2021 Nisan ayı tüp bebek yaptıracaklar :)

Yasamademek123 Yasamademek123 sanırım bu arkadaş pozitifi 8.günde öğrenmişti yanlışlık olmayabilir kan testi için 😔 bizde mi yaptırsak sabretmesi çok güç 😒
Ewett 8.gün de cıktı ama 5. Gün embroyosu benımkı bırde hormonların ne derece kana ve ıdrara gecmesıne de baglı sonra hayal kırıklıgı olur bunu ben hep söylüyorum

Ewett 8.gün de cıktı ama 5. Gün embroyosu benımkı bırde hormonların ne derece kana ve ıdrara gecmesıne de baglı sonra hayal kırıklıgı olur bunu ben hep söylüyorum
Benim de 5.gün embriyosu ama tek. İdrar yanıltıcı ama kan yanıltmaz diye düşünmüştüm

Ben kizimi 6.gun kan testinde öğrenmiştim idrar yanıltıcı yapmayin ancak...varsa kanda gercekten cikiyor...

9C8DFBFA-0684-4096-9BB3-CF5F86E93219.jpeg
Biraz geç oldu ama yeni buldum kağıdı. Belki süreç içinde olanlara faydası olur.

Başına gelen şeye çok üzüldüm canım 😔 umarım tekrar yaşamazsın bu tarz şeyler 🙏🏻 peki sen sonucunu berfu hocaya attığında onun hastasimiydin da ona attın? Yada o belirtileri msj attığında hastası mıydın? Belki hastası değilsen cevap alamamissindir. Ama senin iznin olmadan paylaşılması sonucunun hoş bir durum olmamış bu konuda haklısın. Nasıl bir iletişim sorununuz oldu bilemiyorum tabiki ama bende birçok hastası gibi çok memnunum her konuda.. ve istediğimde de ulasabiliyorum kendisine ❤️
Mesaj attığım her dönemde hastasıydım. Benim mesaj attığım gün pazardı, “kusura bakmayın, tatil günü sizi rahatsız ediyorum ama böyle böyle şikayetlerim var” ne yapmalıyım diye sordum. Bir pratisyen hekimin gösterdiği duyarlılığı göstermedi ve o gün hiç dönmedi, ne akşam, ne sabah ne ertesi gün. daha sonra sağlık merkezinde yaptırdığım testi attım, ondan sonra instagramda paylaştı, bana da iki gün sonra tekrar ölçtür, bakalım artış var mı diye mesaj attı.

Ben zaten mesajıma cevap vermemesinden dolayı kırılmıştım, sonra da üstüne instagramda test sonucumu ismimi silip 38 yaşında olduğumu göstererek paylaşmasını hiç etik bulmadım. İpleri koparan da bu oldu.

Bunun üzerine Gebelik takibi için doktor arayışına başlamıştık, çok sevdiğim endokrin doktorumun tavsiye ettiği jinekolog doktoruma geldik.

En iyi doktor bence en iyi iletişim kurduğun doktordur. Diplomalar, uzmanlıklar bi yere kadar. Senin ne düşündüğünü anlayıp, empati kurabiliyorsa tedavinin yarısını başarmışsın demekti.

Bizim Berfu ile belki de elektriğimiz tutmadı, belki de o gün gününde değildi, belki de başka şeyler... Sen mutluysan ve güveniyorsan sonuna kadar devam et çünkü güven kolay tesis edilmiyor.

Ayy 😬 çok yazdım, kusura bakmayın beybiler, bu da böyle bi anımdır 🌸

Ben de ilk ona gitmiştim, tv’de izlemiştim, mucize bi şekilde kanser hastası olan birinin tedavisini üstlenmiş ve çocuk sahibi olmasına yardım etmiş. Müthiş bi haber. Biz de randevu aldık ve gittik. Toplamda iki kez görüştük, her ikisinde de neden buradasınız der gibi bakıp hayat enerjimi sömürmüştü. İlkinde tam kan sayımı, tiroidler, hormonlar için testler verdi. Prolaktinim yüksek çıktı, endokrin doktoruna gittik. Hamile kalmak için prolaktinin düşmesi lazım, Dostinex verdi bende içmeye başladım. Bu arada Berfu’ya tekrar gittik, ben olsam Dostinex vermezdim dedi 🤭

Sonra ben doğal yolla hamile kaldım, ama ilk kez başıma geliyordu ve hiç bişey bilmiyordum. Gazım var, çok şiştim, kasığım ağrıyo, gündüz uykum geliyor, diye mesaj attım. Hiç bi cevap yazmadı. HİÇ Bİ ŞEY. Sonra yaşadığımız yerdeki sağlık merkezine gittik, pratisyen hekim yarın evde bi test yap istersen, duruma göre de gel burda kan tahlili yapalım dedi ve evet çift çizgi çıkmıştı. Ertesi gün de beta hcg 778‘di. Sonucumu Berfu doktora attım, sadece ismimi fotoğraftan silip, yaşımı gösterip “günün en güzel haberi” diye instagramında paylaştı, sanki kendisi tedavi etmiş de hamile kalmışım gibi gösterdi. Dahası benim rızamı bile almamıştı instagramına koymadan önce.

Gebe kalınca takip için başka bi doktorla başladık. Ama 8. haftada bebeğimizi kaybettik 😢
Bir müddet ilaç kullandıysan prolaktin düşmüştür zaten. Dostinex hemen düşürüyo çünkü. Şu an değerlerin nasıl? Ölçtürdün mü son zamanda?

Mesaj attığım her dönemde hastasıydım. Benim mesaj attığım gün pazardı, “kusura bakmayın, tatil günü sizi rahatsız ediyorum ama böyle böyle şikayetlerim var” ne yapmalıyım diye sordum. Bir pratisyen hekimin gösterdiği duyarlılığı göstermedi ve o gün hiç dönmedi, ne akşam, ne sabah ne ertesi gün. daha sonra sağlık merkezinde yaptırdığım testi attım, ondan sonra instagramda paylaştı, bana da iki gün sonra tekrar ölçtür, bakalım artış var mı diye mesaj attı.

Ben zaten mesajıma cevap vermemesinden dolayı kırılmıştım, sonra da üstüne instagramda test sonucumu ismimi silip 38 yaşında olduğumu göstererek paylaşmasını hiç etik bulmadım. İpleri koparan da bu oldu.

Bunun üzerine Gebelik takibi için doktor arayışına başlamıştık, çok sevdiğim endokrin doktorumun tavsiye ettiği jinekolog doktoruma geldik.

En iyi doktor bence en iyi iletişim kurduğun doktordur. Diplomalar, uzmanlıklar bi yere kadar. Senin ne düşündüğünü anlayıp, empati kurabiliyorsa tedavinin yarısını başarmışsın demekti.

Bizim Berfu ile belki de elektriğimiz tutmadı, belki de o gün gününde değildi, belki de başka şeyler... Sen mutluysan ve güveniyorsan sonuna kadar devam et çünkü güven kolay tesis edilmiyor.

Ayy 😬 çok yazdım, kusura bakmayın beybiler, bu da böyle bi anımdır 🌸
Çok çok haklısın sana katılıyorum peki neden paylaştınız benim iznim olmadan dedin mi keşke deseydin bu önemli bir konu çünkü ve de çok rahatsız edici bir durum. En iyi Dr en iyi iletişim kurdugun drdur çok doğru ben şimdiye kadar sıkıntı yaşamadım açıkçası. Senin talihsizlik ve kötü bir anı olmuş. O zaman hangi dra gittim sonra

Benim de 5.gün embriyosu ama tek. İdrar yanıltıcı ama kan yanıltmaz diye düşünmüştüm
Vallaa ben yaptım die bı kac kişi yaptı ama. Negatıf gorenler oldu sonra bende cok üzülüyorum 🥺 belkı erkendır cıkammıstır felan dıyroum oyuzden kendımı sebep gibi görüyorum kendıme cesaret edıyroum ama baskasına yap diyemiyorum

Bir müddet ilaç kullandıysan prolaktin düşmüştür zaten. Dostinex hemen düşürüyo çünkü. Şu an değerlerin nasıl? Ölçtürdün mü son zamanda?
Canım transfere kadar kullandım, Pazartesi-Perşembe yarımşar doz alıyordum, transferden önce ölçtürdüğümde prolaktin 14’e düşmüştü 🌸

19 unda beşinci gün embriyosu transfer olmuştum bugün dayanamadım bitane test yaptım silik milik hiç bişey yok yaptğıma pişman olup 😳 tüm gün tutmadı diye ağlamam da cabası 😭😭

X