- 19 Nisan 2021
- 85
- 114
- 33
InşAllah tez zamanda sen de guzel haber alirsin kuzum Rabbim hepimizin kucağını doldursuninşallah canım biz üzüldük ama gruptaki diğer arkadaşlarımız çok güzel sonuçlar alır inşallah
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
InşAllah tez zamanda sen de guzel haber alirsin kuzum Rabbim hepimizin kucağını doldursuninşallah canım biz üzüldük ama gruptaki diğer arkadaşlarımız çok güzel sonuçlar alır inşallah
Eğer sevmiyorsan drunu içine sinmiyorsa hemen değiştir düşünmeden çünkü önemli olan en başta dru sevebilmemiz ve güvenebilmemiz.. kafamızda soru işaretleri varken devam etmemiz çok zor o şekilde.. embriyoların baska merkeze tasiyabilirsininşallah canım ben doktorumdan memnun değilim ama üç embriyom var çok üzüldüm ağladım bir şey değişmedi
Ben bahçeci tüp Bebek merkezi berfu demire gidiyorum evet ilki olumsuzdu ama kendisinden deneyiminden bilgisinden sonsuz eminim asla riske girmiyor drum hiçbir konuda görüşebilirsin canımAnkara'da önerebileceğiniz iyi bir tüp bebek hekimi var mı arkadaşlar erkek faktörlü infertilitesmiz olduğu için spermleri farklı şehre taşıyamıyoruz mecburuz ankaraya bildiğiniz iyi bir hekim var mı
merkez araştırmam lazım canım ankara da o yüzden özellikle yazdım bilgi olan var mı diye hasta bilgilendirmesi sıfırEğer sevmiyorsan drunu içine sinmiyorsa hemen değiştir düşünmeden çünkü önemli olan en başta dru sevebilmemiz ve güvenebilmemiz.. kafamızda soru işaretleri varken devam etmemiz çok zor o şekilde.. embriyoların baska merkeze tasiyabilirsin
Yazdım canım berfu demir bahçeci ben oraya gidiyorum sen nereye gidiyordunmerkez araştırmam lazım canım ankara da o yüzden özellikle yazdım bilgi olan var mı diye hasta bilgilendirmesi sıfır
Seni o kadar iyi. Anlıyorum ki canımm yaa bu konular cok hassas ne bısey soyleene bılıyor kelıme bıle bulunamıyor ınsallah rabbım gönlunuze ferahlık versın daha guzelllerı cıksın karsınızainşallah canım ben doktorumdan memnun değilim ama üç embriyom var çok üzüldüm ağladım bir şey değişmedi
hasta bilgilendirmesi nasıl canım istediğinde ulaşabiliyor musun sorularını cevaplandırıp bilgilendirme yapıyor mu bunlar önemliBen bahçeci tüp Bebek merkezi berfu demire gidiyorum evet ilki olumsuzdu ama kendisinden deneyiminden bilgisinden sonsuz eminim asla riske girmiyor drum hiçbir konuda görüşebilirsin canım
Ben tüp bebeğe başlamadan önce çok araştırdım, benim için önemli olan hastalarla birebir ilgilenmesi ve kişiye özel tedavi uygulamasiydi ve bu yüzden tercih ettim istediğimde ulasabiliyorum. Merkezin labaratuvar kalitesi zaten çok çok iyi drumda keza öyle..hasta bilgilendirmesi nasıl canım istediğinde ulaşabiliyor musun sorularını cevaplandırıp bilgilendirme yapıyor mu bunlar önemli
ben de berfu hocadayımBen bahçeci tüp Bebek merkezi berfu demire gidiyorum evet ilki olumsuzdu ama kendisinden deneyiminden bilgisinden sonsuz eminim asla riske girmiyor drum hiçbir konuda görüşebilirsin canım
Ben Ankara Memorial de Aygül Hoca da tedavi görüyorum öneririm labaratuvar olarak da çok iyiAnkara'da önerebileceğiniz iyi bir tüp bebek hekimi var mı arkadaşlar erkek faktörlü infertilitesmiz olduğu için spermleri farklı şehre taşıyamıyoruz mecburuz ankaraya bildiğiniz iyi bir hekim var mı
Yaaa bende korktum şimdi henüz başlamadım iğnelere ama zayıfım yağ oranım az kas çok Çok mu acıyorGerçekten çok zor oluyor. Hiç göbeğim yok yağ da yok. iğne girmiyor deriye. Günde iki prolutex yapıyorum yer kalmadı artık bende de
her seferinde baska bı tarafa yapmak lazım. aynı yere yapılınca kötü oluyor. göbek deliği etrafına dort parmak uzaklıkta cember seklınde yapılabilirYaaa bende korktum şimdi henüz başlamadım iğnelere ama zayıfım yağ oranım az kas çok Çok mu acıyor
Ya ne güzel tutmuş ya sağlıkla ilerlesin süreciniz inşallah pazartesi transfer olacak bakalım ne diyecek kaç koydururumHayırlı olsun, gayet güzel bir sayı.
Esasında önemli olan sayıdan ziyade yumurtanın kalitesi. Kaliteli 1 tanesi bile gebe kalmak için yeterliymiş. Onun için sayıya pek takılma.
İkiz beni de çok korkutuyordu ama doktorum iki tane koyalım diyince vardır bir bildiği dedim. Düşünmeye pek fırsat vermedi açıkçası. Şu an tek mi tutundu yoksa çift mi bilmiyorum. Henüz kese muayenem gelmedi.
Göbeğin üstüne altına doğruda mı yaniher seferinde baska bı tarafa yapmak lazım. aynı yere yapılınca kötü oluyor. göbek deliği etrafına dort parmak uzaklıkta cember seklınde yapılabilir
Teşekkür ederim evet nasip tabiki ama bakalım pazartesi günü transfer olacam ne diyecek doktor kaç koyucazHayırlı olsun canım inşallah güzel sonuçlanır tedavin ikiz olması tamamen nasip bence ya kaderde varsa tek embriyo içerde bölünür ikiz olur yoksa on tane de koysalar biri tutar. Benim düşüncem iki tane koydurmak belki biri tutacak diğeri tutmayacak en azından şansını arttırmış olursun tabi bu konuda doktorunun yönlendirmesi de önemli
Göbek deliği cevresinde her yöne yapabilirsiniz dediler bana. Tabiki dediğim gibi dört parmak dan az ya da cok fazla olmamak kosuluylaGöbeğin üstüne altına doğruda mı yani
Nasil verdin kilonu canim benim de o kadar kilom varBenim göbeğim vardı baya 12 kilo verince kalmadı göbek. İlk gün iğne yaparken ağladım. Batmıyordu resmen.
Destek aldım canım online diyet yaptım. Benim diyetisyene gidecek vaktim olmuyordu. Herhafta kontrole gitmek işime gelmedi doğrusu . İnstagram üzerinden buldum ve çok ta memnunum. Şimdilik ara verdik ama devam edeceğim sanırım. İlk önce beynin kabul etmesi gerekiyor ve asla diyet gözüyle bakmamalısın.Nasil verdin kilonu canim benim de o kadar kilom var
Nerde deneme yapıyordunuz sizKizlar bugun modum cok düşük omuzlarimda bi ağırlık var sanki...
Doktorum aradi canim iyi ki var 1 adet dinlen sonra gel canim benim bebeğim dedi..hic uzulme..gene deneyecegiz..seni bırakmam istemem.biraz kilo ver dinlen mutlaka görüşelim dedi...iste kizlar tek derdim para gercekten ne yapacağımı şaşırdım kaldım...ara versem yumurta sayım az zamanim yok hemencgideyim desem para yok gercektrn sasirdim omuzlarım düştü