2021 Nisan ayı tüp bebek yaptıracaklar :)

Vesveselerimi bazen susturuyorum bazende durduramıyorum evde tekim iste yapamıyorum elimden geldigince dua da etmeye çalışıyorum inşAllah hayırlısı ile bu süreçleri sağlıkla atlatiriz
Ben de evde tekim zor oluyor kuzum anlıyorum çünkü söylediğin her şeyi yaşıyorum. Geçecek inşallah sağlıkla alacağız kucağımıza

Baska yerde deneme o kadar zor ki pazardan gidicem itel ayarladik orda yeme icme hersey sknti bide pandemi vakti
Maalesef kuzum inşallah pandemi çarpı dört insanı geriyor çok haklısın. Yine de 700 km az değil mecburen o gün en azından kalıp ertesi gün yavaş yavaş gidersiniz. İki saatte bir mola verip bir tur yürü öyle tekrar devam et kuzum. Uzun yolda sıkıntı kan dolaşımı aslında ondan istemiyor doktorlar. Sabit kalıyorsun diye. Onun dışında hiç sorun olmaz Allah ın izni ile.

Kızlar günaydın Aranızda kullanan var mı bugün kutinus Kullanmaya başladım da bunu kullandıktan sonra yatmam falan gerekiyor mı? Progestan fitil kullanrken yatıyordum da bu da aynı şekilde mi acaba :))

Kızlar yaşayanınız var mı bilmiyorum bu prolutex i yaparken nereye batırsam artık kan çıkıyor ve morarıyor damarlarım mı belirginleşti cildim mi hassaslaştı neden oluyor anlamıyorum canım çok yanıyor ve bir daha nasıl nereye yapayım korkuyorum bacaktan yapayım bir iki gün diyorum ama o daha beter morarıyor daha damarlı olduğu için. Koldan zaten oksaparı yapıyorum orası da uygun değil

İnsallah bakalım hayirlisiyla gider geliriz

Kızlar günaydın Aranızda kullanan var mı bugün kutinus Kullanmaya başladım da bunu kullandıktan sonra yatmam falan gerekiyor mı? Progestan fitil kullanrken yatıyordum da bu da aynı şekilde mi acaba :))
Ben kullaniyorum canım 3.günüm yaltiktan sonra 15 dk dinlen dedi hemsire 20 dk de kalkıyorum

Canım ya insallah kese kontrolüne felan gittiginde doktoruna söylesen ya fitil dozunu arttirsa yada kalcadan igneye gecse senin göbegin mahvoldu artik

bir süre yatmıştım canım yatsan da yatmasan da çamaşırına geliyor mutlaka tedirgin olma

kimyacım tekrar kan verdin mi koptum ben kusura bakmayın ilk şoku atlatmam uzun sürdü umarım her şey yolundadır dualarım sizinle.

Canım ya insallah kese kontrolüne felan gittiginde doktoruna söylesen ya fitil dozunu arttirsa yada kalcadan igneye gecse senin göbegin mahvoldu artik
Şansıma yine düşük çıktı değerim kalçadan o kabul ederde bu pandemi de sürekli gidip yaptırmak da korkutuyor çok. Başta tamam ağrıyordu ama böyle olmuyordu ciddi kan fışkırıyor şimdi. Bilmiyorum gerçekten ne yapacağımı

kilya bacağından yapabilirsin bacağın yan tarafını yapabilirsin
Kolundan yapabilirsin

kilya bacağından yapabilirsin bacağın yan tarafını yapabilirsin
Kolundan yapabilirsin
Bacaktan olmadı deneyeyim canım bir kere hemşire yapmıştı göbeğin dinlensin diye bacağım çürümüştü resmen yine de deneyeceğim bir kere en azından bir gün dinlensin göbeğim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…