2021 Nisan ayı tüp bebek yaptıracaklar :)

Kızlar yaşayanınız var mı bilmiyorum bu prolutex i yaparken nereye batırsam artık kan çıkıyor ve morarıyor damarlarım mı belirginleşti cildim mi hassaslaştı neden oluyor anlamıyorum canım çok yanıyor ve bir daha nasıl nereye yapayım korkuyorum bacaktan yapayım bir iki gün diyorum ama o daha beter morarıyor daha damarlı olduğu için. Koldan zaten oksaparı yapıyorum orası da uygun değil
Coraspin kan sulandırıcı aldığımız için oluyormuş o morluklar. Bemim de göbeğim öyle oldu, dün akşam yaparken o kadar acıdı ki bi miktar çığlık attım 😢

Coraspin kan sulandırıcı aldığımız için oluyormuş o morluklar. Bemim de göbeğim öyle oldu, dün akşam yaparken o kadar acıdı ki bi miktar çığlık attım 😢
Geçmiş olsun sana da canım ben hem coraspin hem de oksapar kullanıyorum. Demekki onlardan oluyor.

Kilya Kilya kan verdin mi canım? Bugün kimler kan vercekti başka inşallah bol pozitifli bi gün olur🙏🏻

Kızlar 8. Günde negatif sonra pozitif görme gibi durum olur mu arkadaşım test yapmış negatif aynı anda transfer olmuştuk ben de test yapmaya bu yüzden korkuyorum kan testi vermiş negatif çıkmış 😔

hayırlısı olsun canım benim de sonucum negatif allah hayırlısını nasip etsin
Amin canım hepimiz için.. istediğin olduysa bir hayır olmadıysa bin hayır ara demişler,ben inanıyorum hepimiz kendimiz için en hayırlı zamanda en hayırlı şekilde alıcaz bebişlerimizi kucağımıza🙏🏻

X