SUBKÜTAN ENJEKSİYON linkte gördüğün yerde cilt altı enjeksiyon bölgeleri kolu tutup yapman zor olabillir eşinden yardım alabilirsin ya da bacağına uygulayabilirsinKızlar yaşayanınız var mı bilmiyorum bu prolutex i yaparken nereye batırsam artık kan çıkıyor ve morarıyor damarlarım mı belirginleşti cildim mi hassaslaştı neden oluyor anlamıyorum canım çok yanıyor ve bir daha nasıl nereye yapayım korkuyorum bacaktan yapayım bir iki gün diyorum ama o daha beter morarıyor daha damarlı olduğu için. Koldan zaten oksaparı yapıyorum orası da uygun değil
Yakininda sağlık çalışanı komşun var mi canım 1 hafta kadar kalcadan yaptirsan gobegin iyilesinde göbeğine gecsen senim icin daha iyi olurŞansıma yine düşük çıktı değerim kalçadan o kabul ederde bu pandemi de sürekli gidip yaptırmak da korkutuyor çok. Başta tamam ağrıyordu ama böyle olmuyordu ciddi kan fışkırıyor şimdi. Bilmiyorum gerçekten ne yapacağımı
Sağ ol canımSUBKÜTAN ENJEKSİYON linkte gördüğün yerde cilt altı enjeksiyon bölgeleri kolu tutup yapman zor olabillir eşinden yardım alabilirsin ya da bacağına uygulayabilirsin
Zeynep bende hemşireyim meslektaşımı gördüğüme çok sevindim.Bnde yogun bakim hemsiresiyim sizi cok iyi anliyirum negatif cikarsa bir taraftan orda ki insanları stres yapiyorum keske sussalar sadece
Oksapar kullandigin için göbeğinden yaptığında kan çıkıyor tabi birazda hassaslasti surekli yaptığın için dinlendir kuzu göbeğini Progestoron kasa da yapabilirsin saglik kuruluşu yakinsa bi sure orada yaptir ama ilacın rrecetesindekasa yapilabilir yaziyor muKızlar yaşayanınız var mı bilmiyorum bu prolutex i yaparken nereye batırsam artık kan çıkıyor ve morarıyor damarlarım mı belirginleşti cildim mi hassaslaştı neden oluyor anlamıyorum canım çok yanıyor ve bir daha nasıl nereye yapayım korkuyorum bacaktan yapayım bir iki gün diyorum ama o daha beter morarıyor daha damarlı olduğu için. Koldan zaten oksaparı yapıyorum orası da uygun değil
aynı gün çıktık ve 500 kilometre yol geldik doktorum çıkabilirsin dedi benim sonucum olumsuz ama olumsuz olma nedenini bilmiyorum sadece yaşadığımı anlattımKizlar transferden kac gun sonra yola ciktiniz 3.gunu ciksam bisey olur mu aceba 700 km yol gelicez
Yazıyor canım kasa da yapılabilir diye önce bacaktan deneyeyim sonra belki o yola başvururum çok teşekkür ederim herkeseOksapar kullandigin için göbeğinden yaptığında kan çıkıyor tabi birazda hassaslasti surekli yaptığın için dinlendir kuzu göbeğini Progestoron kasa da yapabilirsin saglik kuruluşu yakinsa bi sure orada yaptir ama ilacın rrecetesindekasa yapilabilir yaziyor mu
Ya ne güzel bende cok sevindim☺Zeynep bende hemşireyim meslektaşımı gördüğüme çok sevindim.
demeyin_iz diye bir instagram sayfası var, mahalle baskısını çok güzel bir şekilde eleştiriyo. Böyle söyleyenlere “Size ne!” diye bağırıyorum ama şimdilik içimden.Bir gün oturuyoruz bu süreçleri yaşayan biri artık öyle hale geliyor ki insan sokakta bebekli aileler görsem moralim bozuluyordu dışarı çıkmak istemiyordum seni anlıyorum filan dedi. Yooo beni hiç anlamıyormuşsun. Rabbim benim olanı başkasına vermedi. Niye görmek istemeyeyim maşallah ne güzel derim. Rabbim bize de nasip etsin derim. Bu düşünceleri de kınamıyorum asla. Ama sanki öyle olmam gerekiyormuş gibi. Öyle olursam çok istemiş oluyorum gibi. Teselli dedikleri ile asabımı bozuyorlar. Cidden nasip. Tüh tüh vah vahlar dönüp defalarca hayırlısı değilmiş filan diyorum. Doktor ne dedi. Bir daha olmaz mı dedi. Ağlayanlar. Üzüntümü yaşayamıyorum. Benden başka herkesin üzülmeye hakkı var gibi ya da bir mezar açıp gidip yatayım yani başka türlü olmaz gibi. İstiyorum üzülüyorum ama çocuk benim tek vasfım değil ben ondan ibaret değilim Rabbim nasip etmeyince de elimden hiç bir şey gelmez. Çabalıyorum doktor masasına yatmak sürekli o ilaçlar iğneler kolay mı. Maddi manevi. Elimden gelen gayreti gösterdikten sonra da olmuyorsa nasip. Zaten ben üzülüyorum. Bir de çevrenin seni o hale büründürmesi çok kötü. İşte yine maalesef bilenler var. Hiç istememiştim olmadı. Hayırlısı bakalım. Bazen korkuyorum da ben de başkalarına böyle yapıyorum mu acaba diye. Kendimi de sorguluyorum. Belki başka bir konuda başka bir şey için ben de yapıyorumdur kim bilir. Neyse başkaları hiç bir konuda bitmiyor zaten biz umursamaz olmayı öğrenmeliyiz sanırım kuzum
Maalesef benim tanıdığım en azından yok canım. Bakayım bir çaresine yarın mesela mecbur hastaneye gideceğim belki orada kasa yaptırırım bir gün bir gündürYakininda sağlık çalışanı komşun var mi canım 1 hafta kadar kalcadan yaptirsan gobegin iyilesinde göbeğine gecsen senim icin daha iyi olur
Benim hemen gel demişti doktorum canım ama ben cesaret edemeyip 4at falan bekleyip gitmiştimkızlar başarısız denemeler sonrası ikinci dondurulmuş embriyo denemesini ne zamana planlıyorlar yani kaç ay sonraya deneyimleyen var mı?
Canım önemli olan senin ne zaman rahat hissettiğin doktor hemen bir sonraki ay bile olur diyor önemli bir problem oluşmamışsa. Önemli olan senin ne zaman istediğinkızlar başarısız denemeler sonrası ikinci dondurulmuş embriyo denemesini ne zamana planlıyorlar yani kaç ay sonraya deneyimleyen var mı?
Literatür en az bir ay bekleyin diyor ama tecrübe önemli olduğu için sizlere sormak istedimBenim hemen gel demişti doktorum canım ama ben cesaret edemeyip 4at falan bekleyip gitmiştim
manevi yönden hazır olmak çok zor beklemek umut etmek kalbini yoruyor insanınCanım önemli olan senin ne zaman rahat hissettiğin doktor hemen bir sonraki ay bile olur diyor önemli bir problem oluşmamışsa. Önemli olan senin ne zaman istediğin
Yaa bende böyleyim suan gerçekten .. umarım opu den sonra geçerOfffff, hem de nasıl olmuştu bende...
Patlayacak gibiydim. Yürürken kasıklar sarsıldıkça ağrı artıyordu. Göğüslerim de çok fenaydı. Acayip şişmişti.
OPU’dan sonra hepsi geçti. Sadece ilk 2 gün tam bir adet ağrısı gibi ağrım oldu o kadar.
Ben morlukların üzerine yapmaya başladım artık, yer kalmadı çünkü.Kızlar yaşayanınız var mı bilmiyorum bu prolutex i yaparken nereye batırsam artık kan çıkıyor ve morarıyor damarlarım mı belirginleşti cildim mi hassaslaştı neden oluyor anlamıyorum canım çok yanıyor ve bir daha nasıl nereye yapayım korkuyorum bacaktan yapayım bir iki gün diyorum ama o daha beter morarıyor daha damarlı olduğu için. Koldan zaten oksaparı yapıyorum orası da uygun değil
Geçecek geçecek, hiç merak etme.Yaa bende böyleyim suan gerçekten .. umarım opu den sonra geçer
Haklısın canım maalesefmanevi yönden hazır olmak çok zor beklemek umut etmek kalbini yoruyor insanın