2021 Nisan ayı tüp bebek yaptıracaklar :)

Es faktoru yok sizde sanirim bizde bide o var onun islemleriyle daha da cok pahalı oluyor yine iyi durumdasiniz🙃
Yok canim eşimin dogal yolla olmasi icin az sayılır aslinda o sayılarla olan da vardır da..bizim olmadi..tup bebek için sıkıntı olmayacak sayıda var...dediğin gibi ozaman katlardi demi..buna şükür diyelim.

Nerde ikinci tedavin olacak Aysun? Tekrar baslicak misin karar verdin mi
Ayni yerde Ankara memorial canim..Evet bu degol de sonraki adetimle kontrole gidecegim...temmuzda da başlarız...

Borç alacağız biraz artik gidecegim mecburum amh.degerim gittikçe düşüyor.. kilo verirsem biraz yükselebilir sayi gene...o olmazsa da kalite

Bundan oncesi Ankara bahceci idi içime sinmedi bazi şeyleri.burdan devam

aysunayy aysunayy tatlım bir üniversite hastanesine gitmeyi denedin mi? Ben 3. denememde ünv hastanesinde pozitifi gördüm de. İlk ikisi Medikal Park idi, yani özel hastane. Ünv hastanesinde ise ben raporlu yaptırdım ama raporsuz 3500 tl idi. İlaçlar hariç tabii.

aysunayy aysunayy tatlım bir üniversite hastanesine gitmeyi denedin mi? Ben 3. denememde ünv hastanesinde pozitifi gördüm de. İlk ikisi Medikal Park idi, yani özel hastane. Ünv hastanesinde ise ben raporlu yaptırdım ama raporsuz 3500 tl idi. İlaçlar hariç tabii.
Canim yasadigim yerde yok..sehir dışına devlet hastanesine git gel cok zor olur benim için..randevulari istediğim saate ayarlamak falan..yaşadığım yerde olsa gene dusunurdum

Ben Ege üniversitesinin iyi diye duymuştum ama uzak olabilir orası da sanırım aysunayy aysunayy tabii rapor çıkmaz size bir de o durum var bir çocuk olduğu için. Allah kolaylık versin inşallah canım

Matematikçi idin değil mi 😂😂😂 ben alta yapamıyorum çok canım yanıyor yanlara yapıyorum dört parmak koyarsam nerede ise yanlarıma yapmış oluyorum o da canımı çok yakıyor max üç parmak uzaklığa yapıyorum.
Evet canım. 😂
Benim de altlar daha çok acıyodu, şimdi heryeri acıyo. Alt yan farketmiyo. 🙈

Ayni yerde Ankara memorial canim..Evet bu degol de sonraki adetimle kontrole gidecegim...temmuzda da başlarız...

Borç alacağız biraz artik gidecegim mecburum amh.degerim gittikçe düşüyor.. kilo verirsem biraz yükselebilir sayi gene...o olmazsa da kalite

Bundan oncesi Ankara bahceci idi içime sinmedi bazi şeyleri.burdan devam
İyi düşünmüşsün bu sürede birazda kilo verirsen vücudunda hazırlanmış olur tekrar ignelere ilaçlara

Ben Ege üniversitesinin iyi diye duymuştum ama uzak olabilir orası da sanırım aysunayy aysunayy tabii rapor çıkmaz size bir de o durum var bir çocuk olduğu için. Allah kolaylık versin inşallah canım
Artik bi şekilde gidecegiz canim yapacak bir şey yok..gidemezsem esime de kendime de hayati zindan ederim ben tanimissinizdir az cok :KK53: Yumurta kalmadi napam🙈🙈🙈 borc isteyecegim arkadaşlardan vereceksiniz diyecegim:KK53:...

Artik bi şekilde gidecegiz canim yapacak bir şey yok..gidemezsem esime de kendime de hayati zindan ederim ben tanimissinizdir az cok :KK53: Yumurta kalmadi napam🙈🙈🙈 borc isteyecegim arkadaşlardan vereceksiniz diyecegim:KK53:...
Alemsin varya😅peki baska bir doktor da bir gorusme mi yapsan aceba farkli bir fikir olur belki

Alemsin varya😅peki baska bir doktor da bir gorusme mi yapsan aceba farkli bir fikir olur belki
Canim
1.ankara gurgan direk negatif
2.sisli memorial pozitif
3.sisli memorial kimyasal
4.ankara bahceci negwtif
5.ankara memorial kimyasal

Daha da farklı merkez düşünmuyorum:eek:..Gercekten dr a ve labratuvarina güveniyorum..

Pozitif te olsa kimyasal da hep memorial de oldu..gerisi negatif..artik degistiremem

X