2021 Nisan ayı tüp bebek yaptıracaklar :)

Kızlar 8. Günde negatif sonra pozitif görme gibi durum olur mu arkadaşım test yapmış negatif aynı anda transfer olmuştuk ben de test yapmaya bu yüzden korkuyorum kan testi vermiş negatif çıkmış
Kan testinde 8.günden sonra pozitife dönmez sanırım baya geçmiş çünkü bilemedim yinede sende gününü bekle canım sonucun iyi veya kötü gününde öğren en azından. Ben sabrediyorum yine en doğru sonuç doktorlarımız söylediği günde yapılan

Öylemi dersin canım demeye korkuyorum valla çok ağlıyor bende korkmaya başladım iyice kendi adıma

Ben bahçeci tüp Bebek merkezi berfu demire gidiyorum evet ilki olumsuzdu ama kendisinden deneyiminden bilgisinden sonsuz eminim asla riske girmiyor drum hiçbir konuda görüşebilirsin canım
Ben de ilk ona gitmiştim, tv’de izlemiştim, mucize bi şekilde kanser hastası olan birinin tedavisini üstlenmiş ve çocuk sahibi olmasına yardım etmiş. Müthiş bi haber. Biz de randevu aldık ve gittik. Toplamda iki kez görüştük, her ikisinde de neden buradasınız der gibi bakıp hayat enerjimi sömürmüştü. İlkinde tam kan sayımı, tiroidler, hormonlar için testler verdi. Prolaktinim yüksek çıktı, endokrin doktoruna gittik. Hamile kalmak için prolaktinin düşmesi lazım, Dostinex verdi bende içmeye başladım. Bu arada Berfu’ya tekrar gittik, ben olsam Dostinex vermezdim dedi

Sonra ben doğal yolla hamile kaldım, ama ilk kez başıma geliyordu ve hiç bişey bilmiyordum. Gazım var, çok şiştim, kasığım ağrıyo, gündüz uykum geliyor, diye mesaj attım. Hiç bi cevap yazmadı. HİÇ Bİ ŞEY. Sonra yaşadığımız yerdeki sağlık merkezine gittik, pratisyen hekim yarın evde bi test yap istersen, duruma göre de gel burda kan tahlili yapalım dedi ve evet çift çizgi çıkmıştı. Ertesi gün de beta hcg 778‘di. Sonucumu Berfu doktora attım, sadece ismimi fotoğraftan silip, yaşımı gösterip “günün en güzel haberi” diye instagramında paylaştı, sanki kendisi tedavi etmiş de hamile kalmışım gibi gösterdi. Dahası benim rızamı bile almamıştı instagramına koymadan önce.

Gebe kalınca takip için başka bi doktorla başladık. Ama 8. haftada bebeğimizi kaybettik

Başına gelen şeye çok üzüldüm canım umarım tekrar yaşamazsın bu tarz şeyler peki sen sonucunu berfu hocaya attığında onun hastasimiydin da ona attın? Yada o belirtileri msj attığında hastası mıydın? Belki hastası değilsen cevap alamamissindir. Ama senin iznin olmadan paylaşılması sonucunun hoş bir durum olmamış bu konuda haklısın. Nasıl bir iletişim sorununuz oldu bilemiyorum tabiki ama bende birçok hastası gibi çok memnunum her konuda.. ve istediğimde de ulasabiliyorum kendisine

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…