüldüm
Kocaman sarılmak istiyorum su an sana..yasin kac rezervinin nasil..
Su an cok taze cok yeni..biliyorum herseyin sonu gibi geliyorr insana ama hemen yeniden bir umut doluyor insanin içine...biraz dinlen toparlan ama devam et bak esin de destekçi ne guzel...yasin da cok genc..Ben o yaşta evlenmemistim bile kiz oyle yok hemen karar bağlamak canim canim27 oldum artık ezerv falan hakkind abisey demedi kuzum ama her geçen yaş senin aleyine demişti ama şuan da tekrar tedaviye baslicak gücüm yok eşim ara vermeyelim dedi kendimi hiç iyi hissetmiyorum şuan
Ahh canımm yaa rabbımm sana en umulmadık anında ınsallah verır bı daha bu evreye gırmeye gerek kalmaz27 oldum artık ezerv falan hakkind abisey demedi kuzum ama her geçen yaş senin aleyine demişti ama şuan da tekrar tedaviye baslicak gücüm yok eşim ara vermeyelim dedi kendimi hiç iyi hissetmiyorum şuan
Canım bu, eşinin tek başına vereceği bir karar değil. Kendini ne zaman hazır hissedersen o zaman başlaman en doğrusu.27 oldum artık ezerv falan hakkind abisey demedi kuzum ama her geçen yaş senin aleyine demişti ama şuan da tekrar tedaviye baslicak gücüm yok eşim ara vermeyelim dedi kendimi hiç iyi hissetmiyorum şuan
9 sayılıyor artık cnm oglumdada böyle ogrenmstmKaçıncı günün ki bugün? Çok mu erken verdin acaba?
Bizde erkek faktörü olduğu için çok zor canımAhh canımm yaa rabbımm sana en umulmadık anında ınsallah verır bı daha bu evreye gırmeye gerek kalmaz
Olabilir aslında kuzum onalrda sonuçta hamilelikleri ne sevinemedi bizim yuzumuzebiz olumsuz olanlar olarak bir topik açıp dertleşsek mi diğer arkadaşların da modunu düşürüyoruz