- 9 Nisan 2021
- 2.645
- 4.867
Sağlıklı bir şekilde gebeliğin ilerlerse 10.haftanın sonuna kadar kullan dedi doktor. Yani 12 kutu daha...Allah yardımcın olsun. Umarım yakın zamanda azalır dozumuz
Kan vermeden umutsuzluğa kapılma 1ay kanamasi olup bebeğini saglikla doğuran yakınım var tüp bebek onun dabenim de olumsuz canım daha doktorumla konuşamadım bugün tekrar kan ver dedi ama benim adet kanaması gibi kanamam başladı
Hayırlı haberlere kuzum bekliyoruz seniKızlar kan vermeye gidiyorumHayırlısı
Neden kanamaların için bir şey söylemiyor anlamış değilim. Bir önlem muayene filanbenim de olumsuz canım daha doktorumla konuşamadım bugün tekrar kan ver dedi ama benim adet kanaması gibi kanamam başladı
Canım Yaradan ol dedikten sonra her embriyo olur hic böyle düşünme benim ikinci transferimde 5 aa kalite 2 adet embriyo konuldu ve benim herhangi bir problemim yok her test temiz çıkıyor ama gebeliğim oluşmadı bana dr bu sefer tamam ikizin olacak dedi ve olmadi kader kismet dr benle konuşurken ihtimal vermediği hastasının gebe olduğunu ama benim olmadığımi söyledi bu yuzden hic okuduklarına çok takılma duani et bol bol inşAllah sağlıkla kucağımiza aliriz bebeklerimiziYaaa aslında düşünüyorum da kalitesi söylense ne 2 embriyom varmış ikisidr transfer edildi ama belki Bi kaç gün daha bekleseydi hiç transfer edilmeyip bu şeylere gerek kalmayacaktı insanların 5. Gün çok kaliteli embriyolari tutmazken benim 2. Gün kalitesi hücre sayısı bile belli olmayan embriyomun tutma ihtimalini düşündükçe korkuyorum
Umarim en kısa zamanda o güzel sonucu alırsın canım benim Rabbım ol deyince olmayacak hiç bisey yok Rabbım o müjdeli haberi burdan herkese yaşatsın inşallahCanım Yaradan ol dedikten sonra her embriyo olur hic böyle düşünme benim ikinci transferimde 5 aa kalite 2 adet embriyo konuldu ve benim herhangi bir problemim yok her test temiz çıkıyor ama gebeliğim oluşmadı bana dr bu sefer tamam ikizin olacak dedi ve olmadi kader kismet dr benle konuşurken ihtimal vermediği hastasının gebe olduğunu ama benim olmadığımi söyledi bu yuzden hic okuduklarına çok takılma duani et bol bol inşAllah sağlıkla kucağımiza aliriz bebeklerimizi
Saol kuzucum saol bende senin gibi 13. Günü beklicem inşallahSabır kuzum az kaldı kanamanın kesilmesine sevindim
yok kuzum tekrar beta hcg verdim 33 çıktı benim tutmadı yaniÇok mu fazla kanama yoksa lekelenme tarzında mi kuzum eğer öyleyse yerleşme kanamasıdir o
canım keşke öyle olsa beta hcg değerim 33 çıktıKan vermeden umutsuzluğa kapılma 1ay kanamasi olup bebeğini saglikla doğuran yakınım var tüp bebek onun da
Çok üzgünüm gerçekten kendini uzmemeye çalış diyeceğim ama seni şuan çok iyi anlarim üzülmemek elde değil ama bizde inşallah bir daha ki denemede tutturacağızyok kuzum tekrar beta hcg verdim 33 çıktı benim tutmadı yani
Amin cumlemize inşAllah gun ve kaliteye takilma kuzum kafani bide bunla yormaUmarim en kısa zamanda o güzel sonucu alırsın canım benim Rabbım ol deyince olmayacak hiç bisey yok Rabbım o müjdeli haberi burdan herkese yaşatsın inşallah
canım doktorum hiç memnun değilim maalesef sıfır açıklama hekimi gördüğüm az sayılıdır. mesajlaşıyoruz benim kim olduğumu karıştıryor saçma sapan şeyler söylüyor 3 dondurulmuş embriyom var nasıl ilerlicez bununla bilmiyorumNeden kanamaların için bir şey söylemiyor anlamış değilim. Bir önlem muayene filan
InşAllah gönlünce olur canimcanım keşke öyle olsa beta hcg değerim 33 çıktı
inşallah canım ben doktorumdan memnun değilim ama üç embriyom var çok üzüldüm ağladım bir şey değişmediÇok üzgünüm gerçekten kendini uzmemeye çalış diyeceğim ama seni şuan çok iyi anlarim üzülmemek elde değil ama bizde inşallah bir daha ki denemede tutturacağız
inşallah canım biz üzüldük ama gruptaki diğer arkadaşlarımız çok güzel sonuçlar alır inşallahInşAllah gönlünce olur canim
İnşallah kuzum benimAmin cumlemize inşAllah gun ve kaliteye takilma kuzum kafani bide bunla yorma
Yani kanaması olan bir hastaya en azından bir açıklama yapmalı az miktarda kısa süreli anlarım beklemeyi ama yani çok saçma ben sinir oldum bu duruma burdan. Belki uzaktadır ama bir kadın doğum doktoru baksın diyebilir ya da ilaç vs önerebilir bilemiyorum.canım doktorum hiç memnun değilim maalesef sıfır açıklama hekimi gördüğüm az sayılıdır. mesajlaşıyoruz benim kim olduğumu karıştıryor saçma sapan şeyler söylüyor 3 dondurulmuş embriyom var nasıl ilerlicez bununla bilmiyorum
Ben ara vermeden devam ediyorum canım.5 nisanda negatif aldım. Çarşambaya transferim var.kızlar başarısız denemeler sonrası ikinci dondurulmuş embriyo denemesini ne zamana planlıyorlar yani kaç ay sonraya deneyimleyen var mı?
Benim göbeğim vardı baya 12 kilo verince kalmadı göbek. İlk gün iğne yaparken ağladım. Batmıyordu resmen.Ben morlukların üzerine yapmaya başladım artık, yer kalmadı çünkü.
Bazen az bazen çok kan geliyo, iyice zedelendi çünkü. Allahtan göbek biraz yağlı.
Ordan bile batırırken hala zorlanıyorum, kol ve bacaktan hiç yapamam heralde. Çok zayıf kızlar, hiç göbeği olmayanlar nasıl yapıyo çok merak ediyorum.