Sağ ol kuzum inşallahŞimdi okuyorum kuzum yazdığını hiç endiselenme ne olurgüzel sonuçlar gelecek belki drun tekrar bı incelemek için istemiştir. Hapsurmaktan bişi olacağını sanmıyorum
Yaaa aslında düşünüyorum da kalitesi söylense ne 2 embriyom varmış ikisidr transfer edildi ama belki Bi kaç gün daha bekleseydi hiç transfer edilmeyip bu şeylere gerek kalmayacaktı insanların 5. Gün çok kaliteli embriyolari tutmazken benim 2. Gün kalitesi hücre sayısı bile belli olmayan embriyomun tutma ihtimalini düşündükçe korkuyorumBana da kalitesi söylenmedi iyi bir embriyo seçtik denildi o kadar
Gerçekten çok zor oluyor. Hiç göbeğim yok yağ da yok. iğne girmiyor deriye. Günde iki prolutex yapıyorum yer kalmadı artık bende deOnu bende düşünüyorum çok zayıflar nasıl yapıyor diye
Yok canım bana da söylememişlerdi. Biz ister istemez her şeye endişe ediyoruz inşallah sonu güzel olsunSana da mı söylemediler bana sanki yapmak için yapmışlar gibi gelmişti transferi ya iyi ki varsınız buraya yazmasam kafayı yerdim
Off ayrı ayrı mı yoksa ikisini tek seferde mi kuzum ayrı ayrı ise senin daha kötüymüşGerçekten çok zor oluyor. Hiç göbeğim yok yağ da yok. iğne girmiyor deriye. Günde iki prolutex yapıyorum yer kalmadı artık bende de
Öyle düşünmeyin, siz elinizden geleni yaptınız nasibi varsa tutunacak Allah’ın izniyle. O kadar muamma ki bu işler hiç beklenmedik şeyler olabiliyor. Siz olumlu düşünün, güzel olacak inşallahYaaa aslında düşünüyorum da kalitesi söylense ne 2 embriyom varmış ikisidr transfer edildi ama belki Bi kaç gün daha bekleseydi hiç transfer edilmeyip bu şeylere gerek kalmayacaktı insanların 5. Gün çok kaliteli embriyolari tutmazken benim 2. Gün kalitesi hücre sayısı bile belli olmayan embriyomun tutma ihtimalini düşündükçe korkuyorum
Sabır kuzum az kaldı kanamanın kesilmesine sevindimKızlar günaydın bugün kendimi tuttum test yapmadım 8. Günüm kanamam kesildi ama kendimi zor tutuyorum insllah pazartesi kan vercem
Sabah aksam. 5.i kutuya gectim iste daha yeni. Doktor da aynen devam dedi azaltmadiOff ayrı ayrı mı yoksa ikisini tek seferde mi kuzum ayrı ayrı ise senin daha kötüymüş
Allah yardımcın olsun senin daha kötüymüş kuzumSabah aksam. 5.i kutuya gectim iste daha yeni. Doktor da aynen devam dedi azaltmadi
Ya ben merkeze gittim doktoruma görüşmeye o arada Bi kadınla eşi geldi ama kadını Bi görseniz yürümeye hali yok meğerse sonucu öğrenmeye gelmişler kapı açık olunca kadın direk doktorun odasına girdi dışarıda bekle diye azarladı sonra içeri girdiler kadına direk dedi ki bikiyosun tutmamış olabilir kadın da ağlamaya başladı doktoru bağırmaya başladı niye ağlıyorsun ağlanacak bisey mi var cik dışarı sonucu ben sana söylerim dedi kadın o kadar çok agliyodu ki peçete götürdüm iyi misiniz dedim ne kadar kolay dimi dedi 5 tüp bebek denemem bunun için arabamızı sattık bidaha da param falan yok bu da tutmamışsa dedi ve ağlamaya devam ettionlar için hersey c9k basit gerçekten çok basitYok canım bana da söylememişlerdi. Biz ister istemez her şeye endişe ediyoruz inşallah sonu güzel olsun
Hayirli haberle dön canim insallahhKızlar kan vermeye gidiyorumHayırlısı
Tesekkurler sagol:)Allah yardımcın olsun senin daha kötüymüş kuzum
Insallah canım inşallah hep istediğim ikindi iki embriyo var karnimda şimdi hem Ramazan hem cuma Allahim bu mübarek günlerin yüzü suyu hürmetine bekleyen herkese nasip etsin insallahÖyle düşünmeyin, siz elinizden geleni yaptınız nasibi varsa tutunacak Allah’ın izniyle. O kadar muamma ki bu işler hiç beklenmedik şeyler olabiliyor. Siz olumlu düşünün, güzel olacak inşallah
Çok mu fazla kanama yoksa lekelenme tarzında mi kuzum eğer öyleyse yerleşme kanamasıdir obenim de olumsuz canım daha doktorumla konuşamadım bugün tekrar kan ver dedi ama benim adet kanaması gibi kanamam başladı
Off hakkaten cok cok zor bi durum ya. Doktorlarada empati yapiyorum her duyguya surekli sahitler ve ellerinden geleni yapıyorlar muhakkak . Ama bu üslup olmamış çok üzücü ya. Bizim neler hissettigimizi eslerimiz bile yeri geliyor anlamiyorken Bizi bizden baskasi gercekten anlamaz.Ya ben merkeze gittim doktoruma görüşmeye o arada Bi kadınla eşi geldi ama kadını Bi görseniz yürümeye hali yok meğerse sonucu öğrenmeye gelmişler kapı açık olunca kadın direk doktorun odasına girdi dışarıda bekle diye azarladı sonra içeri girdiler kadına direk dedi ki bikiyosun tutmamış olabilir kadın da ağlamaya başladı doktoru bağırmaya başladı niye ağlıyorsun ağlanacak bisey mi var cik dışarı sonucu ben sana söylerim dedi kadın o kadar çok agliyodu ki peçete götürdüm iyi misiniz dedim ne kadar kolay dimi dedi 5 tüp bebek denemem bunun için arabamızı sattık bidaha da param falan yok bu da tutmamışsa dedi ve ağlamaya devam ettionlar için hersey c9k basit gerçekten çok basit
Ben de sabah akşam Prolutex yapıyorum canım. Morlukları kanamasını geçtim bazen gerçekten göbek olmasına rağmen girmiyor iğne.Gerçekten çok zor oluyor. Hiç göbeğim yok yağ da yok. iğne girmiyor deriye. Günde iki prolutex yapıyorum yer kalmadı artık bende de
Kesinlikle canım hiç kimse öyle bir muameleyi hak etmiyor hiç kimseOff hakkaten cok cok zor bi durum ya. Doktorlarada empati yapiyorum her duyguya surekli sahitler ve ellerinden geleni yapıyorlar muhakkak . Ama bu üslup olmamış çok üzücü ya. Bizim neler hissettigimizi eslerimiz bile yeri geliyor anlamiyorken Bizi bizden baskasi gercekten anlamaz.
Allah yardımcın olsun. Umarım yakın zamanda azalır dozumuzBen de sabah akşam Prolutex yapıyorum canım. Morlukları kanamasını geçtim bazen gerçekten göbek olmasına rağmen girmiyor iğne.Sinirden ağlıyorum, az biraz sakinleşince tekrar deniyorum. Fitile bile alıştım sayılır da iğnelere bir türlü alışamadım yaa.