2021 Nisan ayı tüp bebek yaptıracaklar :)

Tup bebek fiyatlarına zam gelmiş
İlk tedavi için 10.400 vermiştik biz şimdi 2.redavi için indirim oluyor diye biliyordum

1. Tedavi 11.300 e cikmis
2.tedavi 10.300

Gene değişen birsey olmadi yani..100 tl indirim aldik
Çok az yapmışlar indirim .
Normalde indirim yapmaları gerekiyor tekrar eden negatiflerden sonra.

Es faktoru yok sizde sanirim bizde bide o var onun islemleriyle daha da cok pahalı oluyor yine iyi durumdasiniz
Yok canim eşimin dogal yolla olmasi icin az sayılır aslinda o sayılarla olan da vardır da..bizim olmadi..tup bebek için sıkıntı olmayacak sayıda var...dediğin gibi ozaman katlardi demi..buna şükür diyelim.

Yok canim eşimin dogal yolla olmasi icin az sayılır aslinda o sayılarla olan da vardır da..bizim olmadi..tup bebek için sıkıntı olmayacak sayıda var...dediğin gibi ozaman katlardi demi..buna şükür diyelim.
Valla öyle biz 7000 tl de esimin islemine verdik

Nerde ikinci tedavin olacak Aysun? Tekrar baslicak misin karar verdin mi
Ayni yerde Ankara memorial canim..Evet bu degol de sonraki adetimle kontrole gidecegim...temmuzda da başlarız...

Borç alacağız biraz artik gidecegim mecburum amh.degerim gittikçe düşüyor.. kilo verirsem biraz yükselebilir sayi gene...o olmazsa da kalite

Bundan oncesi Ankara bahceci idi içime sinmedi bazi şeyleri.burdan devam

aysunayy tatlım bir üniversite hastanesine gitmeyi denedin mi? Ben 3. denememde ünv hastanesinde pozitifi gördüm de. İlk ikisi Medikal Park idi, yani özel hastane. Ünv hastanesinde ise ben raporlu yaptırdım ama raporsuz 3500 tl idi. İlaçlar hariç tabii.

Canim yasadigim yerde yok..sehir dışına devlet hastanesine git gel cok zor olur benim için..randevulari istediğim saate ayarlamak falan..yaşadığım yerde olsa gene dusunurdum

Ben Ege üniversitesinin iyi diye duymuştum ama uzak olabilir orası da sanırım aysunayy tabii rapor çıkmaz size bir de o durum var bir çocuk olduğu için. Allah kolaylık versin inşallah canım

Ben Ege üniversitesinin iyi diye duymuştum ama uzak olabilir orası da sanırım aysunayy tabii rapor çıkmaz size bir de o durum var bir çocuk olduğu için. Allah kolaylık versin inşallah canım
Ben ankaraya git gel yapuyorum zaten canim..Zonguldak ta yaşıyorum

Evet canım.
Benim de altlar daha çok acıyodu, şimdi heryeri acıyo. Alt yan farketmiyo.

İyi düşünmüşsün bu sürede birazda kilo verirsen vücudunda hazırlanmış olur tekrar ignelere ilaçlara

Artik bi şekilde gidecegiz canim yapacak bir şey yok..gidemezsem esime de kendime de hayati zindan ederim ben tanimissinizdir az cok Yumurta kalmadi napam borc isteyecegim arkadaşlardan vereceksiniz diyecegim...

Artik bi şekilde gidecegiz canim yapacak bir şey yok..gidemezsem esime de kendime de hayati zindan ederim ben tanimissinizdir az cok Yumurta kalmadi napam borc isteyecegim arkadaşlardan vereceksiniz diyecegim...
Alemsin varyapeki baska bir doktor da bir gorusme mi yapsan aceba farkli bir fikir olur belki

Alemsin varyapeki baska bir doktor da bir gorusme mi yapsan aceba farkli bir fikir olur belki
Canim
1.ankara gurgan direk negatif
2.sisli memorial pozitif
3.sisli memorial kimyasal
4.ankara bahceci negwtif
5.ankara memorial kimyasal

Daha da farklı merkez düşünmuyorum..Gercekten dr a ve labratuvarina güveniyorum..

Pozitif te olsa kimyasal da hep memorial de oldu..gerisi negatif..artik degistiremem

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…