Onu bende düşünüyorum çok zayıflar nasıl yapıyor diyeBen morlukların üzerine yapmaya başladım artık, yer kalmadı çünkü.
Bazen az bazen çok kan geliyo, iyice zedelendi çünkü. Allahtan göbek biraz yağlı.
Ordan bile batırırken hala zorlanıyorum, kol ve bacaktan hiç yapamam heralde. Çok zayıf kızlar, hiç göbeği olmayanlar nasıl yapıyo çok merak ediyorum.
demeyin_iz diye bir instagram sayfası var, mahalle baskısını çok güzel bir şekilde eleştiriyo. Böyle söyleyenlere “Size ne!” diye bağırıyorum ama şimdilik içimden.
Transferin 3.günü dönecegim canımZeynepcigim bencede 1 gün kalma imkanın varsa eger daha iyi olur gibi. 700 km az yol degil. Sonrasinda Kilyanin dedigi gibi mola vererek ilerlersiniz. Arka koltuk disinda bir onerimde binek araçsa eger ön koltugu hafif yatirip oyle de gidebilirsin. Arka lastikler sallayabiliyor çnku biraz. Onun disinda yurtdisindan çok gelen oluyor tedavi icin TR ye. Bu kisiler hem uçak hem geliş gidis transfer cok uzun yol çekiyor ve olumlu sonuclar aliyor cok şükür. Sende önlemlerini alirsan allahin izni ile hiç problem olmaz
Yumurtaların cok oldugunu söylemişti tel istediğim kaliteli olmasıOlur canım hatta güzel bir şey yumurta sayısı çok olanda oluyor genelde. O yüzden endişe etme hatta mutlu ol yumurtaların hazır
Tamam o zaman sana inanıyorum ve yarın sabahı bekliyorum bi an önceGeçecek geçecek, hiç merak etme.
Dediğim gibi, sadece 2 gün adet ağrısı oldu bende. Sonra o da geçti
Ozaman çok iyi ✌Transferin 3.günü dönecegim canım
iki adet donemi sonrasi canimkızlar başarısız denemeler sonrası ikinci dondurulmuş embriyo denemesini ne zamana planlıyorlar yani kaç ay sonraya deneyimleyen var mı?
Çok iyi yaptın kuzum hepsini okudum ve bana baya faydası oldu bu yazdıklarının
Şimdi okuyorum kuzum yazdığını hiç endiselenme ne olurKızlar dün gece yatarken öksürdüm bir anda müthiş bir ağrı saplandı kasıklarıma. Sabaha kadar da geçmedi. Öksürük tek başına bir şey yapmaz ama işte kendimi tuhaf hissediyorum. Göğüslerim filan küçüldü iyice. Yarın normalde vermem gerekiyordu kan ama tatil diye sanırım doktor cumartesi dedi. O an hiç düşünemedim sormadım. Tekrar testlerime baktım e2 ve progesteron düşük çok. Doktor ondan mı sevinme dedi acabaüstelik endişeli konuşuyordum. Bir de bütün testleri yenilememi istedi normalde sadece betahcg isterdi ikincide. Çok düşünmemeye çalışıyorum olacak olana faydası yok nihayetinde. Merak içinde cumartesiyi bekliyorum...
Aynen canım şifa bulursun inşAllahMaalesef benim tanıdığım en azından yok canım. Bakayım bir çaresine yarın mesela mecbur hastaneye gideceğim belki orada kasa yaptırırım bir gün bir gündür
Sürekli bir döngü halinde bi tik asagi bi tik yukarı ayni yerlere yapıyorum biraz bastırıyorum iğneyi çıkarınca biraz kanıyor ama sert bastırınca daha az morarıyorBen morlukların üzerine yapmaya başladım artık, yer kalmadı çünkü.
Bazen az bazen çok kan geliyo, iyice zedelendi çünkü. Allahtan göbek biraz yağlı.
Ordan bile batırırken hala zorlanıyorum, kol ve bacaktan hiç yapamam heralde. Çok zayıf kızlar, hiç göbeği olmayanlar nasıl yapıyo çok merak ediyorum.
Canım dünden beri okuyamadım hiç test yapacaktin en son durum ne ? Benim olumsuz oldu biliyorsun drum biraz bekleyelim Haziran sonu gibi başlarız dediLiteratür en az bir ay bekleyin diyor ama tecrübe önemli olduğu için sizlere sormak istedim
benim de olumsuz canım daha doktorumla konuşamadım bugün tekrar kan ver dedi ama benim adet kanaması gibi kanamam başladıCanım dünden beri okuyamadım hiç test yapacaktin en son durum ne ? Benim olumsuz oldu biliyorsun drum biraz bekleyelim Haziran sonu gibi başlarız dedi
Benim de öyle iğne batmıyor morardı birşeyler oldu inanılmaz ağrıyor artık, kanaması cabası.. ne yapmalı bilmiyorumKızlar yaşayanınız var mı bilmiyorum bu prolutex i yaparken nereye batırsam artık kan çıkıyor ve morarıyor damarlarım mı belirginleşti cildim mi hassaslaştı neden oluyor anlamıyorum canım çok yanıyor ve bir daha nasıl nereye yapayım korkuyorum bacaktan yapayım bir iki gün diyorum ama o daha beter morarıyor daha damarlı olduğu için. Koldan zaten oksaparı yapıyorum orası da uygun değil
Sana da mı söylemediler bana sanki yapmak için yapmışlar gibi gelmişti transferi ya iyi ki varsınız buraya yazmasam kafayı yerdimO hiç belli olmuyor ki kuzum bana ne kalitede olduğu bile söylenmemişti. Sürekli başkalaşıyor süper olanların bile bir dakika sonra gelişimi durabiliyor kötü dedikleri kendini topluyor bunu kimse öngöremez ve engelleyemez.
Hayırlı haberlerle gelin inşallahKızlar kan vermeye gidiyorumHayırlısı
Bana da kalitesi söylenmedi iyi bir embriyo seçtik denildi o kadarSana da mı söylemediler bana sanki yapmak için yapmışlar gibi gelmişti transferi ya iyi ki varsınız buraya yazmasam kafayı yerdim
Bunu düşünüp yapmışlardır transferi heralde dimi iyi düşünmek istiyorum dün şeytan aklıma milyonlarca şey getirdi işi yok gibi sürekli beynimdeBazen embriyoların dış ortamda büyütülmesindense gelişimini rahimde tamamlaması daha sağlıklı olabiliyor
Benim doktorum da öyle söylemişti. Transferden sonra 10 gün yatıp kalkmayan hastam da oldu aynı gün Amerika’ya uçan hastam da . Kişinin psikolojisiyle alakalı biraz da demişti. Biz zaten yatmayı önermiyoruz sakin yaşayıp günlük hayata dönmeyi öneriyoruz da dedi.Zeynepcigim bencede 1 gün kalma imkanın varsa eger daha iyi olur gibi. 700 km az yol degil. Sonrasinda Kilyanin dedigi gibi mola vererek ilerlersiniz. Arka koltuk disinda bir onerimde binek araçsa eger ön koltugu hafif yatirip oyle de gidebilirsin. Arka lastikler sallayabiliyor çnku biraz. Onun disinda yurtdisindan çok gelen oluyor tedavi icin TR ye. Bu kisiler hem uçak hem geliş gidis transfer cok uzun yol çekiyor ve olumlu sonuclar aliyor cok şükür. Sende önlemlerini alirsan allahin izni ile hiç problem olmaz