Çok teşekkür ederim, haklısınız ☺ İyi ki varsınızBiraz önce yazdığım nota bakarsan eğer şu an 3 hafta + 5 günlük olması gerekir ve kaset testlerde bunun çıkması nerdeyse mümkün değil. Erken gebelik testi olsa belki ama o da çok zor, daha test gününe 5 gün var. Şimdi yavaşça o testi çekmeceye koy ve stresini de üzerinden at. güzel şeyler düşün, güzel olsun
Teşekkürler canımTebrikler canımdeğerin çok iyi maşallah
Erken yapanları görünce bi cesaret geliyor umutla yapıyoruz sonra da üzülüyoruz malesef. Herşey çok güzel olacak inşallahTakılma canım benim belli belirsizdi ve erken gebelik testiydi gununu bekle umutsuzluğa sakin kapılma illa idrarda çıkacak diye bir sey yok
Canım beni ekleyebilirsinCanikolar tebrik ediyorum sizleri. Tabloda eksik olan falan varsa bana soyleyebikirmi ben gorduklerimi ekledim ama gozumden kaçmis olabilir.
Ya acikcasi tablo falan işin tabii hikayesi burda görünce insan motive oluyor falan o yüzden arada hatirlatiyorum. Hepinizi tebrik ediyorum.
MaşAllah gayet iyi sağlıcakla büyüsün bebeğin canimKizlar 11. Günüm 118 çıktı 3.gun tek embriyo bilemedim
Rica ederim bende bi cesaret yaptim sonra catlatma ignesi yaptığım aklıma geldi simdi günümü bekliyorumErken yapanları görünce bi cesaret geliyor umutla yapıyoruz sonra da üzülüyoruz malesef. Herşey çok güzel olacak inşallahteşekkür ederim cevabınız için
Hayırlı sonuçlarınız olsun.Rica ederim bende bi cesaret yaptim sonra catlatma ignesi yaptığım aklıma geldi simdi günümü bekliyorum
Yaaa içimi rahatlattınız teşekkür ederimbilsen bile birilerinin söylemesi etkili oluyor sanırım bu süreçte ruh halimiz anlık değişiyor umarım hepimiz bu süreç sonunda mutluluk dolu günlere başlarız
Hepimizin inşAllahHayırlı sonuçlarınız olsun.
MaşAllah sonuclariniz cok iyi, sağlıcakla büyüsün bebeginizBende şöyle yazacak olursam
8. Gün 143
10. Gün 233
12. Gün 405 rabbimmm isteyen herkese hayırlısını nasip etsin
InşAllah verirsin canım kaygılanma ☺Yaa bugün yine güzel haberlerle çok güzel bi günsonradan yetiştim kızlar tebrik ederim inşallah bende pazartesi günü heyecanla mutlulukla size güzel haberler veririm
Cok teskkur ederım gercekten ıyı dimi halen ınanamayanlardanımMaşAllah sonuclariniz cok iyi, sağlıcakla büyüsün bebeginiz
Cok teskkur ederım gercekten ıyı dimi halen ınanamayanlardanım
Bence de çok erken, stres yapmayın her şey çok güzel olacak inşallahDayanamadım test yaptımtransferden sonraki 7.gün ve tek çizgi
Burda ki tum arkadaşlarımızın bünyesi farkli o yuzden değerlerde farkli her degeri gördüğünüz için kıyaslama yapıyorsunuz MaşAllah her gun belli oranda artmış icinizi ferah tutun ☺Cok teskkur ederım gercekten ıyı dimi halen ınanamayanlardanım
Yaaaa amaa deme. ÖyleeBu aradaYasamademek123 , erkenden test yapmamın en büyük sebebi sensin.
Dizi dizi paylaşmıştın gebelik testlerini.
Yoksa hiiiiiiiç niyetim yoktu, günümü bekleyecektim ben.
Cokk sagolunn rabbımm herkese versınn ıstedıgı sonuclarıBurda ki tum arkadaşlarımızın bünyesi farkli o yuzden değerlerde farkli her degeri gördüğünüz için kıyaslama yapıyorsunuz MaşAllah her gun belli oranda artmış icinizi ferah tutun ☺
İnşallahBence de çok erken, stres yapmayın her şey çok güzel olacak inşallah
Sağol canım tabi korkular devam ediyor, artacak mı değer, kimyasal gebelik mi, kese dolu mu gibi gibi. Hakkımızda hayırlısıMaşAllah gayet iyi sağlıcakla büyüsün bebeğin canim