2021 Nisan ayı tüp bebek yaptıracaklar :)

Ben morlukların üzerine yapmaya başladım artık, yer kalmadı çünkü. 😔
Bazen az bazen çok kan geliyo, iyice zedelendi çünkü. Allahtan göbek biraz yağlı.
Ordan bile batırırken hala zorlanıyorum, kol ve bacaktan hiç yapamam heralde. Çok zayıf kızlar, hiç göbeği olmayanlar nasıl yapıyo çok merak ediyorum.
Onu bende düşünüyorum çok zayıflar nasıl yapıyor diye 😬

demeyin_iz diye bir instagram sayfası var, mahalle baskısını çok güzel bir şekilde eleştiriyo. Böyle söyleyenlere “Size ne!” diye bağırıyorum ama şimdilik içimden. 😉

Bazı İnsanlar çok acımasiz maalesef karsisindakinde en ufak acitabilecegi bir yer bulduğunda hemen ordan saldirmak isteyenler var. Sanki herkesin derdi benim çocugum olmuş gibi hissettigim okadar cok zaman olduki. Her cenaze bayram toplulukta akrabalar bebek sorup durdu. Kendimi soyutladim uzun zaman insan icine cikmak istemedim. Sonra büyük olaylar yasayinca duyuldu. Eminim birsuru etiket yapistirmislardir arkamdan. Bu pandemi donemi keske olmasaydi elbette ama biraz uzak kalmak ta işime gelmedi diyemem... Ama bana neler oldugunu hiç sormayan hassas davranan kendi mutlulugunu bile paylasmama hassasiyeti gosteren arkadaslarimda oldu elbette. Toplulumuzda iyi kotu herkes var. Cok sukurki ayirt edebiliyoruz. Bizden sonra gelenlere iyi davranacagiz dogru davranacagiz. Çocuklarımızı iyi yetistireceğiz. Rabbim bize en güçlü en dogru tüm enlerin ANNESİ olmayı nasip etsin insallah.

Cuma günü hürmetine rabbimden diliyorum. İsteyen herkese hepimize saglikli bir dogum yapıp hayirli evlat yetistirmeyi nasip etsin insallah.

Zeynepcigim bencede 1 gün kalma imkanın varsa eger daha iyi olur gibi. 700 km az yol degil. Sonrasinda Kilyanin dedigi gibi mola vererek ilerlersiniz. Arka koltuk disinda bir onerimde binek araçsa eger ön koltugu hafif yatirip oyle de gidebilirsin. Arka lastikler sallayabiliyor çnku biraz. Onun disinda yurtdisindan çok gelen oluyor tedavi icin TR ye. Bu kisiler hem uçak hem geliş gidis transfer cok uzun yol çekiyor ve olumlu sonuclar aliyor cok şükür. Sende önlemlerini alirsan allahin izni ile hiç problem olmaz🤲
Transferin 3.günü dönecegim canım

Kızlar dün gece yatarken öksürdüm bir anda müthiş bir ağrı saplandı kasıklarıma. Sabaha kadar da geçmedi. Öksürük tek başına bir şey yapmaz ama işte kendimi tuhaf hissediyorum. Göğüslerim filan küçüldü iyice. Yarın normalde vermem gerekiyordu kan ama tatil diye sanırım doktor cumartesi dedi. O an hiç düşünemedim sormadım. Tekrar testlerime baktım e2 ve progesteron düşük çok. Doktor ondan mı sevinme dedi acaba 🙄 üstelik endişeli konuşuyordum. Bir de bütün testleri yenilememi istedi normalde sadece betahcg isterdi ikincide. Çok düşünmemeye çalışıyorum olacak olana faydası yok nihayetinde. Merak içinde cumartesiyi bekliyorum...
Şimdi okuyorum kuzum yazdığını hiç endiselenme ne olur 🙏🏻 güzel sonuçlar gelecek belki drun tekrar bı incelemek için istemiştir. Hapsurmaktan bişi olacağını sanmıyorum ❤️

Ben morlukların üzerine yapmaya başladım artık, yer kalmadı çünkü. 😔
Bazen az bazen çok kan geliyo, iyice zedelendi çünkü. Allahtan göbek biraz yağlı.
Ordan bile batırırken hala zorlanıyorum, kol ve bacaktan hiç yapamam heralde. Çok zayıf kızlar, hiç göbeği olmayanlar nasıl yapıyo çok merak ediyorum.
Sürekli bir döngü halinde bi tik asagi bi tik yukarı ayni yerlere yapıyorum biraz bastırıyorum iğneyi çıkarınca biraz kanıyor ama sert bastırınca daha az morarıyor 😔

Literatür en az bir ay bekleyin diyor ama tecrübe önemli olduğu için sizlere sormak istedim
Canım dünden beri okuyamadım hiç test yapacaktin en son durum ne ? Benim olumsuz oldu biliyorsun drum biraz bekleyelim Haziran sonu gibi başlarız dedi

Canım dünden beri okuyamadım hiç test yapacaktin en son durum ne ? Benim olumsuz oldu biliyorsun drum biraz bekleyelim Haziran sonu gibi başlarız dedi
benim de olumsuz canım daha doktorumla konuşamadım bugün tekrar kan ver dedi ama benim adet kanaması gibi kanamam başladı

Kızlar yaşayanınız var mı bilmiyorum bu prolutex i yaparken nereye batırsam artık kan çıkıyor ve morarıyor damarlarım mı belirginleşti cildim mi hassaslaştı neden oluyor anlamıyorum canım çok yanıyor ve bir daha nasıl nereye yapayım korkuyorum bacaktan yapayım bir iki gün diyorum ama o daha beter morarıyor daha damarlı olduğu için. Koldan zaten oksaparı yapıyorum orası da uygun değil
Benim de öyle iğne batmıyor morardı birşeyler oldu inanılmaz ağrıyor artık, kanaması cabası.. ne yapmalı bilmiyorum🤷‍♀️

O hiç belli olmuyor ki kuzum bana ne kalitede olduğu bile söylenmemişti. Sürekli başkalaşıyor süper olanların bile bir dakika sonra gelişimi durabiliyor kötü dedikleri kendini topluyor bunu kimse öngöremez ve engelleyemez.
Sana da mı söylemediler bana sanki yapmak için yapmışlar gibi gelmişti transferi ya iyi ki varsınız buraya yazmasam kafayı yerdim

Bazen embriyoların dış ortamda büyütülmesindense gelişimini rahimde tamamlaması daha sağlıklı olabiliyor 🙏🏻
Bunu düşünüp yapmışlardır transferi heralde dimi iyi düşünmek istiyorum dün şeytan aklıma milyonlarca şey getirdi işi yok gibi sürekli beynimde

Zeynepcigim bencede 1 gün kalma imkanın varsa eger daha iyi olur gibi. 700 km az yol degil. Sonrasinda Kilyanin dedigi gibi mola vererek ilerlersiniz. Arka koltuk disinda bir onerimde binek araçsa eger ön koltugu hafif yatirip oyle de gidebilirsin. Arka lastikler sallayabiliyor çnku biraz. Onun disinda yurtdisindan çok gelen oluyor tedavi icin TR ye. Bu kisiler hem uçak hem geliş gidis transfer cok uzun yol çekiyor ve olumlu sonuclar aliyor cok şükür. Sende önlemlerini alirsan allahin izni ile hiç problem olmaz🤲
Benim doktorum da öyle söylemişti. Transferden sonra 10 gün yatıp kalkmayan hastam da oldu aynı gün Amerika’ya uçan hastam da . Kişinin psikolojisiyle alakalı biraz da demişti. Biz zaten yatmayı önermiyoruz sakin yaşayıp günlük hayata dönmeyi öneriyoruz da dedi. 🍀

X