İyi akşamlar kızlar .
Doğum yaptım çok şükür
Bebeğim 6 günlük kolostrum denilen agız sütü geliyor ama bebeğim onu emince hemen kusuyor mama verince kusma skıntısı olmuyor
Ayy bızımde cok ıhtıuacımız var kuzum yaaBen cok cesaret edemedm galiba ya ama sıkıca giydirip az hava aldırsam hic fena olmaz galiba bebis icin de
Masallahh Rabbım saglık afıyet versın canımİyi akşamlar kızlar .
Doğum yaptım çok şükür
Bebeğim 6 günlük kolostrum denilen agız sütü geliyor ama bebeğim onu emince hemen kusuyor mama verince kusma skıntısı olmuyor
Onu bnde alıyorum hep yavrum da şimdi mama koyup vermek mi pratik meme miBen yanıma kucuık termosla sıcak su ve mamayı alıyorum baktım karnı ac hemen nerde olsam verıyorum gerı yatıruyorum gezdırıdkce ya uyuyor yada seyredıyr
Gözünüz aydın, hayırlı olsun canım.İyi akşamlar kızlar .
Doğum yaptım çok şükür
Ay evet canım, hastane çantasından başlamamız lazım.Bende halen çöp almış değilim odamı güzelce boşaltıyordum ki covit olunca yapamadım birşey.bu hafta baza alacağım eşyaları taşıyınca bebek için gelen malzemeler var onları açacağım duruma göre başlayacağım
Hiç araştırma da yapmıyordum ona yavaştan başladım şu ara bakınıyorum kıyafet falan haftadan sonra almaya da başlayacağım nasipse ama gerçekten az kaldı ilk iş hastane çantasını hazırlamak olacak sanırım
Ben de bugün akşama eve misafirlerim gelecek diye insan içine çıkılmayacak kaşlarımı aldırmak için evden 1 sokak arkadaki yeni açılan kuaföre gittim, uyuyan bebişi kocamın yanına bırakıp. Öncesinde de bıyığımı kendim jiletle temizledim yine. Azıcık da yürüdüm, dönüşte markete uğradım. Allahım bu bile öyle iyi geldi ki bana. Her taraf kar, buz, hava da buz ve çatılardan pata pat kar düşüyor olmasına rağmen bir de.Ya biz simdi yoldan geldik ya eve varmadan dedim ki esime hazir cocuk uyuyor ben birdaha firsat bulamam havada soguk beni bi kuafore atsan hemencecik gittim resmen kirklandimsonra eve geldik bavul vs ugrastm canim cikti valla ama degdi elim
E olsun o kadar kuzum, yorma kendini.Ohh ne güzel ben yapıyorum artık yavaş yavaş iş
Bir günde yaptığım evin temizliğini, 3 günde ancak yapıyorum ama bazı yerlerde eşimin yardımı da oluyor akşamları
Sagol canım amin inşallah cümlemizinkininAllah'ım analı babalı büyütsün bahtı kaderi güzel olsun melegimizin
Sagol canım amin inşallahMasallahh Rabbım saglık afıyet versın canım
Sagol canım amin inşallah. Yani doktora sormadm ilk üç gün yoktu iki günden beri kusuyorGözünüz aydın, hayırlı olsun canım.
Rabbim analı babalı büyütsün.
Maalesef hiç bilmiyorum ne yapılır. Doktor ne diyo?
Meme ucun sağlam mı? Kustuğunda ne renk geliyor? Benimkinin de ilk gün akşama doğru kahverengi renkli bir kusması oldu, sadece emzirmiştim bir de. Mama falan henüz vermemiştik. Hemen gidip hemşireye gösterdim. Hemşire gelip meme ucumu kontrol etti. Meğersem meme ucumdaki deri hemen soyulmuş, bebek onu yutmuş. Haliyle de hemen kusmuş. Ben öyle ahım şahım acı da hissetmemiştim diye aklıma gelmemişti onu yutabileceği, Hemşire bakınca ben de fark ettim derimin soyulduğunu. Belki seninki de öyle bir şeyden tiksinmiştir de öyle kusmuştur.İyi akşamlar kızlar .
Doğum yaptım çok şükür
Siz baslayin biz size yeniden liste yaparizzz taze annelerAy evet canım, hastane çantasından başlamamız lazım.
Kızların listeleri vardı, eski mesajlara bakıp onları bulucam.
Bi liste çıkarsak iyi olur artık.
Günaydın canımHerkese günaydınlarrt bugün ilk defa 24 saat yanlızız kızımla bakalım bizi neler bekliyor
Ohhh mis gibi olacak.kızz göbeği nereye gömeceksinizGünaydınnnnnnnbenim kızım ilk kez yıkancak bugün teyzeleri göbeği yeni düştü iki gün de bekledik pislik içindeydi
Dolabında duruyorOhhh mis gibi olacak.kızz göbeği nereye gömeceksiniz
kimse yazmadı şimdiye kadar kızlar nerelere gömdünüz