Mesaj attığım her dönemde hastasıydım. Benim mesaj attığım gün pazardı, “kusura bakmayın, tatil günü sizi rahatsız ediyorum ama böyle böyle şikayetlerim var” ne yapmalıyım diye sordum. Bir pratisyen hekimin gösterdiği duyarlılığı göstermedi ve o gün hiç dönmedi, ne akşam, ne sabah ne ertesi gün. daha sonra sağlık merkezinde yaptırdığım testi attım, ondan sonra instagramda paylaştı, bana da iki gün sonra tekrar ölçtür, bakalım artış var mı diye mesaj attı.
Ben zaten mesajıma cevap vermemesinden dolayı kırılmıştım, sonra da üstüne instagramda test sonucumu ismimi silip 38 yaşında olduğumu göstererek paylaşmasını hiç etik bulmadım. İpleri koparan da bu oldu.
Bunun üzerine Gebelik takibi için doktor arayışına başlamıştık, çok sevdiğim endokrin doktorumun tavsiye ettiği jinekolog doktoruma geldik.
En iyi doktor bence en iyi iletişim kurduğun doktordur. Diplomalar, uzmanlıklar bi yere kadar. Senin ne düşündüğünü anlayıp, empati kurabiliyorsa tedavinin yarısını başarmışsın demekti.
Bizim Berfu ile belki de elektriğimiz tutmadı, belki de o gün gününde değildi, belki de başka şeyler... Sen mutluysan ve güveniyorsan sonuna kadar devam et çünkü güven kolay tesis edilmiyor.
Ayy
çok yazdım, kusura bakmayın beybiler, bu da böyle bi anımdır