Ankara memorial canimNerde deneme yapıyordunuz siz
Çok üzgünüm canım Rabbim en kısa zamanda gönlüne göre versin...Kızlar sonucum negatif malesefBu sefer olmadı.Hakkımızda hayırlısı
Coraspin kan sulandırıcı aldığımız için oluyormuş o morluklar. Bemim de göbeğim öyle oldu, dün akşam yaparken o kadar acıdı ki bi miktar çığlık attımKızlar yaşayanınız var mı bilmiyorum bu prolutex i yaparken nereye batırsam artık kan çıkıyor ve morarıyor damarlarım mı belirginleşti cildim mi hassaslaştı neden oluyor anlamıyorum canım çok yanıyor ve bir daha nasıl nereye yapayım korkuyorum bacaktan yapayım bir iki gün diyorum ama o daha beter morarıyor daha damarlı olduğu için. Koldan zaten oksaparı yapıyorum orası da uygun değil
Geçmiş olsun sana da canım ben hem coraspin hem de oksapar kullanıyorum. Demekki onlardan oluyor.Coraspin kan sulandırıcı aldığımız için oluyormuş o morluklar. Bemim de göbeğim öyle oldu, dün akşam yaparken o kadar acıdı ki bi miktar çığlık attım
En kısa zamanda rabbim yüzünü güldürsün inşallah canım benim.. vardır bi hayır mutlakaKızlar sonucum negatif malesefBu sefer olmadı.Hakkımızda hayırlısı
Ben üstüne yapılmıyor diye biliyorum.Göbek deliği cevresinde her yöne yapabilirsiniz dediler bana. Tabiki dediğim gibi dört parmak dan az ya da cok fazla olmamak kosuluyla
Hadi bakalım, inşallah sizin de çok güzel ilerlerYa ne güzel tutmuş ya sağlıkla ilerlesin süreciniz inşallah pazartesi transfer olacak bakalım ne diyecek kaç koydururum
Amin cnmÇok üzgünüm canım Rabbim en kısa zamanda gönlüne göre versin...
Amin cnm çok sağolEn kısa zamanda rabbim yüzünü güldürsün inşallah canım benim.. vardır bi hayır mutlaka
Nasipse yarın vereceğim canım bugün vermedim cumartesi dedi doktor
Ben bugün verdim canım. 12. Gün 193 olmuş değerim, Allah'ıma şükürler olsun
alt kısmına doğru yarım ay şeklinde oluyor mutlaka rotasyon yapın aynı yerlere yapmayınBen üstüne yapılmıyor diye biliyorum.
Yarım ay şeklinde yanlara ve altına yapılıyor
benim de kimyasal gebeliğim oluşmuş öyle dedi doktorAmin cnm çok sağol
hayırlısı olsun canım benim de sonucum negatif allah hayırlısını nasip etsinKızlar sonucum negatif malesefBu sefer olmadı.Hakkımızda hayırlısı
Çok şükür çok sevindimBen bugün verdim canım. 12. Gün 193 olmuş değerim, Allah'ıma şükürler olsun
Üzgünüm canım hayırlısı olsunKızlar sonucum negatif malesefBu sefer olmadı.Hakkımızda hayırlısı
Amin canım hepimiz için.. istediğin olduysa bir hayır olmadıysa bin hayır ara demişler,ben inanıyorum hepimiz kendimiz için en hayırlı zamanda en hayırlı şekilde alıcaz bebişlerimizi kucağımızahayırlısı olsun canım benim de sonucum negatif allah hayırlısını nasip etsin