Yaaaa gördün mü bak mucizelere inanEki Görüntüle 2832028
En alttakini simdi yaptim.
Canım ben onu kullanmıyorum ama benim ki de hep akıyor ya zaten küçük bir şey anlamıyorum nasıl fayda ediyor öyle devam ediyorum kullanmaya başka türlü olmuyor maalesefBütüne yakın olunca korktum bian bide daha dun basladim
Maşallah maslalah harika canimmmKizlar 11. Günüm 118 çıktı 3.gun tek embriyo bilemedim
Aysunnnn masalllaaaaaaah aysunn mutluluktan aglicam yemin ederimmmmEki Görüntüle 2832028
Dogurana kadar canım
Aaaaaa cıglıkkk atıyorum m hadiiiiEki Görüntüle 2832028
hadi hayırlısı artmış olsun inşallahEn son hiç çizgi yoktu kizlar.. resimde.ortada olan ilk öğrendiklerinden en koyu olani en alttaki ondan da koyu yani simdi.....ellerim titriyor Allahim insallah...
Evet yaa herkeste aynı olmaz , ins en fazla 3 ay olsunCanım bana da başladı doktorum ama şimdilik 3 ay dedi. Sonrasını bilemiyorum. Bence kişiden kişiye ya da sonuçlara göre degisiyo galiba
İnşallah canım, artarak giderMaşallah maslalah harika canimmm
Kan verdin mi ne zaman cikacakkkk?En son hiç çizgi yoktu kizlar.. resimde.ortada olan ilk öğrendiklerinden en koyu olani en alttaki ondan da koyu yani simdi.....ellerim titriyor Allahim insallah...
Güzel haberlerini bekliyoruz canım insallahhhSimdi verdim 2 saate kalmaz sonuc..Ayy neler oluyor yaa deliricem
Inşallah canım inşallah. Aminnn. Güzel güzel dursunlar yerlerindeEvet yaa herkeste aynı olmaz , ins en fazla 3 ay olsunsımsıkı tutunsun ,ilaca iğneye gerek olmasin.
Ayyyyyy hayirli haberle gel insallahSimdi verdim 2 saate kalmaz sonuc..Ayy neler oluyor yaa deliricem
Bende de jel gibi geliyordu ve tek kullanıyordum ben hemen hemen hepsi gidiyordu. Aklına kötü getirme ya bende bi tık ileri koy birdahakineBütüne yakın olunca korktum bian bide daha dun basladim
Hadı hayırlısı ıleee atlatt tamamla zamanını ınsallahhhSelam kızlar
Bugün kontrolüm vardı. Çarşamba günü transfere gidiyorum hayırlısıyla
aysuun şaka yapıosun inanamıyorum şuan resmen burnumun direği sızladı ya çok duygulandım inşallah rabbim mucizeni nasip etsinSimdi verdim 2 saate kalmaz sonuc..Ayy neler oluyor yaa deliricem