- 20 Temmuz 2020
- 590
- 902
- 43
Doktorunuz kim kicanım doktorum hiç memnun değilim maalesef sıfır açıklama hekimi gördüğüm az sayılıdır. mesajlaşıyoruz benim kim olduğumu karıştıryor saçma sapan şeyler söylüyor 3 dondurulmuş embriyom var nasıl ilerlicez bununla bilmiyorum
Çok az yapmışlar indirim .Tup bebek fiyatlarına zam gelmiş
İlk tedavi için 10.400 vermiştik biz şimdi 2.redavi için indirim oluyor diye biliyordum
1. Tedavi 11.300 e cikmis
2.tedavi 10.300
Gene değişen birsey olmadi yani..100 tl indirim aldik
Belki defalarca olunca indirim yapıyorlardı canim..Çok az yapmışlar indirim .
Normalde indirim yapmaları gerekiyor tekrar eden negatiflerden sonra.
Es faktoru yok sizde sanirim bizde bide o var onun islemleriyle daha da cok pahalı oluyor yine iyi durumdasinizBelki defalarca olunca indirim yapıyorlardı canim..
Benim oradaki 2.tedavim olacak ya öncekiler orada olmadigi icin saymiyorlar..keske biraz daha indirim olsa
Yok canim eşimin dogal yolla olmasi icin az sayılır aslinda o sayılarla olan da vardır da..bizim olmadi..tup bebek için sıkıntı olmayacak sayıda var...dediğin gibi ozaman katlardi demi..buna şükür diyelim.Es faktoru yok sizde sanirim bizde bide o var onun islemleriyle daha da cok pahalı oluyor yine iyi durumdasiniz
Valla öyle biz 7000 tl de esimin islemine verdikYok canim eşimin dogal yolla olmasi icin az sayılır aslinda o sayılarla olan da vardır da..bizim olmadi..tup bebek için sıkıntı olmayacak sayıda var...dediğin gibi ozaman katlardi demi..buna şükür diyelim.
Nerde ikinci tedavin olacak Aysun? Tekrar baslicak misin karar verdin miBelki defalarca olunca indirim yapıyorlardı canim..
Benim oradaki 2.tedavim olacak ya öncekiler orada olmadigi icin saymiyorlar..keske biraz daha indirim olsa
Ayni yerde Ankara memorial canim..Evet bu degol de sonraki adetimle kontrole gidecegim...temmuzda da başlarız...Nerde ikinci tedavin olacak Aysun? Tekrar baslicak misin karar verdin mi
Canim yasadigim yerde yok..sehir dışına devlet hastanesine git gel cok zor olur benim için..randevulari istediğim saate ayarlamak falan..yaşadığım yerde olsa gene dusunurdumaysunayy tatlım bir üniversite hastanesine gitmeyi denedin mi? Ben 3. denememde ünv hastanesinde pozitifi gördüm de. İlk ikisi Medikal Park idi, yani özel hastane. Ünv hastanesinde ise ben raporlu yaptırdım ama raporsuz 3500 tl idi. İlaçlar hariç tabii.
Ben Ege üniversitesinin iyi diye duymuştum ama uzak olabilir orası da sanırımaysunayy tatlım bir üniversite hastanesine gitmeyi denedin mi? Ben 3. denememde ünv hastanesinde pozitifi gördüm de. İlk ikisi Medikal Park idi, yani özel hastane. Ünv hastanesinde ise ben raporlu yaptırdım ama raporsuz 3500 tl idi. İlaçlar hariç tabii.
Ben yaptırdım negatif arkadaşlar 8. Gunumdu artık dönmez demiKizlar bence kan testi yaptırıp rahatlayın zaten bellidir artık
Ben ankaraya git gel yapuyorum zaten canim..Zonguldak ta yaşıyorumBen Ege üniversitesinin iyi diye duymuştum ama uzak olabilir orası da sanırımaysunayy tabii rapor çıkmaz size bir de o durum var bir çocuk olduğu için. Allah kolaylık versin inşallah canım
Evet canım.Matematikçi idin değil miben alta yapamıyorum çok canım yanıyor yanlara yapıyorum dört parmak koyarsam nerede ise yanlarıma yapmış oluyorum o da canımı çok yakıyor max üç parmak uzaklığa yapıyorum.
İyi düşünmüşsün bu sürede birazda kilo verirsen vücudunda hazırlanmış olur tekrar ignelere ilaçlaraAyni yerde Ankara memorial canim..Evet bu degol de sonraki adetimle kontrole gidecegim...temmuzda da başlarız...
Borç alacağız biraz artik gidecegim mecburum amh.degerim gittikçe düşüyor.. kilo verirsem biraz yükselebilir sayi gene...o olmazsa da kalite
Bundan oncesi Ankara bahceci idi içime sinmedi bazi şeyleri.burdan devam
Artik bi şekilde gidecegiz canim yapacak bir şey yok..gidemezsem esime de kendime de hayati zindan ederim ben tanimissinizdir az cokBen Ege üniversitesinin iyi diye duymuştum ama uzak olabilir orası da sanırımaysunayy tabii rapor çıkmaz size bir de o durum var bir çocuk olduğu için. Allah kolaylık versin inşallah canım
Alemsin varyaArtik bi şekilde gidecegiz canim yapacak bir şey yok..gidemezsem esime de kendime de hayati zindan ederim ben tanimissinizdir az cokYumurta kalmadi napam borc isteyecegim arkadaşlardan vereceksiniz diyecegim ...
Maalesef canım ya sabır bakalımEvet canım.
Benim de altlar daha çok acıyodu, şimdi heryeri acıyo. Alt yan farketmiyo.
CanimAlemsin varyapeki baska bir doktor da bir gorusme mi yapsan aceba farkli bir fikir olur belki