- 19 Nisan 2021
- 85
- 114
- 33
Canim daha iyi esin hızını ayarlayarak sürebilir yoruldugunda dinlendirebilir seni arka koltuga uzanarak gidersin benim düşüncem ucakta zaten kalkma ve iniş anlarinda bi basinc farki olduğu içinKendi arabamizla gidicez
Ben de evde tekim zor oluyor kuzum anlıyorum çünkü söylediğin her şeyi yaşıyorum. Geçecek inşallah sağlıkla alacağız kucağımızaVesveselerimi bazen susturuyorum bazende durduramıyorum evde tekim iste yapamıyorum elimden geldigince dua da etmeye çalışıyorum inşAllah hayırlısı ile bu süreçleri sağlıkla atlatiriz
Oda dogru aslında iste herseyi kafaya takıyoruzCanim daha iyi esin hızını ayarlayarak sürebilir yoruldugunda dinlendirebilir seni arka koltuga uzanarak gidersin benim düşüncem ucakta zaten kalkma ve iniş anlarinda bi basinc farki olduğu için
Maalesef kuzum inşallah pandemi çarpı dört insanı geriyor çok haklısın. Yine de 700 km az değil mecburen o gün en azından kalıp ertesi gün yavaş yavaş gidersiniz. İki saatte bir mola verip bir tur yürü öyle tekrar devam et kuzum. Uzun yolda sıkıntı kan dolaşımı aslında ondan istemiyor doktorlar. Sabit kalıyorsun diye. Onun dışında hiç sorun olmaz Allah ın izni ile.Baska yerde deneme o kadar zor ki pazardan gidicem itel ayarladik orda yeme icme hersey sknti bide pandemi vakti
İnsallah bakalım hayirlisiyla gider gelirizMaalesef kuzum inşallah pandemi çarpı dört insanı geriyor çok haklısın. Yine de 700 km az değil mecburen o gün en azından kalıp ertesi gün yavaş yavaş gidersiniz. İki saatte bir mola verip bir tur yürü öyle tekrar devam et kuzum. Uzun yolda sıkıntı kan dolaşımı aslında ondan istemiyor doktorlar. Sabit kalıyorsun diye. Onun dışında hiç sorun olmaz Allah ın izni ile.
Ben kullaniyorum canım 3.günüm yaltiktan sonra 15 dk dinlen dedi hemsire 20 dk de kalkıyorumKızlar günaydınAranızda kullanan var mı bugün kutinus Kullanmaya başladım da bunu kullandıktan sonra yatmam falan gerekiyor mı? Progestan fitil kullanrken yatıyordum da bu da aynı şekilde mi acaba :))
Canım ya insallah kese kontrolüne felan gittiginde doktoruna söylesen ya fitil dozunu arttirsa yada kalcadan igneye gecse senin göbegin mahvoldu artikKızlar yaşayanınız var mı bilmiyorum bu prolutex i yaparken nereye batırsam artık kan çıkıyor ve morarıyor damarlarım mı belirginleşti cildim mi hassaslaştı neden oluyor anlamıyorum canım çok yanıyor ve bir daha nasıl nereye yapayım korkuyorum bacaktan yapayım bir iki gün diyorum ama o daha beter morarıyor daha damarlı olduğu için. Koldan zaten oksaparı yapıyorum orası da uygun değil
bir süre yatmıştım canım yatsan da yatmasan da çamaşırına geliyor mutlaka tedirgin olmaKızlar günaydınAranızda kullanan var mı bugün kutinus Kullanmaya başladım da bunu kullandıktan sonra yatmam falan gerekiyor mı? Progestan fitil kullanrken yatıyordum da bu da aynı şekilde mi acaba :))
Peki sonrasında yürümem gerekiyor mu bir sürebir süre yatmıştım canım yatsan da yatmasan da çamaşırına geliyor mutlaka tedirgin olma
kimyacım tekrar kan verdin mi koptum ben kusura bakmayın ilk şoku atlatmam uzun sürdü umarım her şey yolundadır dualarım sizinle.Amiin canım amin gerçekten yalnız değilsin sürekli bunu bende düşünüyorum. Düşünmek olacak olanı engellemiyor. Hayatta hiç bir şeyi yaşayamazdık öyle düşünmeye çalış. Yani en basit bizim ne olacağımız belli değil bir dakika sonrasında ben öyle öyle kendimi sakinleştirmeye çalışıyorum. Bol dua edelim
Şansıma yine düşük çıktı değerim kalçadan o kabul ederde bu pandemi de sürekli gidip yaptırmak da korkutuyor çok. Başta tamam ağrıyordu ama böyle olmuyordu ciddi kan fışkırıyor şimdi. Bilmiyorum gerçekten ne yapacağımıCanım ya insallah kese kontrolüne felan gittiginde doktoruna söylesen ya fitil dozunu arttirsa yada kalcadan igneye gecse senin göbegin mahvoldu artik
Teşekkür ederimm canımBen kullaniyorum canım 3.günüm yaltiktan sonra 15 dk dinlen dedi hemsire 20 dk de kalkıyorum
Icini ferah tut onlemini al Allah in izniyle bir sey olmazOda dogru aslında iste herseyi kafaya takıyoruz
kilya bacağından yapabilirsin bacağın yan tarafını yapabilirsinKızlar yaşayanınız var mı bilmiyorum bu prolutex i yaparken nereye batırsam artık kan çıkıyor ve morarıyor damarlarım mı belirginleşti cildim mi hassaslaştı neden oluyor anlamıyorum canım çok yanıyor ve bir daha nasıl nereye yapayım korkuyorum bacaktan yapayım bir iki gün diyorum ama o daha beter morarıyor daha damarlı olduğu için. Koldan zaten oksaparı yapıyorum orası da uygun değil
Canım olur mu ne kusuru Rabbim tez zamanda gönlüne göre versin inşallahkimyacım tekrar kan verdin mi koptum ben kusura bakmayın ilk şoku atlatmam uzun sürdü umarım her şey yolundadır dualarım sizinle.
İnşallah cnm inşallah saolasin3.gun embriyosu 5.gun zaten çıkmaz canım imkansiz çok az kalmış sabret bence gününde kan ver.İcime doğdu senin pozitif gibi geldi bana
InşAllah kuzum hep birlikte sağlıkla inşAllahBen de evde tekim zor oluyor kuzum anlıyorum çünkü söylediğin her şeyi yaşıyorum. Geçecek inşallah sağlıkla alacağız kucağımıza
Bacaktan olmadı deneyeyim canım bir kere hemşire yapmıştı göbeğin dinlensin diye bacağım çürümüştü resmen yine de deneyeceğim bir kere en azından bir gün dinlensin göbeğimkilya bacağından yapabilirsin bacağın yan tarafını yapabilirsin
Kolundan yapabilirsin