2021 Nisan ayı tüp bebek yaptıracaklar :)

Sokakta yürüyorum avare avare diyetisyen randevum vardi...benim ne olduğum belli değil sonuca gore görüşelim dedim çıktım...yürüyorum sadece..hislerim karışık...E cizgi neden koyulasti idrarda bhcg olmasa koyulasir mi o kadar

Sokakta yürüyorum avare avare diyetisyen randevum vardi...benim ne olduğum belli değil sonuca gore görüşelim dedim çıktım...yürüyorum sadece..hislerim karışık...E cizgi neden koyulasti idrarda bhcg olmasa koyulasir mi o kadar
Ayyy hadi inşallah 🥰 Ya dün aklıma geldi de yazamadım. Senin iğne etkisi geçti de tekrar kendi yükselmeye mi başlayacak acaba diye. Hadi inşallah ya 🧿🧿🧿

Kizlar alintilayqmiyorum yazdıklarınızı yürüyorum bir yandan sonuc geldi mi diye telefona bakmaktan deliricem...ya hcg artmasa cizgi koyulasir mi deyin hele deliricemm ben sonunda

Canım dün akşam kasıklarımda bir ağrı başladı. Gittikçe de ağrısı arttı. Gece artık uyuyamayınca eşimle kadın doğum acile gittik. Karından ultrasonla baktı kese falan hiçbir şey görmedi, bhcg de güzel çıktı. Progesteron hormonu biraz düşük çıktı, iğne yaptı eşim ekstradan.

Neyse eve geldik karnıma sıcak su torbası koyunca uyuyabildim. Sabah da ağrım kesilmeyince akşam eşim geldi iş çıkışı tedaviyi yapan doktoruma gittim(Erzurum'un tartışmasız en iyi doktorudur kendisi).

Doktor ultrasonla alttan baktı, kanaman var mı dedi, yok dedim sadece dünden beri geçmeyen sancım var.

Ultrasonda keseyi de yolk sacı da embriyoyu da güzel bir şekilde gördü ama kesenin üst kısmında küçük bir yerde kanama olmuş dedi. Bu kendi kendine iyileşebilir de, düşebilir de dedi. İkisi de %50 ihtimal dedi. Bunun ekstra bir tedavisi yok dedi. Sadece bol su içip dinleneceksin dedi.

Bir tek kan sulandırıcı hap alıyordum, onu bırak dedi. Bir de progestan iğneye devam dedi. Bu durum 5-6 güne kadar belli olur, o sürede ful istirahat dedi.

Öğretmen olduğumu biliyordu, işe gidiyor musun dedi. Şimdilik uzaktan eğitime geçtik, evdeyim dedim. Uzaktan ders veriyor musun, dedi. Tabii günde 5 saat ders veriyorum dedim. O zaman onu da verme dedi. Kafanı yorma hiçbir şeye dedi. İstersen rapor vereyim dedi. 1 hafta verdi. Stresten uzak duracaksın dedi.

Yani bebişim annesine sıkı sıkı tutunacak en son da kucağıma gelecek Allah'ın izni ile 🤲🤗😻
İnşallahhh canım sıkı sıkı tutunsun sana sen bol bol dinlen 🙏

Kizlar alintilayqmiyorum yazdıklarınızı yürüyorum bir yandan sonuc geldi mi diye telefona bakmaktan deliricem...ya hcg artmasa cizgi koyulasir mi deyin hele deliricemm ben sonunda
canım sakin ol öncelikle moralini bozmak gibi olmasın ama vücudunda halen bhcg vardır idrarın yoğunluğuna göre testte çıkmış olabilir sonuçta bir anda sıfırlanmıyor sende bilirsin herşeye hazırlıklı olmak lazım tabi umududa kaybetmemek lazım Rabbim hayırlısını versin inşallah dualarım seninle🤲

Senin kadar heyecanlandık kuzum ya baya koyulaşmış çok belli ve gün içinde yaptın yani üstelik. Hemen yaz bize

X