Verrr mehteriHerkese günaydınlarrt bugün ilk defa 24 saat yanlızız kızımla bakalım bizi neler bekliyor
Sende benim annem gibi sandıkta saklamışDolabında duruyor
Asagi bahceye gömdü esim
Ben de dolaba koydum şimdilik eşim de dio saçma böyle şeylerOhhh mis gibi olacak.kızz göbeği nereye gömeceksiniz
kimse yazmadı şimdiye kadar kızlar nerelere gömdünüz
Allah esirgesin cidden bu ara dikkat edin beni görseniz hiç korona demezsiniz hiç biseyim yokAynen canım yok kucaga verme konusu cok kucagga kımseye vermem de zaten daha oyle pek kımse gelmedı tek tuk zaten allah korusun yaa
Maskesine dikkat etsin ben eşimin bi anlık boşluğunda olduğunu düşünüyorum kendiside çok suçlandı zaten ama iş işten geçti rabbim bebekleri korusun.Benim eşimde işe başlayacak korkuyorum şimdi ister istemez gerçi çok kalabalık ortamda bulunmuyor ama yemekhanesi servisi korkutuyor. Allah korusun tüm bebişleri
Şimdilik dolaba koydum ilerde düşünürüm aklıma gelmedi gömmekOhhh mis gibi olacak.kızz göbeği nereye gömeceksiniz
kimse yazmadı şimdiye kadar kızlar nerelere gömdünüz
Bi fakültenin bahçesine gömeydiniz
Ben hiç dışarı çıkarmadım. Dr dışarıda virüs var dikkat edin bahara kadar çıkarmayın dedi. Ben de korkuyorum bi anda sıcak evlerden dışarı çıkarmaya. İlk zamanlar hasta etmeden atlatmak önemliimiş. Kendim de cıkmıyorum korona olcm diye. Tek umudum bahar artık :)1 kere cıktık dr kontrolleri haric burda havalar hala soguk ama demekki bana göre soguk 10 dereceymis bugün bende yatak odasindan salona gecerken dereceyle geciyorm üsüyecek die abarttm galiba iyice
Kızz sen yenı dogum yaptıgında 5 saat cıktım dıe yazdın yaBen hiç dışarı çıkarmadım. Dr dışarıda virüs var dikkat edin bahara kadar çıkarmayın dedi. Ben de korkuyorum bi anda sıcak evlerden dışarı çıkarmaya. İlk zamanlar hasta etmeden atlatmak önemliimiş. Kendim de cıkmıyorum korona olcm diye. Tek umudum bahar artık :)
Ben hala eve kimseyi kabul etmiyorum.Yaa bende de vvar onceye gore rahatlamacok gecmıs olsun canım
Bırtek gelene dezenfekte sıkıyoruz işte o
Onceden kımseye nefes aldırmıyordum babaya bıle veremiyordum sımdı esnettımn ınsallah bısey olmaz
O o kadardıKızz sen yenı dogum yaptıgında 5 saat cıktım dıe yazdın ya
Valla hemen hemen bende oyleyim ama cok esirgemekten korkuyorm bu cocuklarin havaya da ihtiyaci var mikrobada herseye de ama su covit belasi insai sinir ediyor 2 ayimiz yeni bitti zaten hic degilse 3 tamamlasn istiyorm zaten havalar cok soguk burda hala usuyorz disarda cikaran cikariyor tabi ama bn istemiyorm galibaBen hiç dışarı çıkarmadım. Dr dışarıda virüs var dikkat edin bahara kadar çıkarmayın dedi. Ben de korkuyorum bi anda sıcak evlerden dışarı çıkarmaya. İlk zamanlar hasta etmeden atlatmak önemliimiş. Kendim de cıkmıyorum korona olcm diye. Tek umudum bahar artık :)
Ahhh cnm ya çok çok geçmiş olsunKizlar merhaba ancak yazmaya firsat buluyorum bebeğim kovit atlatti.cok üzüldüm 2 yildir hamilelik dahil ne gezdim ne kuaföre gittim herşeye dikkat ettim sonuç bu.eşimden geçmiş bize. onda da belirgin hiç bisey yoktu bebek ateşlemese ikimizde kovit oldugumuzu anlamayacaktik çünkü benim burun akıntısı dışında bir şikayetim yoktu şu an o da yok. Kisacasi etrafinizdakilere dikkat edin belirtisiz kovit geçiren çok fazlaymış bu ara.sıkıntıyı yavrum çekti ateşi yükseldi ilk gun ve ağrısı vardı şu an iyi çok şükür. Ama bizim millet uslanmıyor sabaha karşı yüksek ateşle acile gittik o gun bebek ateslenmese öğlene bana bebek için hayırlı olsuna gelecekti iki kişi ve bizden hastalık geçecekti büyük ihtimal .halen millet gelme gitme peşinde .eşlerinizde sizlerde çok dikkat edin .
Ben de dolaba koydum şimdilik eşim de dio saçma böyle şeyler
Şimdilik dolaba koydum ilerde düşünürüm aklıma gelmedi gömmek
Ya esim hic inanmaz oyle seylere annem bi yigenimin göbegini cekmecesinde sakliyor ve yigenim acayip düskün anneme oda bana ver dedi korkusundan hemen asagi bahceye gomdu
Canim emzirmeden direk yatirdigin icindir ben hala ortalama 20 dk felan yatirmiyorum hapsurmada normal yenidogan cok hapsurur zaten burnu tıkalı sende sf verdiysen onjn etkisiyle de hapsurur baska bir huzursuzlugu yoksa korkma benceAy bu kız çok hapşuruo ya serum fizyolojik yaptım acaba ondan mıilk defa çok kustu bide memeden direk yatırmıştım çok korktum
Saglık olsun kuzu cıkarsın yıneO o kadardısonra bi kapanış tam kapanış evdeyim ara sıra tahlil için kan vermeye giderken arabayla tur atarsam o