2021 Nisan ayı tüp bebek yaptıracaklar :)

SUBKÜTAN ENJEKSİYON linkte gördüğün yerde cilt altı enjeksiyon bölgeleri kolu tutup yapman zor olabillir eşinden yardım alabilirsin ya da bacağına uygulayabilirsin

Yakininda sağlık çalışanı komşun var mi canım 1 hafta kadar kalcadan yaptirsan gobegin iyilesinde göbeğine gecsen senim icin daha iyi olur

Zeynepcigim bencede 1 gün kalma imkanın varsa eger daha iyi olur gibi. 700 km az yol degil. Sonrasinda Kilyanin dedigi gibi mola vererek ilerlersiniz. Arka koltuk disinda bir onerimde binek araçsa eger ön koltugu hafif yatirip oyle de gidebilirsin. Arka lastikler sallayabiliyor çnku biraz. Onun disinda yurtdisindan çok gelen oluyor tedavi icin TR ye. Bu kisiler hem uçak hem geliş gidis transfer cok uzun yol çekiyor ve olumlu sonuclar aliyor cok şükür. Sende önlemlerini alirsan allahin izni ile hiç problem olmaz

Oksapar kullandigin için göbeğinden yaptığında kan çıkıyor tabi birazda hassaslasti surekli yaptığın için dinlendir kuzu göbeğini Progestoron kasa da yapabilirsin saglik kuruluşu yakinsa bi sure orada yaptir ama ilacın rrecetesindekasa yapilabilir yaziyor mu

Yazıyor canım kasa da yapılabilir diye önce bacaktan deneyeyim sonra belki o yola başvururum çok teşekkür ederim herkese

demeyin_iz diye bir instagram sayfası var, mahalle baskısını çok güzel bir şekilde eleştiriyo. Böyle söyleyenlere “Size ne!” diye bağırıyorum ama şimdilik içimden.

Eklentiler

• 3E413E75-C984-4A2A-B69B-5EA6FCE3C2CE.jpeg
    292,7 KB · Görüntüleme: 37
  • A052F96B-0D5E-4937-91A9-CB0DA468B1EE.jpeg
    389,9 KB · Görüntüleme: 40
Yakininda sağlık çalışanı komşun var mi canım 1 hafta kadar kalcadan yaptirsan gobegin iyilesinde göbeğine gecsen senim icin daha iyi olur
Maalesef benim tanıdığım en azından yok canım. Bakayım bir çaresine yarın mesela mecbur hastaneye gideceğim belki orada kasa yaptırırım bir gün bir gündür

kızlar başarısız denemeler sonrası ikinci dondurulmuş embriyo denemesini ne zamana planlıyorlar yani kaç ay sonraya deneyimleyen var mı?
Benim hemen gel demişti doktorum canım ama ben cesaret edemeyip 4at falan bekleyip gitmiştim

kızlar başarısız denemeler sonrası ikinci dondurulmuş embriyo denemesini ne zamana planlıyorlar yani kaç ay sonraya deneyimleyen var mı?
Canım önemli olan senin ne zaman rahat hissettiğin doktor hemen bir sonraki ay bile olur diyor önemli bir problem oluşmamışsa. Önemli olan senin ne zaman istediğin

Yaa bende böyleyim suan gerçekten .. umarım opu den sonra geçer

Ben morlukların üzerine yapmaya başladım artık, yer kalmadı çünkü.
Bazen az bazen çok kan geliyo, iyice zedelendi çünkü. Allahtan göbek biraz yağlı.
Ordan bile batırırken hala zorlanıyorum, kol ve bacaktan hiç yapamam heralde. Çok zayıf kızlar, hiç göbeği olmayanlar nasıl yapıyo çok merak ediyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…