2021 Nisan ayı tüp bebek yaptıracaklar :)

Kızlar dünden beri başım ağrıyor parol içtim ama geçmiyor hafif de vücut sıcaklığım artıyor ara ara benim normalde adet olmadan önce ki belirtilerim gibi her gece rüyamda gebeyim degilim gibi seyler görüyorum bu aksamda kan testi yapmışım kimyasal gebelik gördüm iyice kafayı yedim. Dun biraz ayakta kaldim sırtım çok ağrıdı kasiklarim bende alerji var surekli hapşıriyorum ona bağlı ağrıyor korkuyorum

Ben çocuk yoğun bakim hemsiresiyim bana da sürekli hasta cocuklar uzerinden teselli veriyorlar olsa belki sağlıklı olmayacak diye suan olsa nasıl olacak saglikli olacak mi diye kuruyorum ve surekli dualarimda sagliklisini diliyorum etrafta ki insanlar teselli yerine psikoloji bozabiliyor

Ah kuzum o endişe ben de o kadar fazla ki hep buraya da ondan sağlıklısı diye belirtirim özellikle. Bitmiyor maalesef

İlaçların yan etkisinde baş ağrısı var belki doktorunun tavsiyesi olur canım bir söyle istersen. Bol bol su iç. O rüyalar benim tedavinin en başından beri yaşadığım şeyler bilinçaltı hep. Geçen gün kanamam oluyordu filan. Ben tv karşısında iyice uyukladıktan sonra yatağa geçiyorum bazen de burada yatayım kaldırma diyorum eşime. Öbür türlü çok hafif ve rüyalı oluyor. Böyle de oluyor ama daha az. Her şeyden önemlisi kafayı rahatlatmak

Bnde yogun bakim hemsiresiyim sizi cok iyi anliyirum negatif cikarsa bir taraftan orda ki insanları stres yapiyorum keske sussalar sadece

Canım benim evim bir buçuk saatlik mesafede olduğu için hemen geldim. Doktorun söylediği 3 -4 saate kadar yol için hemen gidilebilir öbür türlü bir iki gün kaldıktan sonra.
Baska yerde deneme o kadar zor ki pazardan gidicem itel ayarladik orda yeme icme hersey sknti bide pandemi vakti

InşAllah sağlıklı bebelerimiz olur. Surekli diken ustunde hissediyorum
Amiin canım amin gerçekten yalnız değilsin sürekli bunu bende düşünüyorum. Düşünmek olacak olanı engellemiyor. Hayatta hiç bir şeyi yaşayamazdık öyle düşünmeye çalış. Yani en basit bizim ne olacağımız belli değil bir dakika sonrasında ben öyle öyle kendimi sakinleştirmeye çalışıyorum. Bol dua edelim

Bende hic yan etki olmadi şuan olması normal mi hep bi an butun hersey bitecek diye korkuyorum sabah hemen test yaptim yine korkudan

ne guzel yazmisin canim biz elimizden geleni yapiyoruz sonucta benim doktorum spermle yumurta varsa her zaman umut var diyor hep cok sukur zorlansakda bir sekilde tedavi oluyoruz. hic tedavi oldugumu bilmeyenlerin de e hadi ne duruyorsunuz laflari da cekilmiyor yani soylesen bir turlu soylemesen ayri dert

Vesveselerimi bazen susturuyorum bazende durduramıyorum evde tekim iste yapamıyorum elimden geldigince dua da etmeye çalışıyorum inşAllah hayırlısı ile bu süreçleri sağlıkla atlatiriz

Bende hic yan etki olmadi şuan olması normal mi hep bi an butun hersey bitecek diye korkuyorum sabah hemen test yaptim yine korkudan
Olabilir canım birikim ya da gerginliğinden dolayı olabilir stres kaynaklı. Regl belirtilerini bizler de yaşadık üzüldük hatta. O bir gösterge olmuyor rahatlamaya çalış ve yine de doktoruna bilgi ver bence belki tavsiyesi olur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…