- 26 Aralık 2017
- 2.767
- 3.867
- 42
Gözünüzaydın canım sağlıkla ilerlesin inşallahBen bugün verdim canım. 12. Gün 193 olmuş değerim, Allah'ıma şükürler olsun
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Gözünüzaydın canım sağlıkla ilerlesin inşallahBen bugün verdim canım. 12. Gün 193 olmuş değerim, Allah'ıma şükürler olsun
Kan testinde 8.günden sonra pozitife dönmez sanırım baya geçmiş çünkü bilemedim yinede sende gününü bekle canım sonucun iyi veya kötü gününde öğren en azından. Ben sabrediyorum yine en doğru sonuç doktorlarımız söylediği günde yapılanKızlar 8. Günde negatif sonra pozitif görme gibi durum olur mu arkadaşım test yapmış negatif aynı anda transfer olmuştuk ben de test yapmaya bu yüzden korkuyorum kan testi vermiş negatif çıkmış
Teşekkürler canımÇok şükür çok sevindim
Amin canım insallahhGözünüzaydın canım sağlıkla ilerlesin inşallah
Çok üzüldüm canımHayırlısıyla tekrar denemek nasip olur bizlere ve en kısa zamanda yavrularımıza kavuşuruz inşbenim de kimyasal gebeliğim oluşmuş öyle dedi doktor
Çok sağoldondurulmuşum var birkaç ay bekliyeyim sonra tekrar deniyeyim diyorum.ara vermek mi vermemek mi iyi acabaÜzgünüm canım hayırlısı olsun
AminHepimiz icin hayırlisini diliyorumhayırlısı olsun canım benim de sonucum negatif allah hayırlısını nasip etsin
ben HRS'de Batuhan özmene gidiyorum
Öylemi dersin canım demeye korkuyorum valla çok ağlıyor bende korkmaya başladım iyice kendi adımaKan testinde 8.günden sonra pozitife dönmez sanırım baya geçmiş çünkü bilemedim yinede sende gününü bekle canım sonucun iyi veya kötü gününde öğren en azından. Ben sabrediyorum yine en doğru sonuç doktorlarımız söylediği günde yapılan
galiba bende gidicem benim kanamam oldu adet gibi ama doktorum adet kanaması değil dedi bence adet kanaması gibiydiBu adeti geçince önümüzdeki adetle gidiyorum
Sgk anlasmasi yok mu rapor felan cikartsanAnkara memorial canim
Ben de ilk ona gitmiştim, tv’de izlemiştim, mucize bi şekilde kanser hastası olan birinin tedavisini üstlenmiş ve çocuk sahibi olmasına yardım etmiş. Müthiş bi haber. Biz de randevu aldık ve gittik. Toplamda iki kez görüştük, her ikisinde de neden buradasınız der gibi bakıp hayat enerjimi sömürmüştü. İlkinde tam kan sayımı, tiroidler, hormonlar için testler verdi. Prolaktinim yüksek çıktı, endokrin doktoruna gittik. Hamile kalmak için prolaktinin düşmesi lazım, Dostinex verdi bende içmeye başladım. Bu arada Berfu’ya tekrar gittik, ben olsam Dostinex vermezdim dediBen bahçeci tüp Bebek merkezi berfu demire gidiyorum evet ilki olumsuzdu ama kendisinden deneyiminden bilgisinden sonsuz eminim asla riske girmiyor drum hiçbir konuda görüşebilirsin canım
Yasamademek123 sanırım bu arkadaş pozitifi 8.günde öğrenmişti yanlışlık olmayabilir kan testi için bizde mi yaptırsak sabretmesi çok güçÖylemi dersin canım demeye korkuyorum valla çok ağlıyor bende korkmaya başladım iyice kendi adıma
Sanırım daha önce çocuğu olduğu için karşılamıyor ben öyle biliyorumSgk anlasmasi yok mu rapor felan cikartsan
1 adet geçsin oyle devam canim...Çok sağoldondurulmuşum var birkaç ay bekliyeyim sonra tekrar deniyeyim diyorum.ara vermek mi vermemek mi iyi acaba
yok canim rapor çıkarmak ta hem o kadar zormuş ki...Sgk anlasmasi yok mu rapor felan cikartsan
Kizlar bence kan testi yaptırıp rahatlayın zaten bellidir artıkYasamademek123 sanırım bu arkadaş pozitifi 8.günde öğrenmişti yanlışlık olmayabilir kan testi için bizde mi yaptırsak sabretmesi çok güç
BencedeKizlar bence kan testi yaptırıp rahatlayın zaten bellidir artık
Başına gelen şeye çok üzüldüm canım umarım tekrar yaşamazsın bu tarz şeyler peki sen sonucunu berfu hocaya attığında onun hastasimiydin da ona attın? Yada o belirtileri msj attığında hastası mıydın? Belki hastası değilsen cevap alamamissindir. Ama senin iznin olmadan paylaşılması sonucunun hoş bir durum olmamış bu konuda haklısın. Nasıl bir iletişim sorununuz oldu bilemiyorum tabiki ama bende birçok hastası gibi çok memnunum her konuda.. ve istediğimde de ulasabiliyorum kendisineBen de ilk ona gitmiştim, tv’de izlemiştim, mucize bi şekilde kanser hastası olan birinin tedavisini üstlenmiş ve çocuk sahibi olmasına yardım etmiş. Müthiş bi haber. Biz de randevu aldık ve gittik. Toplamda iki kez görüştük, her ikisinde de neden buradasınız der gibi bakıp hayat enerjimi sömürmüştü. İlkinde tam kan sayımı, tiroidler, hormonlar için testler verdi. Prolaktinim yüksek çıktı, endokrin doktoruna gittik. Hamile kalmak için prolaktinin düşmesi lazım, Dostinex verdi bende içmeye başladım. Bu arada Berfu’ya tekrar gittik, ben olsam Dostinex vermezdim dedi
Sonra ben doğal yolla hamile kaldım, ama ilk kez başıma geliyordu ve hiç bişey bilmiyordum. Gazım var, çok şiştim, kasığım ağrıyo, gündüz uykum geliyor, diye mesaj attım. Hiç bi cevap yazmadı. HİÇ Bİ ŞEY. Sonra yaşadığımız yerdeki sağlık merkezine gittik, pratisyen hekim yarın evde bi test yap istersen, duruma göre de gel burda kan tahlili yapalım dedi ve evet çift çizgi çıkmıştı. Ertesi gün de beta hcg 778‘di. Sonucumu Berfu doktora attım, sadece ismimi fotoğraftan silip, yaşımı gösterip “günün en güzel haberi” diye instagramında paylaştı, sanki kendisi tedavi etmiş de hamile kalmışım gibi gösterdi. Dahası benim rızamı bile almamıştı instagramına koymadan önce.
Gebe kalınca takip için başka bi doktorla başladık. Ama 8. haftada bebeğimizi kaybettik