- 1 Eylül 2017
- 5.326
- 8.497
- 38
Geldı bı kac kısı kuzenım geldı ablamın kv geldı bırde teyze gelınıBen hala eve kimseyi kabul etmiyorum.
Bızım aılemız dısında
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Geldı bı kac kısı kuzenım geldı ablamın kv geldı bırde teyze gelınıBen hala eve kimseyi kabul etmiyorum.
Dırek cöp canımKızlar bebegizin burnunu aspire ettikten sonra ucu hemen atiyor musunuz bu otribebe varya ben onu kullaniyorum eczaci 2 3 kez kullankn demis ama esim hemen atiyor bendd arada kaldm siz nasil yapiyorsunuzzz
Anladmm eczacı niye oyle dediyseDırek cöp canım
Cıkan sümük sonuctaAnladmm eczacı niye oyle dediyse
Ya bizim basimiz dertte o konuda cikanda yok ama hep hırıltı var doktora söyledim bisey gelmesede sen yapmaya devam et diyor sizde hep cıkıyor muCıkan sümük sonucta
Cıkıyor kuzum sureklı degıl ara ara mama kacıyrodur cıgerler e veya genzıne dıkkat et cok tazzıklı yutma veya bas asaguda olursa olurYa bizim basimiz dertte o konuda cikanda yok ama hep hırıltı var doktora söyledim bisey gelmesede sen yapmaya devam et diyor sizde hep cıkıyor mu
Çok sağol canım. Bende ayakta kaldığım ve bebegime baktığım için şükrettim. Kimseye gitmeyin şu ara misafirde kabul etmeyin .Ahhh cnm ya çok çok geçmiş olsun Çok şükür siz ayakta atlattınız bebeğinizle ilgilenebildiniz. tabi ki keşke ona birşey olmasaydı ama işte bu illet geldi mi geliyor küçük büyük bakmıyor..
Ahh evet şuan bebek görmeye gitmek nedir.arkadaşlarımın yaşı geçmiş çocuklarını görmeye halen gitmedim herkes duyarlı olsa keşke
Bende bir kere kullan at yapıyorum çünkü pisleniyor tekrar kullanmak sakıncalı ....Kızlar bebegizin burnunu aspire ettikten sonra ucu hemen atiyor musunuz bu otribebe varya ben onu kullaniyorum eczaci 2 3 kez kullankn demis ama esim hemen atiyor bendd arada kaldm siz nasil yapiyorsunuzzz
Ay evet canım, tavsiyelerinize çok ihtiyacımız var.Siz baslayin biz size yeniden liste yaparizzz taze anneler
Normalde tek kullanımlık benimki. Ben ikisine kullanıp atıyorum. Bi dahakine bekletemem sümük oluyor kuzumKızlar bebegizin burnunu aspire ettikten sonra ucu hemen atiyor musunuz bu otribebe varya ben onu kullaniyorum eczaci 2 3 kez kullankn demis ama esim hemen atiyor bendd arada kaldm siz nasil yapiyorsunuzzz
Bi kaç zamandır kimse uykum vaar diye bağırmıyo burda heralde uykularınız düzene girdi yazacaktım ben de bi baktım ki isyanlarda Bi tane anneGünaydın
Bi insan nasıl hiç uyumaz bunu da açıklayın bilim insanları çıldırcam az kaldı. Sabahladık yarın saatlik uykulara devam ediyor şimdi de hayır ne yapmışım da böyle olmuş
GünaydınGünaydın
Bi insan nasıl hiç uyumaz bunu da açıklayın bilim insanları çıldırcam az kaldı. Sabahladık yarın saatlik uykulara devam ediyor şimdi de hayır ne yapmışım da böyle olmuş
Sabaha kdar kolum tutuldu besigi sallamaktan bide esim nobetten gelip demez mi ohh uyudunuz ne güzel diye dedim sen ucretsize ayril ben calisicam valla raziyimBi kaç zamandır kimse uykum vaar diye bağırmıyo burda heralde uykularınız düzene girdi yazacaktım ben de bi baktım ki isyanlarda Bi tane anne
Biri bitecek biri başlayacak bunlar bitmeeez
Bende de şu var biri uyudu hop yatağına koy öbürünü uyut o sırada diğeri uyansın sonra diğeri sonra diğeri böyle bir döngü
Benimki de buyuk altı gülüyo hareketler şimarıyo falan. Sabah eşim de dedi yaz gelsin de tirirl tiril olsun çocuklar diyoKızlarr o degıl de
Benım kız alt acılmasına bacak soyulmasına bayılıyor
Tamm boylee ühühüüüüüüü diee aglarken
Dırek yatırıp tulumun altından acmak uzere el attıgımda sesını kesıp onu soyma mı beklıyor
Hayır yanii nasıl anlıyorusn sen nerden anlıyrosun mınnaccıkk halinle
Kız bu kocalar niye böyle. Aşkım bu gece iyi mi uyudu çocuklar da sen de. Diyorum he aşkım heeeSabaha kdar kolum tutuldu besigi sallamaktan bide esim nobetten gelip demez mi ohh uyudunuz ne güzel diye dedim sen ucretsize ayril ben calisicam valla raziyim
Valla hepsi ayni hepsi bunlarnKız bu kocalar niye böyle. Aşkım bu gece iyi mi uyudu çocuklar da sen de. Diyorum he aşkım heee
Bence deValla hepsi ayni hepsi bunlarn
Muhtesemmm bıseyy ama yaaaBenimki de buyuk altı gülüyo hareketler şimarıyo falan. Sabah eşim de dedi yaz gelsin de tirirl tiril olsun çocuklar diyo
Okadar akıllılar ki okadar. Bu sabah eşim kahvaltı hazırladı bana kadınlar günü kahvaltısı,
Tam uyuttum dedim viiiik uyanıp ağladılar Kucağa aldım sustular. Biri babanın kucakta biri benim kucakta yaptık kahvaltıyı. Şimdi bunlar anlamıyor da ne