2021 Nisan ayı tüp bebek yaptıracaklar :)

inşallah canım ben doktorumdan memnun değilim ama üç embriyom var çok üzüldüm ağladım bir şey değişmedi
Eğer sevmiyorsan drunu içine sinmiyorsa hemen değiştir düşünmeden çünkü önemli olan en başta dru sevebilmemiz ve güvenebilmemiz.. kafamızda soru işaretleri varken devam etmemiz çok zor o şekilde.. embriyoların baska merkeze tasiyabilirsin

Ankara'da önerebileceğiniz iyi bir tüp bebek hekimi var mı arkadaşlar erkek faktörlü infertilitesmiz olduğu için spermleri farklı şehre taşıyamıyoruz mecburuz ankaraya bildiğiniz iyi bir hekim var mı
Ben bahçeci tüp Bebek merkezi berfu demire gidiyorum evet ilki olumsuzdu ama kendisinden deneyiminden bilgisinden sonsuz eminim asla riske girmiyor drum hiçbir konuda görüşebilirsin canım

merkez araştırmam lazım canım ankara da o yüzden özellikle yazdım bilgi olan var mı diye hasta bilgilendirmesi sıfır

inşallah canım ben doktorumdan memnun değilim ama üç embriyom var çok üzüldüm ağladım bir şey değişmedi
Seni o kadar iyi. Anlıyorum ki canımm yaa bu konular cok hassas ne bısey soyleene bılıyor kelıme bıle bulunamıyor ınsallah rabbım gönlunuze ferahlık versın daha guzelllerı cıksın karsınıza

Ben bahçeci tüp Bebek merkezi berfu demire gidiyorum evet ilki olumsuzdu ama kendisinden deneyiminden bilgisinden sonsuz eminim asla riske girmiyor drum hiçbir konuda görüşebilirsin canım
hasta bilgilendirmesi nasıl canım istediğinde ulaşabiliyor musun sorularını cevaplandırıp bilgilendirme yapıyor mu bunlar önemli

hasta bilgilendirmesi nasıl canım istediğinde ulaşabiliyor musun sorularını cevaplandırıp bilgilendirme yapıyor mu bunlar önemli
Ben tüp bebeğe başlamadan önce çok araştırdım, benim için önemli olan hastalarla birebir ilgilenmesi ve kişiye özel tedavi uygulamasiydi ve bu yüzden tercih ettim istediğimde ulasabiliyorum. Merkezin labaratuvar kalitesi zaten çok çok iyi drumda keza öyle..

Ankara'da önerebileceğiniz iyi bir tüp bebek hekimi var mı arkadaşlar erkek faktörlü infertilitesmiz olduğu için spermleri farklı şehre taşıyamıyoruz mecburuz ankaraya bildiğiniz iyi bir hekim var mı
Ben Ankara Memorial de Aygül Hoca da tedavi görüyorum öneririm labaratuvar olarak da çok iyi

Gerçekten çok zor oluyor. Hiç göbeğim yok yağ da yok. iğne girmiyor deriye. Günde iki prolutex yapıyorum yer kalmadı artık bende de
Yaaa bende korktum şimdi henüz başlamadım iğnelere ama zayıfım yağ oranım az kas çok Çok mu acıyor

Yaaa bende korktum şimdi henüz başlamadım iğnelere ama zayıfım yağ oranım az kas çok Çok mu acıyor
her seferinde baska bı tarafa yapmak lazım. aynı yere yapılınca kötü oluyor. göbek deliği etrafına dort parmak uzaklıkta cember seklınde yapılabilir

Ya ne güzel tutmuş ya sağlıkla ilerlesin süreciniz inşallah pazartesi transfer olacak bakalım ne diyecek kaç koydururum

Teşekkür ederim evet nasip tabiki ama bakalım pazartesi günü transfer olacam ne diyecek doktor kaç koyucaz

Kizlar bugun modum cok düşük omuzlarimda bi ağırlık var sanki...

Doktorum aradi canim iyi ki var 1 adet dinlen sonra gel canim benim bebeğim dedi..hic uzulme..gene deneyecegiz..seni bırakmam istemem.biraz kilo ver dinlen mutlaka görüşelim dedi...iste kizlar tek derdim para gercekten ne yapacağımı şaşırdım kaldım...ara versem yumurta sayım az zamanim yok hemencgideyim desem para yok gercektrn sasirdim omuzlarım düştü

Nasil verdin kilonu canim benim de o kadar kilom var
Destek aldım canım online diyet yaptım. Benim diyetisyene gidecek vaktim olmuyordu. Herhafta kontrole gitmek işime gelmedi doğrusu . İnstagram üzerinden buldum ve çok ta memnunum. Şimdilik ara verdik ama devam edeceğim sanırım. İlk önce beynin kabul etmesi gerekiyor ve asla diyet gözüyle bakmamalısın.

Nerde deneme yapıyordunuz siz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…